Hibrizi

Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen pregătește hot hatch-uri hibride din 2020: pe listă se află și Skoda Fabia vRS

Grupul Volkswagen se pregătește să lanseze hot hatch-uri “electrificate”, printre care și o nouă Skoda Fabia vRS, începând din anul 2020.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cota de piață a mașinilor cu încărcare la priză rămâne infimă în Europa: "Avem nevoie de infrastructură pentru a crește vânzările"

Constructorii auto solicită îmbunătățirea infrastructurii pentru ca vânzările de mașini electrice și plug-in hybrid să crească, în contextul în care cota de piață a acestor vehicule depășește 1% în numai 10 țări europene.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Estimările Toyota: “Mașinile alimentate cu hidrogen vor avea același preț ca hibrizii până în 2025”

Toyota estimează că viitoarele mașini alimentate cu hidrogen vor avea un preț similar cu vehiculele hibride până în anul 2025.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și plug-in hybrid, aproape de un nou record: peste 100.000 de unități la nivel global în august

Vânzările globale de mașini electrice și plug-in hybrid au ajuns în luna august la aproape 103.000 de unități, aproape de recordul absolut înregistrat în decembrie.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Industrie

Ferrari și Lamborghini pregătesc hibrizi pentru modelele lor: mașinile full-electrice nu intră încă în calcule

Ferrari și Lamborghini nu au planuri, deocamdată, să dezvolte mașini full-electrice și lucrează la versiuni hibride ale modelelor din gamă, după cum au anunțat șefii celor două companii la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 13 Martie 2017 | Modele noi

Grupul PSA mărește miza: 34 de modele noi pentru Citroen, Peugeot și DS până în 2023, dintre care 27 electrificate

Grupul Peugeot-Citroen anunță lansarea a 34 de modele noi până în 2023, dintre care 27 vor fi electrificate, însă Opel nu a fost inclus încă în aceste calcule.
Vineri, 10 Martie 2017 | Industrie

Diesel-ul mai rezistă doar până în 2020: Șefii Fiat-Chrysler și Volvo prezic moartea motoarelor diesel și înlocuirea lor cu sisteme hibride

Dacă vreți un motor diesel, e momentul să-l cumpărați; trăim ultimii ani în care acest tip de carburant va mai fi acceptat de regulile Uniunii Europene. Două personalități ale industriei prezic înlocuirea motoarelor diesel cu sisteme hibride din 2020 încolo.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | Industrie

Toyota anunţă vremuri grele pentru fanii motorinei: "Maşinile diesel vor costa mai mult decât hibrizii din cauza normelor de poluare"

Toyota anticipează că maşinile diesel vor ajunge să fie mai scumpe decât hibrizii din cauza normelor dure de poluare, urmând să rămână o soluţie doar pentru pieţele emergente.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

În Germania, mai puţin înseamnă mai mult: nemţii primesc 4.000 de euro bonus la cumpărarea unei maşini electrice

Fiecare german care va cumpăra o maşină electrică va primi un voucher de 4.000 de euro, cu aproape 2.000 de euro mai puţin decât în România. Totuşi, bugetul total este de 1 miliard de euro, de 58 de ori mai mare decât în ţara noastră.
Duminica, 06 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Un motor pe benzină ca prelungitor de autonomie pentru o electrică? După GM și BMW, Nissan ne pregătește un astfel de model

Tehnologia hibridă care îi permite unei mașini electrice să aibă un motor pe benzină care funcționează ca generator pentru baterii va fi utilizată și de Nissan în viitorul apropiat pe un model nou în gamă. În 2016 aflăm cum se numește și în ce segment intră.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Industrie

Toyota anunţă că benzina şi diesel-ul au zilele numărate, dar nu prea: "În 2050 vom vinde doar maşini hibride sau electrice"

Japonezii de la Toyota fac promisiuni interesante care ne dau indicii legate de evoluţia pieţei auto în viitorul apropiat şi mediu. Conform unui document oficial al mărcii, anul 2050 nu va mai aduce în gama mărcii maşini care merg doar pe benzină sau doar pe motorină.
Vineri, 13 Martie 2015 | Intern

Impozitul pentru maşini hibride a fost redus cu 95%

Guvernul a redus prin Ordonanţă de Urgenţă impozitul pentru vehiculele hibride cu 95%. Măsura are rolul de a stimula achiziţia de maşini ecologice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen caută un partener dornic să împrumute sistemul lor Hybrid Air

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen se declară interesaţi de un parteneriat cu un alt concern dornic să folosească sistemul Hybrid Air.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche infirmă posibilitatea unor versiuni hibride ale lui 911 şi Macan

Manfred Schurmann, managerul departamentului de sisteme hibride de propulsie de la Porsche, a infirmat posibilitatea dezvoltării unor versiuni hibride ale lui Macan şi 911.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Lamborghini: "Hibrizii oferă o experienţă compromisă, sunt prea grei"

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, consideră că actualii hibrizi nu sunt suficient de performanţi din cauza masei ridicate, excluzând aceste sisteme de propulsie pentru modelele din viitorul apropiat.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Nissan va lansa 15 modele hibride noi până în 2016

Reprezentanţii Nissan au anunţat că vor lansa 15 modele hibride noi până în 2016. O parte dintre aceste modele vor ajunge şi pe piaţa din Europa.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Mediu

STUDIU: Hibrizii sunt cea mai ieftină soluţie de reducere a consumului de carburant

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Carnegie Mellon, cea mai ieftină soluţie pentru reducerea consumului de carburant vine sub forma hibrizilor, nu prin vehiculele electrice.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Fisker a livrat 1.000 de unităţi Karma

Fisker sărbătoreşte livrarea a 1.000 de unităţi Karma. Vorbim de primul model al constructorului de nişă, creaţie care a debutat în 2009 la Salonul Auto de la Detroit.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Lexus, Concept, Mitsubishi, Toyota Prius, hibrizi, vanzari Toyota, vanzari lexus, vanzari Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru