Ford electric

Luni, 10 Iunie | Modele noi

Ford dezvăluie data lansării unui viitor crossover electric: ar putea fi botezat Capri

Ford a conformat oficial data lansării unui nou crossover electric pentru piața europeană. Noul model va fi bazat pe o platformă Volkswagen și ar putea fi numit Capri.
Marti, 14 Mai | Economic

Ford a pierdut 100.000 de dolari pentru fiecare mașină electrică vândută în primul trimestru

Potrivit publicației Bloomberg, divizia de mașini electrice Ford Model E a pierdut circa 100.000 de dolari pentru fiecare mașină electrică vândută în primele 3 luni din acest an.
Sambata, 11 Mai | Industrie

Ford va produce 300.000 de mașini pe an în Spania

Din anul 2027, Ford a declarat că va produce 300.000 de mașini pe an la uzina din Spania. Această decizie deschide noi oportunități pentru forța de muncă.

Ford schimbă macazul: va continua să vândă mașini cu motoare termice și după 2030

Ford și-a revizuit planurile sale de electrificare pentru următorul deceniu. Ca urmare a vânzărilor sub așteptări ale mașinilor electrice, compania americană va continua să vândă mașini cu motoare termice și după 2030.
Miercuri, 20 Martie | Masini electrice si hibride

Ford amână lansarea unui viitor SUV electric pentru 2026

Potrivit informațiilor din presă, Ford ar fi amânat lansarea unui viitor SUV electric cu 3 rânduri de scaune. Constructorul american se va concentra mai mult asupra dezvoltării unui viitor model electric accesibil.
Miercuri, 07 Februarie | Masini electrice si hibride

Ford dezvoltă o nouă platformă electrică accesibilă. Va rivaliza cu Tesla Model 3

Jim Farley, CEO-ul Ford, a anunțat că marca americană va dezvolta o platformă electrică nouă, menită să rivalizeze cu Tesla Model 3. Noua platformă va servi drept baza unor viitoare modele electrice accesibile.
Joi, 18 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Ford va relua producția de Explorer electric în 2024

După o amânare la sfârșitul anului 2023, Ford va relua producția modelului electric Explorer în luna iunie a acestui an. Primele comenzi vor fi livrate în august.
Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Ford Explorer Electric: 5 lucruri despre SUV-ul desenat de un român

Acesta este noul Ford Explorer Electric, un model desenat de un designer român. L-am văzut pe viu și vă explicăm care e legătura cu Grupul Volkswagen și ce se întâmplă cu vechiul Explorer. Avem și VIDEO.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Industrie

Ford va dezvolta o platformă nouă pentru viitoarea generație de modele electrice

Potrivit unor informații noi, Ford ar urma să dezvolte o platformă nouă pentru viitoarea generație de modele electrice comercializate în Europa. În prezent, constructorul american are un parteneriat cu Volkswagen care prevede furnizarea platformei MEB pentru două modele electrice Ford.
Sambata, 19 Februarie 2022 | Intern

Ford va produce un nou model comercial electric în România, din 2024

Constructorul american a anunțat că va produce exclusiv modele cu propulsie electrică din 2030. Toate fabricile din Europa, inclusiv uzina de la Craiova, se află în procesul de tranziție către producția de mașini electrice.
Vineri, 16 Iulie 2021 | Feature

8 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Ford Mustang Mach-E: am fost primii jurnaliști care au condus mașina în România

Automarket a fost prima publicație din România care a mers cu noul Ford Mustang Mach-E. Am avut la dispoziție o zi pentru a observa noutățile cu care vine primul SUV electric din istoria Ford.
Joi, 03 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul Ford electric pe platformă VW va fi prezentat în 2022

Primul model electric dezvoltat de Ford pe platforma Volkswagen va fi prezentat în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Noul model va fi un SUV mai mic decât actualul Mustang Mach-E, debutul comercial fiind programat în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Surse: Ford ar putea construi un al doilea model electric pe platforma MEB de la Volkswagen

Ford este aproape să ajungă la o înțelegere cu Volkswagen pentru un al doilea model electric care să fie construit pe platforma MEB, potrivit unor surse apropiate de situație.
Marti, 27 Aprilie 2021 | Intern

Ford va mai construi un model la Craiova: o utilitară care va deveni și electrică în 2024

Ford a anunțat astăzi că va investi 300 de milioane de dolari pentru a construi un nou vehicul comercial ușor în 2023, la uzina sa de la Craiova, inclusiv o versiune complet electrică a acestuia, ce va debuta în 2024.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Industrie

Viitorul model electric Ford pe platformă VW ar putea fi un SUV compact

Ford va utiliza platforma MEB a grupului Volkswagen în vederea unui model electric pentru piața europeană, iar presa britanică susține că acesta va lua forma unui SUV compact.
Vineri, 19 Martie 2021 | Industrie

Presa americană: Ford va lansa un nou SUV electric în 2022

Ford pregătește lansarea unui nou SUV electric, pe aceeași platformă cu Mustang Mach-E, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor neoficiale din presa americană.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul SUV electric Ford: modelul va fi prezentat în 18 noiembrie, iar bateriile vor asigura o autonomie de până la 600 de kilometri

Primul SUV electric Ford va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii noiembrie. Modelul constructorului american promite o autonomie de până la 600 de kilometri.
Vineri, 19 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Din 2020 Ford va avea un SUV electric accesibil cu autonomie de peste 480 de kilometri

Ford pregătește un SUV electric accesibil. Va fi produs la un volum mare și va avea o autonomie de peste 480 de kilometri.
Joi, 02 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Ford confirmă un SUV electric cu autonomie de 480 de kilometri: "Tinerii vor SUV-uri ecologice"

Ford mizează pe SUV-uri în următorii ani, iar cea mai bună dovadă în acest sens este dezvoltarea unui SUV full-electric care va avea o autonomie maximă estimată de 480 de kilometri.
Joi, 21 Aprilie 2016 | General

Ford a plătit 200.000 de dolari pentru un Tesla Model X, doar pentru a-l dezmembra

Ford a vrut să fie printre primii proprietari ai noului Tesla Model X. Americanii au cumpărat SUV-ul electric pentru a realiza o disecție și o analiză atentă a tehnologiei Tesla.

Tag-uri similare

Ford, Tesla, Tesla Model X, ford electric, Ford model electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru