Fabrica Renault

Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Renault a deschis o nouă fabrică în Algeria unde produce modelul Symbol, fratele lui Logan 2, cu piese din România

Grupul Renault a deschis prima sa uzină în Algeria, a doua cea mai mare piaţă auto din Africa. În cadrul noii uzine, unde lucrează angajaţi care au trecut prin stagii de pregătire şi la Mioveni, este produs modelul Renault Symbol, fratele cu alt design al lui Dacia Logan, asamblat cu piese din România.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Micra va primi o nouă generaţie în 2016 şi va fi produs în Franţa

Renault a anunţat că va investi şapte milioane de euro în fabrica sa din Flins, Franţa, în vederea modernizării pentru producţia următoarei generaţii a lui Nissan Micra, programată pentru anul 2016.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Caterham şi Alpine vor lansa un model în 2016

Fructul colaborării dintre Alpine şi Caterham, modelul C120, va fi lansat în 2016, informează englezii de la Autocar. Acesta va dezvolta aproximativ 300 CP, spune sursa din cadrul mărcii.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Industrie

Renault va construi noua generaţie a lui Nissan Micra în Franţa

Noua generaţie a lui Nissan Micra va fi construită la uzina Renault din Flins, Franţa. Producţia va începe în 2016, iar cota anunţată pentru primul an este de 80.000 de unităţi.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault va construi un hatchback Nissan în Franţa

Publicaţia franceză Les Echos anunţă intenţiile Nissan de a produce un hatchback într-o fabrică Renault din Franţa. Cota de producţie anuală va fi de aproximativ 80.000 de unităţi.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Industrie

Renault va construi o fabrică în Algeria

Renault a semnat un acord pentru construcţia unei fabrici în Algeria. Această uzină va produce modelul Renault Symbol, unităţile rezultate fiind destinate pieţei interne.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault va creşte producţia la fabricile din Spania, introducând patru modele noi

Renault a anunţat că va introduce modele noi în producţie la uzina sa din Palencia, Spania, urmând să crească producţia totală cu 40.000 de unităţi pe an şi să creeze 1.300 de locuri noi de muncă.
Vineri, 16 Martie 2012 | Industrie

Slovenia: Renault reduce producţia şi numărul de salariaţi la cel mai mare exportator al ţării

Fabrica Revoz a celor de la Renault, cel mai mare exportator al ţării respective, va reduce producţia şi numărul de angajaţi pentru a răspunde cererii scăzute pentru modelele Clio, Twingo şi Wind.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | Industrie

Franţa: PSA a produs mai multe automobile decât Renault în 2011

Concernul PSA a produs de trei ori mai multe automobile decât Renault în Franţa în decursul anului 2011, dar acest lucru nu îi face pe francezi să nu renunţe la peste 6.000 de locuri de muncă.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Industrie

Fabrica de baterii a celor de la Renault nu va fi gata până în 2014

O serie de constrângeri tehnice i-au făcut pe francezii de la Renault să amâne deschiderea fabricii de baterii pentru vehicule electrice cu cel puţin un an, termenul nou fiind în 2014.
Luni, 20 Decembrie 2010 | General

Renault a produs patru milioane de unităţi Scenic

Primul monovolum de clasă compactă din lume aniversează patru milioane de unităţi fabricate. Acesta este Renault Scenic, ajuns la cea de-a treia generaţie.
Miercuri, 18 August 2010 | Modele noi

Angajaţii Renault din Franţa vor să protesteze împotriva noului Latitude

Importul noului Renault Latitude din Coreea de Sud i-a supărat pe salariaţii constructorului francez de automobile, care vor să protesteze în faţa Salonului Auto de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Renault va produce versiunea electrica a lui Fluence in Turcia

Carlos Ghosn, presedintele aliantei Nissan-Renault, a declarat ca lumea este pregatita pentru vehiculele electrice, motiv pentru care a stabilit data si locul de productie al versiunii electrice a lui Renault Fluence. Modelul va fi construit in la Bursa, in Turcia, incepand cu anul 2010.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Industrie

Renault va construi modele noi la fabricile sale din Spania

Renault si-a reafirmat angajamentul catre angajatii sai din Spania si a anuntat ca va utiliza fabricile sale pentru inca 10 ani. Totodata, constructorul francez a anuntat ca va construi doua modele noi si un motor ecologic in urmatorii ani.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, productie, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Carlos Ghosn, Renault-Nissan, Fluence, Renault Fluence
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru