Hibrizi

Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Vânzările europene de mașini diesel au scăzut cu 20% în primul trimestru: cotă dublă de piață pentru hibrizi

În primul trimestru, mașinile hibride au înregistrat o cotă de 18.4% din vânzările europene, de două ori mai mare decât în aceeași perioadă de anul trecut. Vânzările diesel au scăzut cu 20% în primele trei luni.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi în 10 ani la fabrica din Leipzig: versiunea electrică a lui Macan va intra în producție până la sfârșitul anului

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi la fabrica sa din Leipzig, în ultimii 10 ani. Constructorul investește 600 de milioane de euro pentru ca în Leipzig să înceapă și producția versiunii electrice a SUV-ului Macan până la sfârșitul acestui an.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

BMW pune piciorul în prag și mașinile în priză: "Nu ne interesează hibrizii clasici. Ne concentrăm pe hibrizi plug-in și pe mașini full-electrice"

BMW nu va oferi în gamă modele cu sisteme de propulsie full-hybrid (hibrid clasic) pentru că "nu are sens din perspectiva emisiilor CO2". Marca susține că soluția plug-in hybrid este mult mai potrivită pentru scopul declarat al industriei auto: scăderea emisiilor.
Luni, 06 Iulie 2020 | Economic

Italia pregătește măsuri pentru redresarea industriei auto: subvenții pentru mașinile diesel și pe benzină, dar și pentru electrice și hibrizi

Italia pregătește o reformă fiscală care să sprijine sectorul auto, una dintre industriile cele mai afectate de pandemie, după cum a anunțat premierul Giuseppe Conte. Parlamentul a dat undă verde la subvenții pentru achiziția celor mai noi vehicule pe benzină și motorină, precum și pentru vehiculele electrice și hibride.
Luni, 01 Iunie 2020 | Economic

Germania propune un buget de 5 miliarde de euro pentru un program “Rabla”: bonusuri la achiziție pentru toate modelele care costă cel mult 77.350 de euro

Germania propune un buget de 5 miliarde de euro pentru un program “Rabla” care să relanseze vânzările de mașini noi. Ministerul Economiei vrea ca bonusurile la achiziție să fie acordate pentru toate modelele care costă cel mult 77.350 de euro. În cazul mașinilor electrice, bonusul ar urma să ajungă la 7.500 de euro.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Economic

Sărbătoare la Toyota: constructorul japonez a vândut 15 milioane de hibrizi de la lansarea lui Prius în 1997

Toyota a depășit pragul de 15 milioane de mașini hibride vândute în întreaga lume sub brandurile Toyota și Lexus de la lansarea lui Prius în 1997.
Luni, 09 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Înmatriculările de mașini electrificate în Europa: creștere de 72% în ianuarie și o cotă de piață de 13%

Înmatriculările de hibrizi și mașini electrice noi au crescut cu 72% în ianuarie, la nivel european, la peste 150.000 de unități și au atins o cotă de piață de 13.3% (față de 7.1% în ianuarie 2019). Europenii cu cel mai mare apetit pentru electrice și hibrizi au fost norvegienii (77%), suedezii (38%) și finlandezii (28%).
Sambata, 25 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes vrea mai mulți hibrizi pentru divizia AMG: “Clienții au devenit mai deschiși la hibrizi și mașini electrice în ultimele 12-18 luni”

Mercedes-Benz ia în calcul să lanseze mai mulți hibrizi în cadrul diviziei de performanță AMG, pe fondul unei “schimbări de mentalitate” a clienților cu privire la electrificare.
Duminica, 05 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW: “Hibrizii plug-in sunt cea mai bună alegere pentru europeni, la ora actuală”

Hibrizii plug-in sunt cea mai bună alegere pentru piața europeană, în contextul reticenței clienților de a trece direct la mașini electrice, susține Klaus Froehlich, șeful departamentului de R&D de la BMW. Oficialul german estimează că, până în 2030, mașinile electrificate vor reprezenta 20-30% din vânzările globale.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota susține că nu există cerere pentru mașini electrice: "Clienții caută mai mult modele hibride"

Toyota susține că cererea pentru mașini electrice este aproape inexistentă, întrucât clienții preferă să cumpere mai degrabă modele hibride.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi, prima scădere în China după doi ani: cea mai mare piață auto continuă declinul

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din China au scăzut cu 4.7% în iulie, aceasta fiind prima scădere în decursul ultimilor doi ani. Cea mai mare piață auto din lume a fost pe minus pentru a 13-a lună la rând.
Marti, 06 August 2019 | Masini electrice si hibride

Un nou obiectiv pentru Toyota în Europa: “Ne concentrăm pe oferirea mașinilor 100% electrice; profitabilitatea nu este doar în mâinile noastre”

Toyota și-a îndeplinit obiectivul ca jumătate din vânzările europene să fie asigurate de hibrizi, iar acum are o nouă provocare. Japonezii se concentrează pe oferirea mașinilor 100% electrice, dar spun că profitabilitatea în acest caz depinde de mai mulți factori, printre care și infrastructura de încărcare.
Duminica, 16 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania: francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota accelerează planurile de electrificare: japonezii vor ca 50% din vânzări să fie asigurate de electrice și hibrizi, până în 2025

Toyota vrea ca jumătate din vânzările sale globale să fie asigurate de mașini electrice și hibrizi, până în 2025, cu 5 ani mai devreme decât era stabilit în planul inițial. Japonezii se așteaptă ca profitabilitatea asociată mașinilor electrice să vină într-un ritm mai lent.
Marti, 26 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA anunță 116 lansări în următorii doi ani: fiecare model din grup va avea versiune electrică sau hibridă până în 2025

Grupul PSA pregătește 116 lansări până în 2021, printre care și concepte, pentru toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, DS, Opel și Vauxhall. Obiectivul PSA este ca fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă până în 2025.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo, despre vânzările de hibrizi plug-in: “Cererea este foarte mare în continuare. Clienții caută performanța, în dauna economiei de carburant”

Volvo înregistrează o cerere ridicată din partea clienților pentru modelele sale plug-in hybrid și susține că nu a fost afectat de introducerea WLTP. Șeful constructorului spune că, pentru majoritatea clienților, performanța motorului este mai importantă decât reducerea emisiilor și economia de carburant.
Marti, 02 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mazda și electrificarea: toate modelele din gama japonezilor vor avea versiune hibridă sau electrică până în 2030

Mazda a anunțat că toate modelele sale vor avea o “formă de electrificare”, iar 5% dintre toate mașinile produse vor fi 100% electrice până în 2030.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Modele noi

Ofensiva “hibrizilor” McLaren: britanicii vor lansa 18 modele noi până în 2025. Este pregătit și un succesor pentru modelul P1

McLaren a anunțat că vrea să lanseze 18 modele noi până în 2025, cu obiectivul clar ca toate modelele din gamă să devină “hibrizi”. Printre numeroasele noutăți, britanicii vor lansa și un succesor pentru McLaren P1. Producția anuală a celor de la McLaren va ajunge la 6.000 de unități.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Lexus, Concept, Mitsubishi, Toyota Prius, hibrizi, vanzari Toyota, vanzari lexus, vanzari Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru