Euro NCAP

Miercuri, 03 Martie 2021 | Siguranta

Primele rezultate EuroNCAP din 2021: noile Polestar 2 și Cupra Formentor primesc 5 stele

Organizația independentă EuroNCAP a publicat primele rezultate la testele de siguranță din 2021. Noile Polestar 2 și Cupra Formentor au obținut punctajul maxim, la care speră orice producător de automobile.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Siguranta

Euro NCAP a testat sistemele de asistență și siguranță de la 19 utilitare: 5 modele nu sunt recomandate pentru achiziție

Euro NCAP a evaluat 19 utilitare la sistemele de asistență și siguranță. Ford Transit, Mercedes-Benz Vito și Volkswagen Transporter au primit calificativ Gold, iar cinci modele nu sunt recomandate pentru achiziție.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: Patru stele pentru Honda e, cinci stele pentru Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento

Modelul electric Honda e a primit patru stele în testele Euro NCAP, în timp ce Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento au obținut calificativul maxim de 5 stele. Hyundai i10 a primit doar 3 stele.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație Honda Jazz au obținut 5 stele la testele de siguranță

SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație a hatchback-ului subcompact Honda Jazz au obținut câte 5 stele la cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizată de Euro NCAP.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Siguranta

Volkswagen ID.3 a obținut 5 stele la testele Euro NCAP: "Hatchback-ul electric nu face compromisuri la siguranță"

Hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a obținut 5 stele la testele de siguranță organizate de Euro NCAP, cu punctaje ridicate atât la protecția adulților, copiilor și pietonilor, cât și la sistemele de siguranță.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Siguranta

Euro NCAP anunță teste dedicate pentru sistemul de asistență Highway Assist: doar modelele premium au primit calificativ maxim

Euro NCAP a anunțat lansarea unui test dedicat pentru sistemul de asistență Highway Assist. Dintre primele 10 modele testate, doar cele premium au obținut calificativul maxim: BMW Seria 3, Mercedes-Benz GLE și Audi Q8.
Vineri, 18 Septembrie 2020 | Siguranta

Toyota Yaris, primul model testat de Euro NCAP pe baza noilor reguli pentru impactul frontal: hatchback-ul a primit 5 stele

Toyota Yaris este primul model testat de Euro NCAP după introducerea unor reguli noi pentru impactul frontal. Hatchback-ul japonez a obținut calificativul maxim de 5 stele.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Siguranta

Euro NCAP lansează o aplicație mobilă pentru serviciile de urgență: medicii vor avea acces rapid la informații utile în cazul accidentelor

Euro NCAP a lansat aplicația mobilă Euro Rescue pentru serviciile de urgență, care permite medicilor să aibă acces rapid la informații utile despre modul în care pot interveni în cazul accidentelor în funcție de mașinile implicate.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Siguranta

Euro NCAP introduce noi teste de siguranță: simularea impactului frontal între mașini care circulă cu 50 km/h și evaluarea tuturor pasagerilor după accident

Euro NCAP a anunțat introducerea unor noi teste de siguranță începând din acest an, printre care simularea unui impact frontal între mașini care circulă cu 50 km/h și evaluarea tuturor pasagerilor după producerea unui accident.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Siguranta

Euro NCAP premiază Volkswagen pentru Local Hazard Warning: sistemul permite alerte în timp real despre accidentele de pe traseu

Euro NCAP a premiat Volkswagen pentru dezvoltarea sistemului Local Hazard Warning, care permite șoferilor să primească alerte în timp real despre accidentele petrecute pe traseu.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP extinde gama de teste de siguranță în 2020: organizația va evalua salvarea pasagerilor blocați în mașină după accident

Organizația Euro NCAP va introduce în acest an un test prin care va verifica opțiunile pentru salvarea rapidă și în siguranță a pasagerilor care rămân blocați în mașină în urma unui accident.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP a publicat topul celor mai sigure mașini testate în 2019: Tesla a câștigat la 3 dintre cele 6 categorii

Tesla Model 3, Model X și Mercedes-Benz CLA se numără printre cele mai sigure mașini testate în 2019 de organizația Euro NCAP, alături de BMW Seria 3, Audi A1 și Renault Clio.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Siguranta

Euro NCAP: 12 modele testate în cea mai nouă sesiune. 5 stele pentru Octavia, Captur, Kuga, Taycan și Model X, 4 stele pentru Peugeot 2008

Tesla Model X, Porsche Taycan, Audi Q7, Renault Captur, Skoda Octavia, Ford Kuga, Ford Mondeo facelift și Subaru Forester au obținut 5 stele de siguranță în urma celor mai recente teste ale Euro NCAP. Peugeot 2008, Volkswagen Sharan și Seat Alhambra au încheiat cu 4 stele, în timp ce Jeep Renegade facelift a fost notat cu 3 stele de siguranță.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 4 stele pentru Peugeot 208 și Jeep Cherokee și 5 stele pentru BMW Seria 1. Seria 3, cel mai bun rezultat pentru un model de familie

Peugeot 208 și Jeep Cherokee au obținut doar 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce BMW Seria 1 și Seria 3 au obținut calificativul maxim de 5 stele.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1 și SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4 și Audi A1 au obținut 5 stele în testele Euro NCAP. De asemenea, Korando devine primul model al constructorului SsangYong care obține calificativul maxim.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: Tesla Model 3, cel mai bun rezultat pentru sisteme de asistență. Skoda Scala, cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta

Tesla Model 3 a devenit mașina cu cel mai bun rezultat pentru sistemele de asistență în testele Euro NCAP din 2019, în timp ce Skoda Scala a obținut cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta. Ambele modele au primit 5 stele, la fel ca Mercedes-Benz Clasa B și GLE.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Seat Tarraco, Honda CR-V și Mercedes-Benz Clasa G

Cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru Honda CR-V, Seat Tarraco și Mercedes-Benz Clasa G.

Tag-uri similare

siguranta, Euro NCAP
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru