Euro NCAP

Miercuri, 27 Februarie 2019 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Seat Tarraco, Honda CR-V și Mercedes-Benz Clasa G

Cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru Honda CR-V, Seat Tarraco și Mercedes-Benz Clasa G.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Siguranta

Euro NCAP a dezvăluit cele mai sigure mașini testate în 2018: Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo

Organizația Euro NCAP a anunțat că Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo au fost cele mai sigure mașini pe care le-a testat în 2018, în funcție de segmentul în care sunt poziționate.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Siguranta

Suspiciuni la Euro NCAP: unii constructori marchează distinct anumite componente pentru testele de siguranță

Mai mulți constructori marchează distinct unele componente precum airbag-uri sau sisteme de prindere Isofix pentru testele de siguranță Euro NCAP, ceea ce a generat incertitudini dacă acestea sunt similare cu cele care ajung pe mașinile aflate la vânzare.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Audi A6 și VW Touareg, doar 3 pentru noul Suzuki Jimny

Audi și Volkswagen s-au ridicat la nivelul pretențiilor clienților celor două mărci în cadrul testelor Euro NCAP la care au fost supuse A6 și Touareg. Suzuki Jimny a reușit un rezultat mediocru, în timp ce Ford Tourneo Connect, o utilitară de persoane, a reușit un rezultat meritoriu: 4 stele din 5 posibile.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Siguranta

Volvo XC40 și Ford Focus, 5 stele la testele Euro NCAP: "SUV-ul suedez, în topul celor mai bune modele la protecția adulților"

Volvo XC40 a primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, iar organizația menționează că SUV-ul este în topul celor mai sigure modele la protecția adulților evaluate în ultimii ani. Ford Focus a primit de asemenea 5 stele.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Siguranta

Teste de siguranță: 8 modele au primit 5 stele din partea Euro NCAP. Printre ele se numără BMW X3, Jaguar E-Pace, Mercedes-Benz Clasa X și Porsche Cayenne

Organizația Euro NCAP a testat 9 modele. 8 dintre acestea au primit cinci stele, iar unul a fost "răsplătit" doar cu trei stele.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Siguranta

Euro NCAP pregătește standarde de siguranță pentru mașinile autonome: calificativele Basic, Advanced și Superior apar în 2018

Euro NCAP va introduce anul viitor noi standarde de siguranță pentru testarea mașinilor autonome.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Siguranta

Siguranță în off-road: Range Rover Velar a primit 5 stele la testele Euro NCAP

Range Rover Velar a pimit calificativul maxim în cel mai recent test Euro NCAP, fiind apreciat pentru nivelul de siguranță oferit.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Siguranta

Euro NCAP propune un calendar pentru adoptarea tehnologiilor autonome: "Beneficiile pentru siguranța rutieră sunt uriașe"

Euro NCAP solicită constructorilor să introducă o serie de tehnologii autonome pentru a crește siguranța rutieră în următorii ani.

Tag-uri similare

siguranta, Euro NCAP
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru