Jaguar Land Rover

Vineri, 31 Mai 2019 | Tehnologie

Jaguar Land Rover dezvoltă un volan cu senzori: șoferul primește informații de la sistemul de navigație prin modificarea temperaturii volanului

Jaguar Land Rover a dezvoltat un volan echipat cu senzori care permite șoferului să primească informații de la sistemul de navigație prin creșterea sau scăderea temperaturii volanului, pentru a nu se mai uita pe ecran.
Marti, 21 Mai 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a obținut profit în primul trimestru, după un an marcat de pierderi: Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit

Grupul Jaguar Land Rover a obținut un profit de 269 de milioane de lire sterline (înainte de taxe), în primul trimestru din 2019, după pierderi de circa 3.6 miliarde de lire în 2018. Patronii de la Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit, cu ajutorul tăierilor de costuri și prin revitalizarea vânzărilor din China.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a intrat pe radarul francezilor de la PSA: “Luăm în calcul o achiziție, suntem interesați să avem branduri premium în portofoliu”

Șeful PSA, Carlos Tavares, a declarat că ar fi interesat de o achiziție sau fuziune cu Jaguar Land Rover, fiind dornic să aibă branduri premium în portofoliu, câtă vreme activitatea grupului nu va fi “tulburată”.
Vineri, 22 Martie 2019 | Industrie

JLR a câștigat procesul cu chinezii care vindeau o copie a lui Range Rover Evoque: “clona” Landwind X7 va fi scoasă de la vânzare, iar britanicii vor primi despăgubiri

Jaguar Land Rover a reușit să câștige procesul cu firma chineză care produce și vinde o copie a modelului Range Rover Evoque. O instanță din Beijing a decis că Landwind X7 trebuie să fie scos de la vânzare, iar firma chineză trebuie să plătească despăgubiri către JLR.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen caută alianțe pentru extinderea în SUA: Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover, pe lista de opțiuni

Grupul PSA Peugeot-Citroen are la dispoziție 10 miliarde de euro pentru a investi în formarea de parteneriate cu constructori precum Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover pentru a-și extinde vânzările în Statele Unite.
Vineri, 01 Martie 2019 | Economic

Indienii de la Tata neagă vânzarea de acțiuni la Jaguar Land Rover: Tata Motors deține 100% din grupul britanic

Tata Motors a negat informațiile și zvonurile conform cărora se pregătește să vândă acțiuni la Jaguar Land Rover și, implicit, să-și reducă participația de 100% pe care o are la grupul britanic.
Vineri, 15 Februarie 2019 | Industrie

Încă o victimă a crizei JLR: britanicii renunță la producția lui Discovery SVX

Jaguar Land Rover va renunța la producția lui Discovery SVX, chiar înainte ca aceasta să înceapă, și confirmă, încă o dată, perioada dificilă pe care o traversează.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Industrie

JLR renunță la noul Range Rover SV Coupe, la doar un an după lansare: producția este prea costisitoare, în contextul crizei grupului britanic

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că va înceta producția lui Range Rover SV Coupe, deși modelul fusese lansat în urmă cu doar un an. Producția celor 999 de exemplare este considerată prea costisitoare, în contextul pierderilor uriașe din 2018 și pe fondul tăierilor de costuri pe care le pregătește JLR.
Marti, 12 Februarie 2019 | Economic

Jaguar Land Rover caută finanțare după pierderile uriașe din 2018: grupul britanic are nevoie de un miliard de dolari în următorul an

Grupul Jaguar Land Rover are nevoie de un miliard de dolari în următoarele 14 luni pentru diferite cheltuieli și pentru finanțarea investițiilor în viitoarele sale mașini electrice. Anunțul vine după ce, în ultimele 3 luni din 2018, JLR a pierdut aproape 4 miliarde de euro din cauza scăderii vânzărilor și a incertitudinilor legate de Brexit.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Economic

Încă o lovitură pentru Jaguar Land Rover: grupul a avut pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni din 2018

Grupul Jaguar Land Rover a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni ale anului trecut, continuând declinul accelerat din 2018. JLR anunțase recent că va concedia 4.500 de angajați din Marea Britanie pentru a reduce costurile și pierderile.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Măsuri drastice la Jaguar Land Rover: grupul va concedia 10% dintre angajați: 4.500 de disponibilizări în Marea Britanie

Jaguar Land Rover a confirmat că va concedia 4.500 de angajați, într-un plan de măsuri drastice prin care vrea să obțină o “creștere profitabilă pe termen lung”. Astfel, JLR va tăia circa 10% din totalul de 43.000 de angajați din Marea Britanie.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover a dezvoltat o portieră care se deschide automat la apropierea șoferului: tehnologia permite și controlul prin gesturi

Jaguar Land Rover a dezvoltat o nouă tehnologie ce permite deschiderea automată a portierei atunci când șoferul de apropie de mașină. Tehnologia oferă și posibilitatea controlului prin gesturi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Decembrie 2018 | Economic

Tăierea costurilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 5.000 de angajați din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover plănuiește să concedieze 5.000 din cei 40.000 de angajați ai săi din Marea Britanie, potrivit unor surse din interiorul companiei. Decizia ar urma să fie anunțată în luna ianuarie 2019.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Industrie

România nu, Ungaria da: Jaguar Land Rover va deschide anul viitor un centru cu 100 de ingineri la Budapesta

Grupul britanic Jaguar Land Rover a anunțat că va deschide anul viitor un centru de inginerie în capitala Ungariei. Circa 100 de ingineri vor lucra la Budapesta alături de echipele JLR din regiune și Marea Britanie.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover ia măsuri după un trimestru dezastruos, cu pierderi de 100 de milioane de lire: “Vom reduce costurile și vom continua să facem economii”

Jaguar Land Rover pregătește un plan de redresare financiară, după ce a raportat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline în trimestrul al treilea din 2018. Grupul britanic speră că reducerea costurilor și lansarea noilor modele vor readuce compania pe linia de plutire.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță deschiderea oficială a fabricii din Slovacia: investiție de 1.4 miliarde de euro și producție de 100.000 de unități în 2020

Grupul britanic Jaguar Land Rover susține că noua sa fabrică din Slovacia va avea o capacitate de producție de 100.000 de unități pe an până în 2020, potrivit directorului uzinei.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini autonome

Un Range Rover Sport autonom a fost testat cu succes în Marea Britanie: “Vrem ca mașinile autonome să devină o realitate pentru clienți în cel mult 10 ani”

Un exemplar Range Rover Sport complet autonom a fost testat cu succes pe străzile publice din Marea Britanie, devenind primul model din istoria companiei ce reușește acest lucru. Grupul Jaguar Land Rover susține că mașinile autonome vor deveni o realitate în cel mult 10 ani.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce producția din cauza vânzărilor slabe: o fabrică din Marea Britanie va fi închisă timp de două săptămâni

Jaguar Land Rover va întrerupe activitatea la fabrica sa din Solihull (Marea Britanie), pentru o perioadă de două săptămâni, din cauza vânzărilor slabe din ultima perioadă.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Economic

Patronii de la Tata, despre problemele Jaguar Land Rover în Marea Britanie: “Vrem să-i ajutăm să devină mai puternici în fața provocărilor”

Incertitudinile legate de ieșirea Marii Britanii din UE afectează procesul de revitalizare a grupului Jaguar Land Rover, potrivit unei declarații făcute de patronii indieni de la Tata. Proprietarii JLR spun că vor să ajute grupul să devină mai puternic din punct de vedere financiar și să facă față provocărilor viitoare.
Marti, 28 August 2018 | Masini autonome

Jaguar Land Rover testează un nou tip de vehicule autonome: tehnologia “virtual eyes” studiază reacțiile pietonilor înainte ca aceștia să traverseze pe trecere

Grupul Jaguar Land Rover a început să testeze o nouă tehnologie pentru mașinile autonome. Sistemul “virtual eyes” analizează reacțiile pietonilor înainte ca aceștia să traverseze pe trecere. Studiile arată că 63% dintre pietoni sunt îngrijorați de cât de sigur va fi pentru ei să traverseze drumurile publice în viitor.

Tag-uri similare

Jaguar, Land Rover, Jaguar Land Rover, Tata, profit, Tata Motors, crestere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru