Electrificare

Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea PSA: toate modelele noi de la Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau electrică din 2019

Începând din 2019, toate modelele noi ce vor fi dezvoltate de Peugeot, Citroen, DS, Vauxhall și Opel vor avea cel puțin o versiune hibridă sau 100% electrică, potrivit planului anunțat de PSA. Grupul francez susține că, în următorii doi ani, vor fi lansate 8 noi modele plug-in hybrid și 7 modele 100% electrice.
Vineri, 17 August 2018 | Concepte

Nou teaser cu viitorul concept Infiniti: Prototype 10 va fi dezvăluit pe 23 august la Pebble Beach

Infiniti a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit în curând la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Prezentarea va avea loc pe data de 23 august.
Vineri, 10 August 2018 | Concepte

Infiniti va prezenta un nou concept la Pebble Beach: direcție de design pentru viitoare modele electrice și hibride după 2021

Infiniti a publicat un teaser al unui concept ce va fi prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Noul concept Infiniti indică viziunea constructorului privind viitoarele modele electrice după anul 2021.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Industrie

Mai puține părți, mai puțini angajați: dezvoltarea mașinilor electrice va duce la scăderea numărului de angajați din industria auto

Conform unui studiu realizat în Germania, 75.000 de angajați din cei 840.000 din industria auto internă își vor pierde locurile de muncă până în 2030 pe fondul electrificării mașinilor.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo nu va lansa modele complet noi până în 2020: “Ne concentrăm pe electrificarea gamei actuale de modele”

Volvo a anunțat că nu va mai lansa modele complet noi până în anul 2020. În schimb, constructorul se va concentra pe gama actuală de modele, astfel încât să ajungă la vânzări anuale de 800.000 de unități până atunci.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful PSA, îngrijorat de electrificarea pieței auto: “Lipsa de viziune poate afecta industria, dar și societatea”

Tranziția de la mașinile tradiționale la cele electrice poate avea o serie de consecințe la nivelul societății pe care industria auto încă nu le înțelege pe deplin, a avertizat Carlos Tavares, șeful grupului Peugeot-Citroen (PSA).
Miercuri, 14 Martie 2018 | Economic

Volkswagen se teme pentru profitul său de anii viitori: “Vor fi costuri mai mari cu electrificarea și testarea emisiilor în condiții reale”

Volkswagen a spus că provocările din anii ce urmează, precum costurile cu electrificarea și procedurile de testare a emisiilor în condiții reale, ar putea deveni obstacole în obținerea unui profit mai mare decât în prezent.
Marti, 20 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Koenigsegg se gândește la un hypercar electric: “Ne interesează performanța, nu eficiența”

Koenigsegg ia în calcul să-și continue eforturile dedicate electrificării printr-un hypercar 100% electric, constructorul suedez spunând că, în acest caz, performanța mașinii este mai importantă decât eficiența.
Luni, 05 Februarie 2018 | Industrie

Nissan vrea să fie în primii 3 producători de pe piața chineză: “Trebuie să avem o abordare foarte agresivă ca să nu pierdem lupta pentru cota de piață”

Nissan plănuiește investiții de circa 9.5 miliarde de dolari în China, pentru următorii 5 ani, alături de partenerul său de pe piața asiatică și să devină unul dintre primii trei producători ca volum de vânzări pe cea mai mare piață auto din lume.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Ofensiva electrificării de la Mercedes: nemții vor să ofere versiuni hibride sau electrice pentru fiecare model din gamă, până în 2022

Mercedes a anunțat că vrea să introducă cel puțin o versiune electrificată (hibridă sau 100% electrică) pentru fiecare model din gama sa, până în 2022.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial Mercedes: “Nu trebuie să ne grăbim acum cu electrificarea. Întreaga lume va trece la mașinile cu hidrogen până în 2040”

Mercedes consideră că trecerea rapidă la mașinile electrice este o decizie luată în grabă, iar următorii ani ar trebui folosiți ca perioadă de pregătire pentru o tranziție globală la mașinile alimentate cu hidrogen.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

În căutarea formulei câștigătoare: General Motors a promis că va obține profit din vânzarea mașinilor electrice până în 2021

General Motors vrea să obțină profit din vânzarea mașinilor electrice până în anul 2021, potrivit unei declarații a directorului general Mary Barra.

Tag-uri similare

masini electrice, GM, General Motors, vanzare, electrificare, profit, strategie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru