Ford Europa

Marti, 17 Mai 2022 | Industrie

Ford va comercializa doar vehicule pur electrice, în Europa, din 2035

Constructorul american intenționează să vândă doar vehicule cu zero emisii, pe Bătrânul Continent, din 2035. Totodată, Ford face apel către Uniunea Europeană pentru a stabili obiective obligatorii pentru infrastructura de încărcare.
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

Divizia Ford Europa nu va mai fi o entitate separată. Schimbările vor afecta și uzina de la Craiova

Divizia Ford Europa, care se ocupă exclusiv de construirea și comercializarea de vehicule pe Bătrânul Continent, nu va mai fi o entitate proprie, începând cu anul viitor. Și subsidiara Ford România va suferi schimbări.
Vineri, 16 Iulie 2021 | General

Ford a lansat un parfum care imită mirosul de benzină. Mach-Eau nu este destinat comercializării

Ford a prezentat, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, parfumul Mach-Eau. Acesta imită mirosul benzinei și, din păcate sau din fericire, nu va fi comercializat. Cel puțin, nu pentru moment.
Miercuri, 17 Februarie 2021 | Industrie

Ford a luat o decizie radicală: va vinde doar mașini electrice în Europa după 2030

Ford a anunțat o transformare radicală privind operațiunile din Europa. Începând din 2030, americanii vor vinde doar mașini electrice pe Bătrânul Continent.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Intern

Fabricile Ford din Europa rămân închise temporar până “cel puțin pe 4 mai”: angajații de la Craiova, în șomaj tehnic până pe 30 aprilie

Ford a anunțat că prelungește suspendarea producției din Europa până “cel puțin pe 4 mai”. Angajații fabricii de la Craiova vor rămâne în șomaj tehnic până pe 30 aprilie.
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Ford anunță o nouă strategie pentru Europa: 3 modele noi în următorii 5 ani, printre care și SUV-ul electric inspirat de Mustang la sfârșit de 2020

Ford a anunțat că pregătește 3 modele noi în următorii 5 ani, printre care și SUV-ul electric inspirat de Mustang, a cărui lansare va avea loc la sfârșitul lui 2020. Acestea se vor adăuga la portofoliul Ford, pe lângă Puma, noua generație Kuga și viitorul Explorer plug-in hybrid.
Vineri, 17 Iunie 2016 | Industrie

Ford schimbă strategia pentru clasa mini şi subcompactele din Europa: Ka+ devine model de bază, iar Fiesta va fi mai bine echipată

Ford renunţă la modelele de clasă mică destinate Europei şi îşi concentrează atenţia pe Ka+ şi Fiesta, care se vor adresa unui public diferit.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Ford va renunţa la unele modele în Europa şi pregăteşte plecări voluntare, dar fabrica de la Craiova nu va fi afectată

Ford este decisă să renunţe la comercializarea unor modele în Europa şi va face restructurări de personal, însă fabrica de la Craiova nu va fi afectată de acest program, potrivit oficialilor mărcii americane.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Tehnologie

Active City Safety: cum a proiectat Ford sistemul de frânare automată

Sistemul de frânare automată Active City Safety de la Ford are câteva secrete interesante pe care le-am deslușit printr-o vizită-fulger la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Ford din Aachen.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Şeful Ford Europa: „Motorul 1.0 Ecoboost ne-a ajutat să ne afirmăm”

Barb Samardzich, şeful Ford Europa, a recunoscut că motorul 1.0 Ecoboost şi premiile obţinute în ultimii ani au ajutat Ovalul Albastru să se afirme pe piaţa de pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Ford Edge, fratele mai mare al lui Kuga, va fi lansat în Europa în 2015

Ford a prezentat cea de-a doua generaţie a lui Edge în versiunea sa globală. SUV-ul americanilor va fi vândut şi în Europa începând cu anul 2015 şi este fratele mai mare al lui Kuga.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Industrie

Ford vrea să-şi tripleze vânzările de SUV-uri după lansarea noilor EcoSport şi Edge

Ford vinde în Europa aproximativ 100.000 de SUV-uri pe an, dar americanii vor să tripleze această valoare după lansarea modelelor EcoSport şi Edge.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Octombrie 2013 | Modele noi

Ford Edge, un viitor rival european pentru VW Touareg, se lansează luna viitoare

Ford va lansa o nouă generaţie a modelului Edge cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. SUV-ul va avea o destinaţie globală şi va rivaliza în Europa cu VW Touareg.
Luni, 13 Mai 2013 | General

Ford combate vânzările slabe cu o nouă campanie publicitară în Europa

Ford a anunţat că va demara o nouă campanie publicitară cu ocazia finalei UEFA Champions League. Noile reclame vor promova tehnologiile cu care vin echipate noile modele ale americanilor.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Ford ar putea aduce Mustang şi pe piaţa din Europa

Ford ia în considerare importul modelului Mustang pe piaţa din Europa. Americanii aşteaptă reacţiile clienţilor europeni înainte de decizia finală.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Industrie

Germania: Ford şi Opel reduc temporar producţia de automobile

Fabrica Ford din Koln şi uzina Opel din Eisenach vor reduce producţia în perioada următoare, anunţă Automotive News şi Automobil Produktion.de.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Economic

Ford C-Max s-a vândut ca pâinea caldă în 2011 în Europa

Ford a reuşit să vândă 135.000 de unităţi C-Max şi Grand C-Max în Europa în aproape un an de la lansarea oficială. Monovolumul americanilor şi-a dublat şi cota de piaţă.
Duminica, 19 Septembrie 2010 | Economic

Andrea Formica este noul CEO Fiat

Andrea Formica a fost numit de Fiat noul director executiv al brandului italian, acesta urmând să îl înlocuiască pe Lorenzo Sistino.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, CEO, Ford Europa, manager, CEO Fiat, director executiv Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru