Dacia Duster

Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Europa este oficial o piață de SUV-uri: 34% cotă de piață pe continent

Una dintre fiecare trei mașini vândute în Europa în luna mai a fost un SUV. Cele mai vândute rămân SUV-urile compacte, urmate de cele din clasa mică.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

Dacia Sandero, locul 6 în topul celor mai vândute modele în Europa în luna mai. Subcompacta de la Mioveni amenință liderii segmentului

Dacia Sandero s-a comercializat în 21.520 de unități în luna mai și a ocupat locul 6 în topul celor mai vândute modele în Europa, apropiindu-se la numai 1.000 de unități de Ford Fiesta, care ocupă locul 3 în segmentul subcompactelor.
Luni, 18 Iunie 2018 | Economic

Vânzările de SUV-uri, creștere "explozivă" în 2018 în Europa: Dacia Duster a fost pe podium în segmentul său, pe primele trei luni

Vânzările de SUV-uri în Europa vor înregistra o creștere "explozivă" în acest an, peste estimările inițiale, potrivit unei analize de piață. În primele trei luni din 2018, Dacia Duster a fost pe locul 3 în topul vânzărilor de pe segmentul său, după Renault Captur și Peugeot 2008.
Luni, 11 Iunie 2018 | Economic

Dacia face performanță în Germania: în luna mai, Sandero și Duster au fost peste Renault Clio și Captur

Dacia se descurcă bine și pe piața din Germania. Nemții au prins gustul modelelor produse la Mioveni, iar în luna mai, Duster și Sandero au reușit să treacă de modele precum Renault Clio și Hyundai i20 sau Renault Captur și Ford EcoSport.
Marti, 08 Mai 2018 | Intern

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat peste 111.000 de mașini în primele patru luni ale anului: SUV-ul Duster trece de 72.000 de unități

În luna aprilie, în uzina Dacia de la Mioveni au fost produse 26.171 de automobile și 2.515 de caroserii semi-asamblate. SUV-ul Dacia Duster rămâne cel mai performant model cu 18.117 unități asamblate în aprilie.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Economic

Înmatriculările Dacia în Franța au crescut cu 31% în aprilie: noua generație Duster propulsează marca de la Mioveni

Dacia a înmatriculat în aprilie peste 14.000 de unități în Franța, în creștere cu aproape 31%, ca urmare a vânzărilor excelente obținute de nua generație Dacia Duster.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Premieră: Dacia Duster a intrat în top 10 cele mai vândute SUV-uri în Germania

Dacia Duster a reușit să intre, în premieră, în topul celor mai vândute SUV-uri din Germania, pe poziția a zecea, după vânzările înregistrate în primele trei luni din 2018. În plus, Duster este pe locul 4 în clasamentul SUV-urilor subcompacte.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Intern

Dacia Duster, chemată în service: 209 mașini ar putea fi afectate de o problemă care poate duce la desprinderea roților față

Dacia a chemat în service 209 exemplare ale modelului Duster, din cauza unei posibile probleme a butucului roții față. Defecțiunea poate provoca ”zgomote anormale și, în cazuri extreme, poate duce la detașarea roții”, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, potrivit notificării trimise la ANPC.
Vineri, 23 Martie 2018 | Economic

SUV-urile construite în România au succes: Dacia Duster, 15.000 de unități vândute în Europa în februarie. Ford Ecosport, aproape 7.000 de unități

Dacia Duster și Dacia Sandero au avut vânzări de peste 15.000 de unități fiecare în Europa în luna febuarie, în creștere cu 32% și, respectiv, 20%. În plus, vânzările lui Ford Ecosport au crescut cu 67%, la aproape 7.000 de unități.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Strategia Dacia: "Continuăm cu modele de volum cu prețuri de până la 20.000 de euro și ne adaptăm la noile cerințe de siguranță"

Dacia va avea în continuare o gamă redusă de modele cu prețuri accesibile de până la 20.000 de euro și se va adapta din mers la noile cerințe minime de siguranță impuse de Uniunea Europeană.
Luni, 19 Februarie 2018 | Economic

Francezii stau la rând pentru noua generație Dacia Duster: comenzile pentru versiunile diesel vor fi onorate abia în iulie

Francezii care vor să cumpere noul Dacia Duster cu motor diesel dCi de 1.5 litri trebuie să aștepte până la sfârșitul lunii iulie, în timp ce versiunile pe benzină vor fi livrate în intervalul martie-iunie.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: blestemul navigației, pierduți prin zăpadă și căldura de la Casa Răzeșilor

În drum către ultimul loc de vis al expediției noastre ne-am rătăcit pe drumuri greu accesibile din Munții Harghitei, dar am ajuns cu bine într-o cabană de munte cu bucate ca pe vremea bunicilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Februarie 2018 | Intern

Vânzările Dacia în Germania au crescut cu 30% în ianuarie: Sandero și Duster, cele mai căutate modele românești pe cea mai mare piață din Europa

Dacia a înregistrat vânzări de 5.795 de mașini în Germania, în prima lună din 2018, în creștere cu 29.2% față de ianuarie 2017. Anul trecut, Sandero și Duster au fost cele mai vândute modele Dacia pe cea mai mare piață europeană.
Luni, 12 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: măreția Apusenilor, un Duster cu lanțuri și metamorfoza corporatistului de la Carpathian Cottage

Este una dintre cele mai frumoase experiențe trăite #CuDusterÎnCreieriiMunților. Am urcat cu Duster în inima Apusenilor și am făcut cunoștință cu un băiat care a renunțat la banii din corporație pentru o viață tradițională într-un sat uitat de lume.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: ploaie, ceață, zăpadă și povestea de dragoste descoperită la Cabana Muntele Mic

Al treilea loc descoperit în munții României alături de noul Dacia Duster a fost clădit pe fundația unei povești de dragoste dintre un american și o româncă.
Joi, 08 Februarie 2018 | Intern

Dacia începe anul cu o producție de aproape 29.000 de unități la Mioveni: Duster asigură 62% din numărul total de vehicule

Dacia a produs 28.702 mașini în prima lună a acestui an, dintre care aproape două treimi au fost Duster. Între timp, producția lui Dacia Logan a fost de puțin peste 3.000 de unități.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: spectacolul crestelor și călătorie în timp la casa de vacanță Căsuța Bunicii

Noul Duster ne-a arătat astăzi ce decor de poveste pot zugrăvi Carpații într-o zi senină și cum se poate călători în timp la Căsuța Bunicii, un loc desprins din poveștile copilăriei.
Marti, 06 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților. Primele urme de zăpadă și prima pensiune descoperită: Green Resort Bran

Prima zi din expediția noastră cu noul Dacia Duster prin munții României nu ne-a dus foarte departe. Am explorat însă primele drumuri acoperite de zăpadă și am descoperit o vilă care a ridicat lemnul la rang de artă.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: cum arată și cât de pregătită e mașina noastră de expediție

Pregătirile pentru expediția noastră cu Duster în creierii munților sunt pe ultima sută de metri. Am făcut cunoștință cu mașina care ne va fi alături la bine și la greu.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Cu noul Duster in creierii muntilor

Cu noul Duster în creierii munților: începem o expediție care va descoperi cinci pensiuni de vis din România

Profităm de lansarea noii generații Duster pentru a scoate modelul românesc la o plimbare extinsă prin cele trei segmente ale Carpaților. Înarmați cu versiunea 4x4 a SUV-ului românesc, descoperim cinci dintre cele mai frumoase pensiuni și locuri de cazare în care relaxarea e la ea acasă.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Nissan, Dacia, VW, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru