F1

Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

Divorț prematur: Porsche anulează oficial planurile de intrare în Formula 1 cu Red Bull

Porsche a anunțat că nu va reveni alături de Red Bull în Formula 1. Inițial, constructorul german trebuia să încheie un parteneriat cu echipa austriacă, însă cele două companii nu au reușit să ajungă la un acord.
Luni, 05 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, victorie în fața propriilor suporteri! Russell și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat cursa sa de casă pentru al doilea an la rând. Pilotul olandez își mărește avantajul în clasamentul piloților la peste 100 de puncte față de Charles Leclerc și Sergio Perez. În spatele campionului mondial au terminat George Russell și pilotul monegasc.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, pole în cursa de casă! Piloții Ferrari, la mai puțin de o zecime în spate

Max Verstappen a obținut un nou pole position în fața propriilor suporteri pe circuitul Zandvoort. În spatele campionului mondial vor pleca piloții Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr.
Sambata, 03 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Oscar Piastri va pilota pentru McLaren în 2023. Australianul îl va înlocui pe Daniel Ricciardo

McLaren a anunțat oficial înlocuitorul lui Daniel Ricciardo pentru sezonul 2023. Este vorba despre Oscar Piastri, care a semnat un contract cu echipa britanică pe mai mulți ani și va pilota alături de Lando Norris din 2023.
Vineri, 26 August 2022 | F1 TOP

F1: Alfa Romeo pune capăt parteneriatului cu Sauber la finalul lui 2023

Echipa Alfa Romeo a anunțat că va pune capăt parteneriatului tehnic cu Sauber la finalul sezonului viitor. Fosta echipă elvețiană este cea care a construit monoposturile mărcii italiene din 2019 până în prezent.
Vineri, 26 August 2022 | F1 TOP

OFICIAL: Audi va furniza motoare în Formula 1 din 2026

Audi a anunțat oficial că va concura în Formula 1 începând din sezonul 2026. Constructorul german va participa ca furnizor de motoare pentru celelalte echipe de Formula 1. În 2026, regulamentul tehnic în ceea ce privește motoarele va fi schimbat.
Joi, 18 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Porsche 911 GT3 RS: 525 de cai putere și preț de 229.000 de euro

Porsche a lansat oficial noul model de performanță 911 GT3 RS. Noua versiune a legendarului model este cea mai puternică dintre cele cu motoare aspirate, cu un propulsor de 525 de cai putere. Pe lângă asta, noul model vine și cu un sistem DRS inspirat din Formula 1.
Joi, 28 Iulie 2022 | F1 TOP

OFICIAL: Sebastian Vettel se retrage din Formula 1 la sfârșitul acestui an

Sebastian Vettel, fostul campion mondial de Formula 1, și-a anunțat oficial retragerea. Pilotul Aston Martin tocmai și-a deschis cont pe Instagram pentru a-și anunța retragerea din competiție la finalul acestui sezon.
Vineri, 08 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Max Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint. Accidente pentru piloții Mercedes

Max Verstappen a obținut cel mai bun timp în calificările de vineri din Austria. Campionul mondial își trece în cont un pole nou și va pleca în cursa de sprint de pe primul loc, în fața piloților Ferrari. Cei de la Mercedes au avut o sesiune dezastruoasă, ambii piloți ieșind în decor în ultima parte a calificărilor.
Duminica, 19 Iunie 2022 | F1 TOP

F1 Canada: Max Verstappen, pole în fața lui Fernando Alonso! Charles Leclerc pleacă penultimul

Max Verstappen a obținut pole în calificările din Canada, în fața lui Fernando Alonso și Carlos Sainz Jr. Sergio Perez, unul dintre rivalii lui Verstappen la titlu, va pleca de pe poziția a 13-a, iar Charles Leclerc va pleca din ultima linie după ce Ferrari a schimbat mai multe componente ale unității de putere.
Sambata, 18 Iunie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Canada: Charles Leclerc, penalizat cu 10 poziții pe grilă pentru schimbare de componente

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a primit o penalizare de 10 poziții pe grilă pentru etapa din Canada după ce echipa a fost nevoită să schimbe unitatea de control electronic. Max Verstappen, rivalul său în campionat, a fost cel mai rapid în primele două sesiuni de antrenamente libere.
Duminica, 22 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Spania! Max Verstappen câștigă în fața lui Perez. Abandon pentru Leclerc

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său, Sergio Perez. Olandezul preia șefia în clasamentul piloților după ce Charles Leclerc a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme tehnice. Podiumul a fost completat de George Russell.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Spania! Probleme pentru Verstappen

Charles Leclerc, liderul clasamentului în Formula 1, va pleca din prima poziție în Marele Premiu al Spaniei. Imediat în spatele pilotului monegasc se află Max Verstappen, care a avut probleme tehnice la ultima ieșire în Q3. Locul 3 pe grilă este ocupat de eroul local, Carlos Sainz Jr.
Duminica, 20 Martie 2022 | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Bahrain! Victorie pentru Leclerc în fața lui Sainz. Abandon pentru Red Bull

Charles Leclerc a câștigat prima cursă din noul sezon de Formula 1 în fața lui Carlos Sainz. Ferrari începe anul cu o dublă, în timp ce ambii piloți Red Bull au abandonat în ultimele tururi din cauza unor probleme tehnice. Lewis Hamilton a terminat pe locul 3.
Sambata, 19 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Bahrain: Charles Leclerc în pole! Mercedes, pe locurile 5 și 9

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a obținut pole position în Marele Premiu din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Monegascul este urmat de Max Verstappen și de coechipierul său, Carlos Sainz Jr.
Joi, 17 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Sebastian Vettel ratează etapa din Bahrain. Fostul campion mondial, testat pozitiv pentru COVID-19. Va fi înlocuit de Nico Hulkenberg

Pilotul Aston Martin, Sebastian Vettel, nu va lua startul în Marele Premiu din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Cvadruplul campion mondial a testat pozitiv pentru COVID-19 și va fi înlocuit de compatriotul său, Nico Hulkenberg.
Vineri, 11 Martie 2022 | Formula 1

Mercedes-AMG GT Black Series este noul Safety Car în Formula 1

Noul Mercedes-AMG GT Black Series va fi noul Safety Car în Campionatul Mondial de Formula 1. Modelul îl înlocuiește pe vechiul AMG GT R și, la fel ca în 2021, va alterna rolul său cu Aston Martin Vantage.
Miercuri, 18 August 2021 | F1 TOP

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, anulat și în 2021

Oficialii Formulei 1 au anunțat că Marele Premiu al Japoniei nu va avea loc nici în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, după ce cursa de anul trecut a fost anulată din același motiv.
Marti, 17 August 2021 | F1 TOP

Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, fără restricţii privind capacitatea circuitului de la Interlagos

Autorităţile din Sao Paulo au anunţat că Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei de la Interlagos va avea loc fără restricţii de audienţă. Totuşi, cursa, programată pentru weekend-ul 5-7 noiembrie, ar putea fi amânată cu o săptămână.
Miercuri, 19 Mai 2021 | F1 TOP

McLaren prelungește colaborarea cu Lando Norris: contract “multianual” pentru britanic

McLaren a anunțat prelungirea contractului cu Lando Norris, pilotul britanic urmând să rămână la echipa de Formula 1 pentru “mai mulți ani”.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toro Rosso, FIA, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru