Deloitte

Luni, 18 Aprilie 2022 | Intern

STUDIU: Mașina personală rămâne mijlocul de transport preferat al românilor

Potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță Deloitte, mașina personală rămâne mijlocul de transport zilnic preferat de 40% dintre români. Tot același studiu arată că românii ar plăti mai mult pentru o mașină electrică decât pentru una termică.
Joi, 26 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Studiu: vânzările de mașini electrice vor crește anual cu 30% în următorul deceniu. În 2030, o treime dintre mașinile vândute vor fi electrice

Vânzările de mașini electrice vor crește anual cu aproape 30% în următorul deceniu, astfel încât o treime dintre mașinile noi vândute la nivel global vor fi electrice în 2030, potrivit unui studiu realizat de Deloitte. Numărul total de electrice ar urma să crească de la 2.5 milioane în 2020 la peste 31 de milioane în 2030.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Analiștii estimează o “supraofertă” de 14 milioane de mașini electrice: “Producția va depăși cererea clienților până în 2030”

Peste 21 de milioane de mașini electrice vor fi vândute la nivel global în următorii 10 ani, potrivit unui nou studiu de piață. Analiștii estimează că, până în 2030, producția va depăși cererea și vom avea o “supraofertă” de 14 milioane de electrice la nivel global.
Joi, 13 Iunie 2013 | Mediu

STUDIU: Nouă mărci auto sunt printre cele mai „verzi” branduri în 2013. Toyota este pe primul loc

Şi în acest an compania Interbrand a publicat un clasament al celor mai verzi 50 de mărci la nivel mondial. Nouă mărci auto sunt incluse în topul pe care Toyota îl conduce de trei ani.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Honda, Kia, Deloitte
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru