Infrastructura

Miercuri, 01 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Numărul stațiilor de încărcare în Europa, de 3 ori mai mic decât numărul mașinilor electrice pe șosea

Potrivit unui nou raport al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, numărul stațiilor de încărcare din Europa este de 3 ori mai mic decât cel al mașinilor electrice pe șosea. Organizația atrage atenția că ritmul de instalare a stațiilor de încărcare noi este prea lent.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Intern

Detalii despre lucrările de pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Al doilea tronson, deschis la sfârșit de 2023

Asociația Pro Infrastructură a publicat un clip nou cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Tronsonul care leagă Slatina de Colonești ar urma să fie gata la sfârșitul anului viitor.
Miercuri, 24 August 2022 | Intern

Starea podului de peste Dunăre de la Brăila. Va fi al treilea din Europa

În prezent, podul de peste Dunăre de la Brăila este aproape la forma finală. Acesta ar putea fi deschis până la finalul acestui an, dar există și șanse ca acest lucru să nu se întâmple.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Intern

Podul suspendat de la Brăila: al treilea din Europa, circulația va fi condiționată de vreme

Constructorul a montat ultimul tablier metalic pe podul suspendat de la Brăila, anunță ministrul Transporturilor. Circulația, inclusiv a mașinilor, va fi condiționată de mai mulți factori.
Joi, 27 Mai 2021 | Intern

Premierul Cîțu: “Vreau ca românii să se urce pe autostradă la Constanța și să ajungă lejer la Viena”

Premierul Florin Cîţu a declarat că trebuie făcute investiţii în infrastructură pentru a repara probleme vechi de 30 de ani, lucru care va fi corectat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și alte programe.
Luni, 03 August 2020 | Intern

Imagini cu stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova - Pitești: pe tronsonul doi construcția a ajuns la un grad de finalizare de 20%

Autoritățile au publicat clipuri video cu stadiul lucrărilor la primele două tronsoane din cadrul drumului expres Craiova - Pitești, care ar trebui finalizate în 2022.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Investiții în infrastructură: Deutsche Telekom va construi o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Germania

Deutsche Telekom a anunțat că va începe construcția unei rețele de stații de încărcare pentru vehiculele electrice în Germania, prin adăugarea unor cabluri de alimentare la actualele sale "cutii gri". Acestea sunt amplasate în interiorul orașelor și adăpostesc infrastructura de telefonie fixă și de Internet prin cablu a grupului.
Sambata, 11 August 2018 | Masini electrice si hibride

Germania extinde infrastructura destinată mașinilor electrice: nemții au ajuns la 13.500 de stații de încărcare

Germania și-a mărit numărul stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice, ajungând la un total de 13.500 de unități, potrivit datelor BDEW, cea mai mare asociație germană din industria energiei. În ultimul an, nemții au înființat 2.800 de stații de încărcare noi.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Extinderea infrastructurii: Nissan vrea să construiască în Europa 1.000 de stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

Nissan vrea să mărească numărul stațiilor de încărcare rapidă a mașinilor electrice în Europa, cu 20% în următorul an și jumătate. Astfel, compania intenționează să accelereze vânzările “electricei” Nissan Leaf, ajunsă la a doua generație.
Marti, 13 Octombrie 2015 | Intern

Raport CNADNR: Secțiuni ale lotului 3 din Autostrada Sibiu-Orăștie vor fi reconstruite

România Liberă a obținut o notă de constatare internă a CNADNR în care se recomandă demolarea stratului de rulare al lotului trei al autostrăzii Sibiu-Orăștie. Segmentul are o lungime de 22 de kilometri și a fost ultimul deschis circulației.
Luni, 17 Iunie 2013 | Intern

Podul Calafat - Vidin, al doilea pod dintre România şi Bulgaria, a fost deschis circulaţiei

Trecerea din Bulgaria în România şi invers poate fi făcută şi cu ajutorul celui de-al doilea pod peste Dunăre între cele două ţări, care leagă Calafat de Vidin. Taxa de traversare este de şase euro.
Joi, 20 Septembrie 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: Cele mai complicate intersecţii din lume

Mai avem mult până când ne vom putea lăuda cu un nod rutier ca cele din lista de mai jos. Dar asta nu înseamnă că intersecţiile noastre sunt o joacă de copil.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Iunie 2010 | Industrie

Prooducătorii auto din Europa au ajuns la un acord legat de prizele maşinilor electrice

Pentru a evita situaţia în care se regăsesc producătorii de telefoane mobile, constructorii auto din Europa au semnat un acord legat de încărcătoare şi prize comune pentru toate maşinile electrice ale viitorului.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Mediu

STUDIU: 5 milioane de staţii de încărcare pentru maşinile electrice până în 2015

Cinci milioane de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice şi hibride vor fi montate în întreaga lume până în 2015.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Modele noi

Dacia va lansa un model electric cand bateriile vor fi ieftine

Directorul regiunii Euromed de la Renault a dezvaluit faptul ca Dacia va crea un model electric atunci cand pretul acumulatorilor va fi extrem de scazut.
Marti, 05 Mai 2009 | Intern

Romania va avea sosele ca in Europa in anul 2140

Daca guvernul si companiile contractate pentru asfaltare isi respecta obligatiile contractuale, Romania ar putea sa aiba drumuri la nivel european peste aproximativ 130-150 de ani.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Romania, studiu, vehicule electrice, Sandero, Megane, Uniunea Europeana, UE, infrastructura
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru