Jaguar Land Rover

Marti, 16 Aprilie | Industrie

Jaguar Land Rover ar putea utiliza platforma de mașini electrice a chinezilor de la Chery

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar Land Rover ar putea utiliza platforma de mașini cu zero emisii a chinezilor de la Chery. Informația nu a fost confirmată de vreun oficial al mărcii asiatice.
Vineri, 16 Februarie | Oameni si masini

Audi va avea un designer nou. Massimo Frascella vine de la Jaguar Land Rover

Audi va avea un designer nou din vara acestui an. Noul designer al mărcii germane este Massimo Frascella, un italian venit de la Jaguar Land Rover. Acesta îl va înlocui pe Marc Lichte.
Sambata, 16 Septembrie 2023 | Intern

Land Rover extinde garanția de la 3 la 5 ani pentru Discovery, Defender și Range Rover

Grupul Jaguar-Land Rover a anunțat că va extinde garanția modelelor Discovery, Defender și Range Rover, începând cu luna septembrie.
Vineri, 02 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Range Rover, Discovery și Defender sunt transformate în mărci de sine stătătoare

Jaguar Land Rover a anunțat oficial restructurarea sa. Noul grup poartă acum numele JLR și este compus din 3 divzii noi: Range Rover, Discovery, Defender, care devin mărci proprii.
Sambata, 19 Noiembrie 2022 | Industrie

Jaguar Land Rover dorește să recruteze angajații concediați de Twitter

Jaguar Land Rover a anunțat că vrea să recruteze mai mulți angajați care au fost concediați de Twitter. Grupul britanic oferă peste 800 de locuri de muncă în domenii ca electrificare, conducere autonomă și inteligență artificială.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | General

Jaguar Land Rover are un CEO nou: Adrian Mardell îl înlocuiește pe Thierry Bolloré, care a demisionat

Thierry Bolloré, CEO-ul Grupului Jaguar Land Rover, și-a anunțat demisia din funcție, din cauza unor motive personale. Acesta va fi înlocuit de către Adrian Mardell, șeful departamentului de finanțe al grupului.
Duminica, 20 Februarie 2022 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță un parteneriat cu Nvidia pentru o tehnologie de conducere autonomă

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat un parteneriat cu firma producătoare de componente IT și software Nvidia. Cele două companii vor lucra împreună pentru dezvoltarea unui nou sistem de conducere autonomă care va debuta în 2025 pe mașinile Jaguar și Land Rover.
Joi, 03 Februarie 2022 | Industrie

Jaguar va avea propria arhitectură pentru viitoarele modele cu zero emisii

Potrivit celor mai recente informații, viitoarele modele electrice Jaguar vor fi dezvoltate pe o platformă proprie. Din 2025, marca britanică intenționează să fie una pur electrică.
Marti, 24 August 2021 | Modele noi

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: culori unice, 575 CP și preț de 145.000 de euro

Range Rover Sport SVR a primit o ediție specială denumită sugestiv Ultimate Edition. Aceasta este dezvoltată de divizia Special Vehicle Operations, sau SVO, și va fi expusă în cadrul Salon Prive.
Marti, 06 Iulie 2021 | Industrie

Jaguar-Land Rover: “Criza cipurilor va duce la scăderea vânzărilor cu 50%”

Jaguar Land Rover transmite că actuala criză a cipurilor va provoca o scădere cu 50% a vânzărilor din al doilea trimestru, față de așteptările inițiale.
Marti, 15 Iunie 2021 | Industrie

Jaguar Land Rover va începe testele cu un Defender alimentat cu hidrogen

Grupul JLR a anunțat dezvoltarea unui prototip Land Rover Defender ce folosește tehnologia fuel cell (FCEV) și a menționat că testele vor începe în acest an.
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Criza mondială de semiconductori: Jaguar Land Rover oprește temporar producția la două uzine din Marea Britanie

Jaguar Land Rover va opri, pentru o săptămână, producția la două uzine din Marea Britanie din cauza crizei mondiale de semiconductori. Sunt afectate modele precum XE, XF, F-Type și Land Rover Discovery Sport.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Martie 2021 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: “Pierdem anual vânzări de 100.000 de mașini din cauza calității percepute”

Jaguar Land Rover pierde în fiecare an vânzări de circa 100.000 de unități, motivul fiind calitatea percepută de clienți în cazul unor modele, conform CEO-ul grupului britanic.
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce capacitatea de producție cu 25% în următorii 5 ani

Potrivit celor mai recente informații, capacitatea de producție a gigantului Jaguar Land Rover ar urmă să fie redusă cu 25% în următorii cinci ani. Până în 2039, cele două companii intenționează să producă numai mașini electrice.
Joi, 18 Februarie 2021 | Industrie

Electrificare cu reduceri de costuri: Jaguar Land Rover va concedia 2.000 de angajați la nivel global

Jaguar Land Rover a anunțat că va renunța la 2.000 de angajați la nivel global, după ce în această săptămână a dezvăluit că toate modelele din portofoliu vor avea cel puțin o versiune electrică până în 2030.
Luni, 15 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Jaguar va lansa doar modele 100% electrice; primul Land Rover electric se lansează în 2024

Jaguar va lansa doar modele 100% electrice începând cu anul 2025, iar primul Land Rover electric va fi prezentat în 2024, conform noii strategii a grupului britanic.
Sambata, 06 Februarie 2021 | Industrie

JLR pregătește o strategie privind mașinile electrice: viitorul Jaguar J-Pace ar putea fi lansat în acest an

Jaguar Land Rover pregătește o strategie privind electrificarea modelelor din grup, planurile urmând să fie dezvăluite în data de 26 februarie, în cadrul unui eveniment dedicat investitorilor, au transmis oficialii companiei.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover: “Ne așteptăm la o amendă de 90 de milioane de lire sterline pentru nerespectarea normelor de emisii”

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că se așteaptă să primească o amendă de 90 de milioane de lire sterline din partea autorităților europene pentru că nu va putea respecta normele de emisii ce vor intra în vigoare în 2021.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lansează un sistem activ pentru eliminarea sunetelor neplăcute din habitaclu: tehnologia este disponibilă pe Velar, XF și F-Pace

Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Vânzările Jaguar Land Rover au depășit 113.000 de unități în al treilea trimestru din 2020: creștere de peste 50% față de trimestrul doi, dar sub nivelul de anul trecut

Grupul Jaguar Land Rover a raportat o creștere de 53% a vânzărilor din al treilea trimestru, la peste 113.000 de unități, în comparație cu trimestrul al doilea din acest an. În ciuda revenirii după perioada aprilie-iunie, puternic marcată de pandemie, rezultatul JLR a fost sub nivelul înregistrat anul trecut în același interval.

Tag-uri similare

Jaguar, Land Rover, Jaguar Land Rover, Tata, profit, Tata Motors, crestere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru