Hibrizi

Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Toyota susține că hibrizii vor rămâne mai populari în Europa decât mașinile electrice: "Reprezintă cea mai eficientă armă pentru reducerea emisiilor"

Toyota anticipează că mașinile cu propulsie hibridă clasică vor rămâne mai populare în Europa decât mașinile electrice, ca urmare a costurilor mari ale bateriilor. Japonezii consideră că aceasta este soluția optimă pentru reducerea emisiilor.
Luni, 21 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Românii cumpără tot mai multe mașini electrice și hibrizi: vânzările au crescut cu peste 80% în primele patru luni din 2018

Vânzările de mașini electrice și hibrizi în România au crescut cu 83% în primele patru luni din acest an, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. În total, în țara noastră au fost vândute peste 1.000 de astfel de vehicule noi de la începutul anului, potrivit unei statistici a Asociației Producătorilor și Importatorilor de Autoturisme (APIA).
Vineri, 18 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Volvo: “Avem cea mai bună gamă de modele din istoria mărcii. Mizăm pe avansul hibrizilor plug-in”

Volvo se laudă cu cea mai puternică și performantă gamă de modele din istoria sa, iar șeful Hakan Samuelsson vrea să profite de momentul propice pentru a bifa încă un an cu vânzări consistente și profit pe măsură.
Luni, 07 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Germania a devenit cea mai mare piață europeană pentru mașinile electrice și hibrizi plug-in: nemții au detronat Norvegia pentru prima dată

Germania a devenit cea mai mare piață pentru mașinile electrice și hibrizi plug-in din Europa. Vânzările din primul trimestru au crescut cu 70% la 17.574 de unități, iar nemții au depășit în premieră Norvegia, liderul tradițional la acest capitol.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley pregătește o strategie nouă: “Trebuia să fim mai pregătiți pentru era mașinilor electrice”

Bentley pregătește o nouă abordare privind mașinile electrice și autonome, după ce șeful său a declarat că nu au fost suficient de bine pregătiți pentru această nouă eră a electrificării.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

Francezii de la DS vor lansa doar modele electrice și hibride din 2025: brandul premium pregătește surprize pentru Salonul Auto de la Paris

Brandul premium DS al grupului PSA a anunțat că va construi doar modele electrice și hibride începând cu anul 2025. Primul model 100% electric de la DS va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din luna octombrie a acestui an.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

După Volvo, și Porsche: nemții vor ca modelele electrice și hibride să reprezinte 50% din vânzări până în 2025

Porsche și-a propus ca, până în 2025, vânzările sale să fie reprezentate în proporție de 50% de mașinile electrice și cele cu propulsie hibridă. Cei de la Volvo au anunțat de curând un obiectiv similar.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Industrie

Lynk&Co și-a anunțat intențiile pentru Europa: chinezii vor să vândă clienților doar modele hibride și electrice

Compania Lynk&Co, deținută de grupul chinez Geely, a anunțat că va vinde pe piața europeană doar modele electrice și hibride. Primul lor model, SUV-ul Lynk&Co 01, va fi lansat anul viitor în Europa și va fi construit în Belgia.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în februarie în Europa: Renault Zoe a devenit lider, urmat de VW e-Golf și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 39% în februarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Renault Zoe a devenit liderul clasamentului, după ce a detronat Volkswagen e-Golf, iar pe locul trei s-a situat BMW i3.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Obiectivul Nissan până în 2022: japonezii vor să vândă un milion de mașini electrice și hibride pe an

Nissan vrea să ajungă la vânzări anuale de un milion de unități pe segmentul mașinilor electrice și hibride, cel mai târziu în 2022, potrivit unui comunicat al companiei.
Vineri, 09 Martie 2018 | Industrie

BMW anticipează vânzări record în 2018: livrările de mașini electrice și hibrizi au crescut cu 66% anul trecut

Grupul BMW estimează vânzări record pentru 2018 ca urmare a cererii în creștere pentru SUV-uri. În 2017, livrările sale de mașini electrice și hibrizi au crescut cu 66%, la peste 100.000 de unități.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi și mașini electrice în ianuarie: VW e-Golf a fost cel mai căutat model din Europa, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din Europa au crescut cu 36% în ianuarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat model de către clienți, fiind urmat la mică distanță de Renault Zoe și BMW i3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Porsche a oprit producția modelelor cu propulsie diesel: “Clienții vor acum motoare pe benzină sau hibride”

Porsche a anunțat încetarea producției pentru modelele sale cu motoare diesel, pe fondul scăderii vânzărilor și a tranziției clienților către propulsoarele pe benzină sau hibride.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Volvo așteaptă o creștere a vânzărilor de hibrizi în 2018: suedezii mizează pe succesul noului XC40 și al cunoscutului XC90

Volvo a raportat o scădere a vânzărilor de motoare diesel în Europa, spunând că tot mai mulți clienți aleg modelele sale cu propulsie hibridă. Constructorul suedez se așteaptă la un 2018 de succes cu ajutorul modelelor XC40 și XC60.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Ofensiva electrificării de la Mercedes: nemții vor să ofere versiuni hibride sau electrice pentru fiecare model din gamă, până în 2022

Mercedes a anunțat că vrea să introducă cel puțin o versiune electrificată (hibridă sau 100% electrică) pentru fiecare model din gama sa, până în 2022.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

PSA vrea să lanseze 40 de modele “electrificate” până în 2025: sunt vizate toate brandurile grupului, respectiv Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS

Grupul PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Ambițiile BMW: nemții vor să lanseze 12 modele 100% electrice și 13 hibrizi cu autonomie de până la 700 de kilometri

BMW a anunțat un plan prin care vrea să lanseze 25 de modele cu propulsie electrică sau hibridă până în 2025. La data respectivă, 25% din vânzările companiei ar urma să fie asigurate de mașinile electrificate.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: Firmele de transport public, private și de stat, vor fi obligate să cumpere mașini electrice, hibride, alimentate cu hidrogen sau gaz

Începând din 2018, cel puțin 30% din mijloacele de transport în comun cumpărate anual de autorități publice, regii și companii de stat trebuie să fie electrice, alimentate cu gaz natural sau biogaz. Firmele private de transport public, inclusiv de taxi, vor avea această obligație începând cu 2020, potrivit unui proiect de lege aflat în Parlament.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Industrie

Volkswagen va introduce micro-hibrizi: motorul TSI de 150 CP va fi cuplat la un generator de 8 kW și un acumulator de 48 de volți

Volkswagen va dezvolta un sistem micro-hibrid pe baza motorului pe benzină TSI de 1.5 litri și 150 de cai putere, care va fi acompaniat de un generator de 8 kW și un acumulator de 48 de volți.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Ofensiva Hyundai în Europa: asiaticii vor lansa 4 modele 100% electrice și 6 hibrizi până în 2020

Hyundai vrea să lanseze patru modele 100% electrice și șase hibrizi în Europa, până în anul 2020, potrivit lui Thomas Schmid, directorul de operațiuni al companiei.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Lexus, Concept, Mitsubishi, Toyota Prius, hibrizi, vanzari Toyota, vanzari lexus, vanzari Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru