Electrificare

Miercuri, 29 Iulie 2020 | General

Strategie pentru viitoarea gamă Audi RS: fiecare model de performanță va fi disponibil cu o singură motorizare

Divizia Audi Sport va electrifica modelele de performanță. Deși această strategie ar putea duce la o ofertă ceva mai generoasă în gama RS, oficialii companiei spun că nu vom vedea o astfel de tendință. Fiecare model va fi oferit cu o singură motorizare.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat anunță investiții de 5 miliarde de euro în electrificarea gamei: “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025”

Seat a planificat investiții de 5 miliarde de euro în proiecte de R&D până în 2025, obiectivul principal fiind electrificarea gamei. “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025, atunci când piața va fi mai mare,” a transmis constructorul spaniol.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Vineri, 13 Martie 2020 | Industrie

BMW va renunța la 50% dintre motorizări, începând din 2021: nemții vor avea 5 modele electrice până la sfârșitul anului viitor

BMW a anunțat că va renunța la 50% dintre motorizările sale, începând din 2021 și se va concentra mai mult pe electrificare. Grupul german va avea în ofertă 5 modele electrice până la sfârșitul anului viitor, printre care și noile iX3, iNext și i4.
Sambata, 25 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes vrea mai mulți hibrizi pentru divizia AMG: “Clienții au devenit mai deschiși la hibrizi și mașini electrice în ultimele 12-18 luni”

Mercedes-Benz ia în calcul să lanseze mai mulți hibrizi în cadrul diviziei de performanță AMG, pe fondul unei “schimbări de mentalitate” a clienților cu privire la electrificare.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat lansează versiuni micro-hibride pentru 500 și Panda: italienii spun că emisiile sunt reduse cu 30%

Fiat a anunțat lansarea unor versiuni micro-hibride pentru modelele 500 și Panda, care vor ajuta la reducerea emisiilor cu 30%. Primele vehicule electrificate de la Fiat vor utiliza un motor pe benzină de un litru și 70 CP împreună cu un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Industrie

Nissan vrea să renunțe la diesel pe modelul Qashqai: noua generație a SUV-ului, așteptată în 2020 cu versiuni hibride

Nissan vrea să renunțe la motorizările diesel pentru modelul Qashqai, urmând să se concentreze pe versiunile electrificate, potrivit unor surse din cadrul producătorului. Viitoarea generație a SUV-ului este așteptată în septembrie 2020 cu versiuni hibride.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Cadillac: “Există posibilitatea ca toate modelele noastre să devină electrice până în 2030”

Americanii de la Cadillac susțin că, până în 2030, cele mai multe dintre modelele lor (posibil toate) vor deveni 100% electrice. Primul Cadillac electric va fi un SUV, a cărui lansare este programată în 2021.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Industrie

Volvo și Geely își unesc activitățile de producție a motoarelor: noua companie vrea să devină un furnizor global pentru mai mulți constructori auto

Volvo și grupul Geely au anunțat că vor o fuziune a operațiunilor de dezvoltare și producție a motoarelor, astfel încât noua companie să devină un furnizor global pentru mai mulți constructori auto. Noul business va reduce semnificativ costurile pentru Volvo și Geely, urmând să se concentreze pe dezvoltarea viitoarelor generații de motoare tradiționale și a tehnologiilor hibride.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Alpine pregătește modele noi cu versiuni hibride: “Electrificarea nu poate fi evitată”

Viitoarele modele lansate de francezii de la Alpine vor avea versiuni hibride, potrivit unui oficial al grupului Renault, care a declarat că “electrificarea nu poate fi evitată”.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Modele noi

Planurile Maserati privind electrificarea: două modele noi, printre care un SUV, iar Ghibli va primi versiune hibridă în 2020

Maserati pregătește lansarea a două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Ambele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În plus, în 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.
Joi, 08 August 2019 | Tehnologie

Continental: “Viitorul este cu siguranță electric, ne concentrăm pe acest tip de propulsie”

Continental anunță că se va concentra mai mult pe dezvoltarea sistemelor de propulsie pentru mașinile electrice, întrucât “viitorul este cu siguranță electric”. În același timp, compania spune că nu este interesată de producția bateriilor pentru aceste vehicule.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește electrificarea fiecărui model de performanță din gamă: din 2021 toate versiunile Mercedes-AMG vor integra astfel de sisteme

Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG, a anunțat că începând cu 2021 toate vehiculele produse de divizia de performanță vor integra sisteme de propulsie electrificate. Totodată, nemții pregătesc și un înlocuitor pentru legendarul V12.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Drumul care “încarcă” mașinile electrice: Suedia testează o nouă tehnologie de încărcare wireless a electricelor în timpul circulației pe drumurile publice

Suedia a demarat un proiect pilot prin care va testa un sistem de încărcare wireless pentru mașinile electrice în timp ce acestea circulă pe un drum public. Pe o distanță de 2 kilometri, bateriile electricelor vor putea fi încărcate prin conectarea la o serie de receptori aflați sub asfalt. Costul acestui proiect este de aproximativ 10 milioane de euro.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Audi se gândește să renunțe la diesel și benzină pentru unele modele: “Trebuie să investim în electrificare”

Unele modele din gama Audi nu vor primi o nouă generație, în timp ce altele vor rămâne fără o parte din motorizările actuale, potrivit CEO-ului Bram Schot, care spune că producătorul german trebuie să investească mai mult în electrificare, ce reprezintă o “reală provocare”.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

James Bond și electrificarea: actorul Daniel Craig ar putea conduce un prototip Aston Martin Rapide E în următorul film cu agentul 007

Aston Martin și James Bond ar putea marca o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor din presa internațională, actorul Daniel Craig va conduce un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.
Marti, 26 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA anunță 116 lansări în următorii doi ani: fiecare model din grup va avea versiune electrică sau hibridă până în 2025

Grupul PSA pregătește 116 lansări până în 2021, printre care și concepte, pentru toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, DS, Opel și Vauxhall. Obiectivul PSA este ca fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă până în 2025.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | Economic

Președintele Franței vrea o strategie de țară pentru electrificare și mașini autonome: un fost director de operațiuni de la Renault este la conducerea proiectului

Franța va avea în curând o strategie pentru tranziția la mașinile electrice și autonome, la cererea președintelui Emmanuel Macron. La cârma proiectului se va afla Patrick Pelata, fostul director de operațiuni al constructorului Renault, iar viitoarea strategie pe termen lung va fi dezvăluită în luna februarie 2019.
Marti, 02 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mazda și electrificarea: toate modelele din gama japonezilor vor avea versiune hibridă sau electrică până în 2030

Mazda a anunțat că toate modelele sale vor avea o “formă de electrificare”, iar 5% dintre toate mașinile produse vor fi 100% electrice până în 2030.

Tag-uri similare

masini electrice, GM, General Motors, vanzare, electrificare, profit, strategie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru