Incarcare rapida

Luni, 12 Iulie 2021 | Feature

Un prânz gourmet, alimentat cu energie ENGIE: am testat autonomia lui Mazda MX-30 până la Valea Doftanei

Câtă libertate de a explora țara îți oferă o mașină electrică cu numai 200 de kilometri autonomie? Dacă ai un pachet de energie potrivit, o să descoperi că nu ești atât de limitat și că poți să te bucuri de un prânz gourmet în afara Bucureștiului.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Intern

Proiectul NEXT-E: E.ON România a finalizat instalarea celor 19 stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

E.ON România a pus în funcţiune ultima stație de încărcare rapidă a autovehiculelor electrice dintre cele 19 pe care s-a angajat să le instaleze în cadrul proiectului NEXT-E. Proiectul prevede montarea în România a 40 de stații de încărcare rapidă, dintre care 19 de către E.ON, iar 21 de către MOL.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Proiectul european NEXT-E: cele 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultrarapidă din 6 ţări vor fi integrate într-o singură platformă

Stațiile de încărcare pentru mașini electrice din cadrul proiectului european NEXT-E vor fi integrate într-o singură aplicație, ce va fi disponibilă în 6 țări, inclusiv pentru clienții din România. Astfel, 222 de stații de încărcare rapidă (50 kW) și 30 de stații de încărcare ultrarapidă (150-350 kW) vor fi reunite pe platforma Hubject, lider mondial în domeniul mobilității electrice.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Totalul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice a ajuns la peste 860.000 de unități, la nivel global: creștere de 60% în 2019

Numărul total de stații de încărcare publice pentru mașini electrice a depășit 860.000 de unități la nivel global, în creștere cu 60% în 2019 și având cel mai mare avans din ultimii trei ani, potrivit datelor oficiale.
Duminica, 17 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii despre SUV-ul electric Ford Mach-E: o încărcare de 10 minute la o stație Ionity poate asigura o autonomie de 120 de kilometri

Ford anunță că SUV-ul electric Mach-E poate oferi o autonomie de 120 de kilometri dacă bateria este încărcată 10 minute la una din stațiile rețelei europene Ionity. Constructorul susține că, astfel, timpul de încărcare a fost îmbunătățit cu 30% față de estimările inițiale.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Intern

Proiectul NEXT-E continuă expansiunea: E.ON a instalat trei stații noi de încărcare rapidă pentru mașinile electrice în zona Capitalei

E.ON România a pus în funcțiune trei noi staţii de încărcare rapidă a maşinilor electrice în zona Capitalei, două dintre ele pe DN1 București-Ploiești, ajungând la un total de 14 stații la nivel național. Noile stații sunt amplasate pe DN1 în cadrul benzinăriilor MOL la km 13, sensul spre Ploiești și km 127, sensul spre București, respectiv în incinta Automobile Bavaria Militari. Până la sfârșitul anului, E.ON va mai instala două stații de încărcare rapidă la Râmnicu Vâlcea și Târgu-Mureș.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Cercetătorii americani: “Am inventat bateria pentru mașini electrice care se încarcă în doar 10 minute”

Cercetătorii americani susțin că au inventat o baterie pentru mașini electrice care se încarcă în doar 10 minute, pentru o autonomie de 300-500 de kilometri. Aceștia mai spun că durata de viață a bateriei este de 2.500 de cicluri de încărcare sau circa 800.000 de kilometri.
Marti, 28 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Proiectul Ionity a ajuns la 100 de stații de încărcare rapidă: Norvegia, Danemarca și Germania, țările cu cele mai multe stații

Proiectul Ionity dezvoltat de BMW, Daimler, Ford și Volkswagen a ajuns la 100 de stații de încărcare rapidă în Europa, cele mai multe fiind inaugurate în țări precum Norvegia, Danemarca sau Germania.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre viitoarele mașini electrice Volkswagen

Volkswagen va comercializa începând din 2020 modele electrice sub brandul ID care vor oferi autonomii de până la 550 de kilometri, spațiu generos la interior și conexiune permanentă la internet. Bateria va avea 8 ani garanție și va putea fi încărcată acasă la un wall box care va costa 300 de euro.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Tehnologie

Honda vrea baterii solide pentru viitoarele mașini electrice: autonomie sporită și încărcare mai rapidă

Honda se gândește să dezvolte baterii solide pentru noile generații de mașini electrice, care să beneficieze astfel de autonomii mai mari și încărcare mai rapidă a acumulatorilor.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW, Daimler, Ford și Volkswagen pregătesc stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice pe toate autostrăzile Europei: România nu este pe lista inițială

BMW, Daimler, Ford și Volkswagen, în parteneriat cu grupul petrolier Shell, vor să construiască o rețea de stații de încărcare rapidă mașinile electrice pe toate autostrăzile din Europa.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Extinderea infrastructurii: Nissan vrea să construiască în Europa 1.000 de stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

Nissan vrea să mărească numărul stațiilor de încărcare rapidă a mașinilor electrice în Europa, cu 20% în următorul an și jumătate. Astfel, compania intenționează să accelereze vânzările “electricei” Nissan Leaf, ajunsă la a doua generație.

Tag-uri similare

Nissan, masini electrice, Nissan Leaf, infrastructura, incarcare rapida
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru