Vanzari lexus

Marti, 18 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Lexus a atins vânzări globale de 2 milioane de vehicule electrificate

Lexus anunță că, la sfârșitul lunii aprilie, a atins borna de 2 milioane de vehicule electrificate vândute la nivel global.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Industrie

Lexus va opri vânzările europene pentru trei modele din gamă: “Ne concentrăm pe SUV-uri, este o decizie bazată pe evoluția cererii”

Lexus a luat decizia să oprească vânzările europene pentru modelele CT, IS și RC, motivând că SUV-urile sale sunt principalul motor de creștere pe Bătrânul Continent.
Marti, 04 Februarie 2020 | Industrie

Vânzările Lexus au crescut cu 10% în 2019: record de peste 765.000 de unități

Vânzările Lexus au atins un record de peste 765.000 de unități în 2019, după o creștere de 10% față de anul anterior, cu ajutorul SUV-urilor UX și RX.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Economic

Vânzările Toyota și Lexus au crescut cu 3% în primele nouă luni ale anului: 62% dintre mașinile comercializate în Europa de Vest sunt hibride

Vânzările Toyota și Lexus au crescut cu 3.1% în Europa în primele nouă luni ale anului, ca urmare a interesului crescut pentru hibrizi: 62% dintre unitățile comercializate în Europa de Vest au acest tip de motorizare.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Industrie

Mercedes a devenit în 2016 cel mai mare constructor premium din lume: germanii au învins BMW cu 80.000 de unităţi

Mercedes a vândut aproape 2.084.000 de unităţi pe parcursul anului 2016 şi a devenit astfel mai mare constructor premium după ce a devansat BMW cu circa 80.000 de unităţi. Audi ocupă ultimul loc pe podium cu vânzări de 1.87 milioane de unităţi.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Lexus RX își face debutul european la Salonul Auto de la Frankfurt

Lexus RX, fratele mai mare al lui NX, va debuta în fața publicului european de la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nipon activează în segmentul lui Audi Q7 și BMW X5 și a primit în aprilie o nouă generație.
Vineri, 14 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Lexus GS facelift primește un nou motor 2.0 turbo și un sistem multimedia îmbunătățit

Japonezii de la Lexus au aplicat un facelift în gama GS. Rezultatul este prezentat la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Modelul de clasă medie este oferit în premieră și cu o motorizare 2.0 benzină turbo.
Luni, 09 Decembrie 2013 | Economic

Lexus nu vrea să creeze modele accesibile de tipul lui Mercedes CLA

Lexus nu vrea sa le calce pe urme rivalilor de la Mercedes, care mizează pe modele mai ieftine, cum este CLA, pentru a atrage clienţi tineri şi nu neapărat fideli brandului.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota a depăşit pragul de cinci milioane de maşini hibride vândute

Toyota a anunţat că a vândut peste cinci milioane de vehicule hibride de la începerea comercializării acestei categorii de modele.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota: 20% dintre maşinile vândute de noi în Europa în primul sfert al anului sunt hibride

Reprezentanţii Toyota Motor Corporation au anunţat că 20% dintre maşinile vândute de grupul nipon în Europa în primul sfert al anului sunt echipate cu un sistem de propulsie hibrid.
Marti, 07 August 2012 | Economic

Luptă la cuţite între BMW şi Mercedes pentru piaţa din SUA

După primele 7 luni ale lui 2012, doar 104 maşini stau între BMW şi Mercedes pe piaţa premium din SUA. Mercedes a reuşit o evoluţie mai bună decât bavarezii.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Industrie

Toyota şi Lexus au vândut împreună 4 milioane de hibrizi

Toyota şi Lexus aniversează vânzarea cumulată a patru milioane de vehicule echipate cu sistem de propulsie hibrid. Sistemul hibrid al japonezilor a fost lansat în 1997.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Mai 2011 | Economic

29 de maşini despart BMW de Mercedes în topul vânzărilor din SUA

BMW a reuşit să se poziţioneze în luna aprilie pe prima poziţie în topul constructorilor de lux din SUA. Bavarezii i-au devansat pe rivalii de la Mercedes cu doar 29 de maşini.
Marti, 23 Noiembrie 2010 | Industrie

Hyundai-Kia a devenit cel mai bine vândut producător asiatic din Europa

Concernul care deţine mărcile Hyundai şi Kia a devenit cel mai bine vândut producător asiatic pe piaţa din Europa, surclasând fostul lider, Toyota Motor Corporation.
Luni, 09 August 2010 | Modele noi

Lexus va permite achiziţia cash a lui LF-A în condiţii speciale

Clienţii Lexus din Statele Unite ale Americii vor avea posibilitatea de a achiziţiona un LF-A cash în urma semnării unui contract care le interzice revânzarea în primii doi ani fără permisiunea dealerului.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Economic

Clientii romani Lexus au preferat in 2009 versiunile hibride ale marcii

Romania se afla in fata mediei europene in ceea ce priveste procentul de clienti Lexus care si-au cumparat o versiune hibrida in 2009.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, Toyota Prius, hibrizi, vanzari Toyota, modele noi Lexus, LF-A, Lexus LF-A, vanzari lexus, vanzari Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru