Jaguar Land Rover

Vineri, 18 Septembrie 2020 | Industrie

JLR amână lansarea primului Range Rover electric: grupul britanic invocă reduceri de costuri din cauza pandemiei

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că lansarea primului Range Rover electric va fi amânată din cauza pandemiei, o măsură similară urmând să fie aplicată și în cazul viitorului Jaguar XJ electric.
Miercuri, 26 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar Land Rover va prelua producția motoarelor V8 după ce Ford va închide fabrica din Bridgend

Jaguar Land Rover va prelua producția motoarelor V8 de la Ford, după ce americanii vor închide uzina din Bridgend în luna septembrie, potrivit informațiilor din presa britanică. JLR susține că producția va fi mutată la Wolverhampton și că mai multe detalii vor fi anunțate în curând.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport: motoare diesel mild-hybrid și un sistem nou de infotainment

Jaguar Land Rover introduce o serie de motorizări noi pentru SUV-urile Evoque și Discovery Sport. Ambele modele vor fi disponibile cu două unități diesel mild-hybrid la 48V cu puteri de 165 CP și 200 CP. În plus, britanicii propun niveluri noi de echipare și un sistem multimedia îmbunătățit.
Luni, 17 August 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Jaguar Land Rover ar putea lansa un SUV electric alimentat cu hidrogen în circa 5 ani

Jaguar Land Rover va lansa un SUV electric alimentat cu hidrogen în circa 5 ani, dacă proiectul “Zeus” va avea succes, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.
Joi, 23 Iulie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover dezvoltă un touchscreen contactless: noua tehnologie de “atingere predictivă” vizează reducerea accidentelor din cauza neatenției la volan

Jaguar Land Rover și Universitatea din Cambridge au dezvoltat un touchscreen contactless ce intuiește intențiile șoferului fără ca acesta să mai fie nevoit să atingă ecranul ce controlează funcțiile sistemului de infotainment. Constructorul spune că noua tehnologie are ca obiectiv reducerea accidentelor provocate de neatenția la volan.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Industrie

Sărbătoare la Jaguar Land Rover: uzina din Wolverhampton a depășit borna de 1.5 milioane de motoare

Jaguar Land Rover anunță că uzina din Wolverhampton a depășit borna de 1.5 milioane de motoare Ingenium. Pe liniile de producție a intrat recent și noul propulsor diesel de 3.0 litri cu șase cilindri în linie.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Land Rover a lansat versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport: sistemul de propulsie MHEV dezvoltă până la 350 de cai putere

Land Rover a introdus versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport și a renunțat la vechile motoare diesel pentru un nou propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Sistemul MHEV este disponibil în trei variante și poate dezvolta până la 350 de cai putere și un cuplu de 700 Nm.
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover caută un nou CEO: pe lista scurtă se află foști manageri de la Audi și BMW

Jaguar Land Rover se află în căutarea unui nou CEO, întrucât actualul șef Ralf Speth se va retrage în luna septembrie. Pe lista scurtă de candidați se află foști manageri de la Audi și BMW, dar și un director din cadrul grupului britanic.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

“Project Zeus”: Jaguar Land Rover vrea să dezvolte un SUV electric alimentat cu hidrogen

Grupul Jaguar Land Rover analizează dezvoltarea unui SUV electric alimentat cu hidrogen, în cadrul unui program guvernamental ce vizează reducerea emisiilor de carbon. “Project Zeus” este un efort comun al mai multor companii din industria auto britanică.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover ar putea renunța la unele modele, din cauza crizei: “Trebuie să mai așteptăm câteva săptămâni înaintea deciziei”

Grupul Jaguar Land Rover va decide “în următoarele săptămâni” dacă va trebui să reducă și mai mult costurile, cu posibilitatea renunțării la unele modele din cauza crizei, după cum a declarat unul dintre reprezentanții Tata Motors.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Industrie

Vânzările Jaguar Land Rover au scăzut anul trecut cu 12%: pierderi de peste 420 de milioane de lire sterline

Grupul Jaguar Land Rover a înregistrat o scădere de 12% a vânzărilor în anul financiar 2019-2020, pe fondul unui declin de 31% în primele trei luni din acest an. Britanicii au raportat pierderi de peste 420 de milioane de lire sterline din cauza crizei COVID-19.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar Land Rover vrea un miliard de lire sterline de la guvern, în contextul crizei COVID-19

Jaguar Land Rover vrea să obțină o finanțare de peste un miliard de lire sterline de la guvernul britanic pentru a traversa criza COVID-19, potrivit informațiilor Sky News. Grupul JLR susține însă că informațiile presei sunt “inexacte și speculative”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2020 | Economic

Jaguar Land Rover, îngrijorat de un posibil Brexit fără acord comercial: “Vom avea cheltuieli anuale suplimentare de cel puțin 500 de milioane de lire sterline”

Jaguar Land Rover susține că va avea cheltuieli suplimentare de cel puțin 500 de milioane de lire sterline, în fiecare an, dacă Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană fără un acord comercial.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Industrie

JLR a început testele cu noua generație Range Rover: viitorul model va fi prezentat în 2021

Grupul Jaguar Land Rover a început testele cu noua generație Range Rover. Viitorul model va fi prezentat oficial în cursul anului viitor și va putea fi comandat atât într-o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, cât și într-o variantă electrică.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover va reporni parțial producția europeană din 18 mai: “Observăm o revenire a cererii și vânzărilor”

Jaguar Land Rover va reporni unele fabrici europene începând din 18 mai, printre care o uzină în Marea Britanie și una în Slovacia. Grupul britanic susține că a observat o revenire a cererii și vânzărilor.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover pregătește trei modele electrice noi: grupul va investi un miliard de lire sterline în două fabrici din Marea Britanie

Jaguar Land Rover va lansa trei modele electrice noi până la sfârșitul lui 2021, potrivit unor surse din companie, respectiv noul XJ și SUV-urile J-Pace și Road Rover. Grupul britanic va investi un miliard de lire sterline pentru transformarea a două fabrici în “centre de producție a mașinilor electrice”.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | Masini autonome

Jaguar Land Rover prezintă conceptul Project Vector: grupul plănuiește un serviciu de mobilitate cu mașini autonome din 2021

Jaguar Land Rover a prezentat Project Vector, conceptul unui vehicul electric și autonom, pe care îl descrie drept “viitorul mobilității urbane”. Planul JLR este ca Project Vector să fie folosit în cadrul unui serviciu de mobilitate cu mașini autonome din 2021.
Vineri, 07 Februarie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover va reduce producția la două fabrici din Marea Britanie: “Măsura reflectă scăderea cererii la nivel global”

Jaguar Land Rover a anunțat că va reduce producția la două fabrici din Marea Britanie, pe fondul scăderii vânzărilor din 2019. Grupul spune că acest lucru “reflectă scăderea cererii la nivel global”.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover va renunța la funcție în septembrie: Ralf Speth ocupă poziția de CEO încă din 2010

CEO-ul Jaguar Land Rover va părăsi funcția în luna septembrie, potrivit informațiilor Financial Times. Ralf Speth conduce grupul britanic încă din 2010 și ar urma să rămână ca simplu consultant în cadrul companiei.

Tag-uri similare

Jaguar, Land Rover, Jaguar Land Rover, Tata, profit, Tata Motors, crestere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru