Dacia Duster

Marti, 10 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații neoficiale: Dacia Duster va primi în ianuarie o versiune cu GPL cu motor de 100 de cai putere

Dacia va lansa în luna ianuarie o versiune a SUV-ului Duster cu gaz petrolier lichefiat (GPL) care va utiliza un motor TCe de 0.9 litri și 100 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Industrie

Motive de sărbătoare la Mioveni: actuala generație Dacia Duster a atins pragul de 500.000 de unități produse

Actuala generație Dacia Duster a ajuns la 500.000 de unități produse din 2017 și până astăzi. Duster este cel mai bine vândut SUV de pe piața din România.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Economic

Înmatriculările Dacia au scăzut în Franța cu aproape 21% în noiembrie: Sandero și Duster rămân în top 10

Dacia a înmatriculat aproape 9.800 de mașini noi în Franța în luna noiembrie, în scădere puternică cu aproape 21%, comparativ cu o creștere de 0.7% la nivelul întregii piețe auto. Totuși, Sandero și Duster rămân în top 10 la nivelul primelor 11 luni ale anului.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Industrie

Înmatriculări în luna octombrie în Europa: România, țara cu cea mai mare creștere procentuală. Modelele Dacia nu intră în top 10

În luna octombrie, România a raportat cea mai mare creștere procentuală din Europa în ceea ce privește înmatriculările de mașini noi: +57.3%. În același timp, Dacia Duster și Sandero nu au încheiat luna octombrie în top 10.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Intern

Papa Francis a primit cadou un Dacia Duster: SUV-ul a fost adaptat la nevoile de mobilitate ale Suveranului Pontif

Grupul Renault i-a oferit cadou Papei Francis o mașină Dacia Duster cu o gardă la sol cu 30 de milimetri mai joasă și o banchetă spate mult mai confortabilă, adaptată pentru nevoile de mobilitate ale Suveranului Pontif.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Producția auto națională în primele zece luni: Dacia raportează o creștere de peste 5%, în timp ce Ford înregistrează o scădere de 6%

Uzina Dacia de la Mioveni și fabrica Ford de la Craiova au produs 53.119 mașini în luna octombrie. În primele zece luni ale anului, cele două fabrici au asamblat aproape 408.000 de unități.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | Economic

Înmatriculările Dacia au crescut în Franța cu aproape 23% în luna octombrie: Sandero rămâne pe locul 5 în topul modelelor

Dacia a înmatriculat peste 12.000 de unități în Franța în luna octombrie, în creștere cu aproape 23%, iar Dacia Sandero este în continuare pe locul 5 în topul celor mai înmatriculate modele.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Economic

Vânzările Dacia din Franța vor fi afectate în 2020 de penalizările pentru emisii: clienții vor plăti peste 1.600 de euro în plus pentru un Duster cu motor de 1.3 litri

Franța va introduce în 1 ianuarie un nou sistem de penalizări financiare la achiziționarea unei mașini care depășește un anumit prag de emisii, ceea ce va genera o creștere a costurilor pentru clienții Dacia cu peste 1.600 de euro pentru un Duster cu motor de 1.3 litri.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Industrie

Înmatriculările Dacia au scăzut în Franța cu 4.3% în primele nouă luni ale anului: Sandero, locul 5 în topul celor mai înmatriculate modele

Dacia a raportat o scădere de 4.3% la înmatriculările de pe piața din Franța în primele nouă luni ale anului, însă Sandero a urcat pe locul cinci în topul modelelor cu cele mai multe înmatriculări.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Economic

Performanță istorică pentru Dacia în Europa în luna august: Duster și Sandero, modelele cu cele mai multe înmatriculări în segmentele lor

Dacia a obținut în luna august cele mai bune performanțe din istorie pe piața europeană: Duster a fost cel mai bine înmatriculat SUV, iar Sandero a fost subcompacta cu cele mai multe înmatriculări.
Marti, 27 August 2019 | Industrie

Dacia Sandero continuă parcursul bun în Europa: locul al treilea în topul celor mai înmatriculate mașini noi în luna iulie

În luna iulie, Dacia Sandero a reușit un rezultat excelent și a încheiat pe poziția a treia în topul celor mai înmatriculate mașini din Uniunea Europeană. Dacia Duster încheie luna iulie pe poziția a 11-a.
Vineri, 09 August 2019 | Intern

Dacia Duster este disponibil în România și cu noul motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP: prețurile încep de la 13.550 de euro

Dacia Duster poate fi achiziționat și de pe piața din România împreună cu noul motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP, iar prețurile încep de la 13.550 de euro pentru echiparea Essential.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Dacia Duster primește un motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP: unitatea înlocuiește în gamă motorul SCe de 115 CP

Dacia Duster a primit în gamă un motor pe benzină TCe cu capacitatea de un litru care generează 100 de cai putere și un cuplu maxim de 160 Nm. Unitatea înlocuiește în gamă motorul pe benzină SCe de 115 cai putere.
Joi, 25 Iulie 2019 | Economic

Dacia încheie în forță prima jumătate a anului: Sandero și Duster, locurile 5 și 6 la înmatriculările în Europa în luna iunie

Dacia Sandero a ocupat locul 5 în topul celor mai înmatriculate modele în Europa în luna iunie, în timp ce Dacia Duster a fost pe locul 6 la mai puțin de 2.000 de unități în spate.
Marti, 09 Iulie 2019 | Economic

Dacia Sandero și Duster, în top 10 cele mai înmatriculate modele în Franța în prima jumătate a anului

Dacia Sandero ocupă locul 6 în topul celor mai înmatriculate modele din Franța în primele șase luni ale anului, în timp ce Dacia Duster ocupă poziția a nouă în același clasament.
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie

Producția Dacia la uzina de la Mioveni a crescut cu 9% în prima jumătate a anului: peste 191.000 de unități

Angajații uzinei Dacia de la Mioveni au asamblat peste 191.000 de mașini noi în primele șase luni ale anului. Dintre acestea, peste 145.000 de exemplare au fost Dacia Duster.
Marti, 02 Iulie 2019 | Duster connected by Orange

O gură din cel mai proaspăt aer: test de conexiune cu Dacia Duster Connected by Orange

A doua zi a testului de conexiune cu ediția specială Dacia Duster Connected by orange ne-a purtat într-o zonă în care, odată ajunși, am început să întrebăm cât costă metrul pătrat de teren. Pentru că raiul există pe pământ și încă se poate cumpăra.
Luni, 01 Iulie 2019 | Modele noi

Dacia Duster Black Collector: ediție specială disponibilă în Franța în numai 500 de unități

Dacia a lansat ediția specială Black Collector pentru SUV-ul Duster, care va fi disponibilă pe piața franceză în numai 500 de unități.
Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie

Dacia Sandero face performanță în Europa: locul al treilea în topul celor mai înmatriculate mașini noi în luna mai

În luna mai, piața auto din România a înregistrat cea mai mare creștere procentuală de la nivelul Uniunii Europene. De asemenea, Dacia Sandero a reușit un rezultat excelent și a încheiat luna pe poziția a treia în topul celor mai înmatriculate mașini din Europa.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Intern

Dacia sugerează că va lansa mai multe modele derivate din Duster: "Provocarea este ca Duster să aibă surori"

Dacia sugerează că va lansa mai multe modele derivate din SUV-ul Duster și anunță va mări producția de la Mioveni la 400.000 de unități începând din septembrie 2020.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Nissan, Dacia, VW, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru