Jaguar Land Rover

Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover va renunța la funcție în septembrie: Ralf Speth ocupă poziția de CEO încă din 2010

CEO-ul Jaguar Land Rover va părăsi funcția în luna septembrie, potrivit informațiilor Financial Times. Ralf Speth conduce grupul britanic încă din 2010 și ar urma să rămână ca simplu consultant în cadrul companiei.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Industrie

Efectul scăderii vânzărilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 10% dintre angajații unei fabrici din Marea Britanie

Jaguar Land Rover a anunțat că va concedia circa 500 de angajați (10% din total) de la o uzină din Marea Britanie, pentru “optimizarea performanței” și pentru “succesul pe termen lung al business-ului”. Măsura vine după ce vânzările JLR au scăzut cu 6% în 2019.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover dezvoltă un scaun de mașină inovator: forma scaunului va simula mersul pe jos

Jaguar Land Rover a anunțat că dezvoltă un scaun pentru mașină cu o formă specială care stimulează mușchii în același mod ca mersul pe jos.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Economic

Vânzările Jaguar Land Rover au scăzut cu 6% în 2019: 557.000 de unități comercializate

Grupul Jaguar Land Rover a vândut anul trecut aproximativ 557.000 de mașini, în scădere cu 6% față de 2018, însă se așteaptă la redresarea situației în 2020.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: “Ne dorim alianțe cu alți producători, dar nu o fuziune”

Jaguar Land Rover își dorește alianțe cu alți producători, astfel încât să-și reducă cheltuielile cu dezvoltarea noilor tehnologii, dar nu este interesat de o fuziune, potrivit lui Ralf Speth, CEO-ul grupului britanic.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul Tata ar fi propus BMW și Geely să investească la Jaguar Land Rover: indienii caută parteneri pentru a revitaliza producătorul britanic

Grupul Tata a propus mai multor companii, printre care BMW și Geely, să vină să investească la Jaguar Land Rover, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Indienii se află în căutarea unor parteneri cu care să revitalizeze producătorul britanic.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric Range Rover: lansare cel târziu în 2021, concurent pentru Porsche Macan și Audi e-tron Sportback

Primul model electric din gama Range Rover va fi lansat cel târziu în 2021 și va fi un concurent direct pentru Porsche Macan și Audi e-tron Sportback, potrivit informațiilor din presa britanică.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie

Tata Motors caută parteneri pentru Jaguar Land Rover: “Nu vrem să vindem”

Indienii de la Tata Motors caută parteneri pentru Jaguar Land Rover, însă spun că nu iau în calcul o vânzare a grupului britanic în ciuda pierderilor uriașe din ultimii ani.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Pregătiri de Brexit: Jaguar Land Rover va întrerupe producția din Marea Britanie pentru o săptămână

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat întreruperea producției la fabricile sale din Marea Britanie pentru o săptămână, în luna noiembrie, pentru a contracara eventuale consecințe negative ale unui Brexit fără acord comercial.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Industrie

Analiști: BMW ar trebui să cumpere Jaguar Land Rover

BMW ar trebui să cumpere Jaguar Land Rover, în contextul problemelor cu care se confruntă grupul deținut de Tata Motors, potrivit analiștilor de la Bernstein. Aceștia spun că, în cazul achiziției JLR, veniturile BMW ar crește cu 20%.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Jaguar Land Rover: “Mașinile electrice nu se vor ieftini în următorii 3-5 ani”

Mașinile electrice nu se vor ieftini în următorii 3-5 ani, potrivit lui Ralf Speth, șeful grupului Jaguar Land Rover. În opinia lui, lipsa infrastructurii de încărcare îi forțează pe constructori să aibă costuri mai mari legate de dezvoltarea bateriilor și îmbunătățirea autonomiei.
Marti, 20 August 2019 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lucrează la un nou head-up display 3D: sistemul promite rularea unor filme 3D în timpul condusului autonom

Grupul Jaguar Land Rover dezvoltă un nou sistem head-up display 3D care să ofere mai multă siguranță șoferilor. În același timp, noul display va avea și o latură de entertainment, prin posibilitatea vizionării de filme 3D în timp ce mașina se află în modul autonom.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 August 2019 | Industrie

Presa britanică: Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW

Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe plaftormă BMW, ca urmare a parteneriatului dintre grupul JLR și constructorul german, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.
Luni, 05 August 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover pregătește 5 modele noi în următorii 2 ani: pe listă se află noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace și un nou model Land Rover

Grupul Jaguar Land Rover are un “plan de supraviețuire”, după pierderile uriașe din ultimul timp. JLR vrea să lanseze 5 modele noi în următorii 2 ani, pe listă fiind noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace, precum și un nou model Land Rover.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Industrie

Cădere liberă: Jaguar Land Rover a avut pierderi de 500 de milioane de dolari în al doilea trimestru din 2019

Grupul Jaguar Land Rover a înregistrat pierderi de aproape 500 de milioane de dolari în al doilea trimestru din acest an. Pierderile au fost de aproape două ori mai mari față de rezultatul avut în aceeași perioadă din 2018.
Sambata, 20 Iulie 2019 | Industrie

BMW și Jaguar Land Rover pregătesc o extindere a alianței: cei doi constructori ar putea face schimb de motorizări

BMW și Jaguar Land Rover sunt pe cale să semneze un acord prin care să împărtășească diferite motorizări, într-o mișcare menită să reducă nivelul costurilor cu dezvoltarea pentru ambele companii, potrivit unor surse citate de presa britanică.
Marti, 16 Iulie 2019 | Industrie

Bani de la guvern: Jaguar Land Rover va primi 500 de milioane de lire pentru producția și exportul de mașini electrice

Grupul Jaguar Land Rover va primi un împrumut de 500 de milioane de lire sterline din partea Guvernului britanic pentru a produce și a exporta mașinile electrice pe care le va construi în Marea Britanie. Producătorul auto anunțase că toate modelele sale vor avea versiuni electrificate, începând cu anul viitor.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover ar putea produce mașini electrice în Marea Britanie: pe listă sunt viitorul XJ și un nou SUV

Jaguar Land Rover se pregătește să prezinte planurile privind producția de mașini electrice în Marea Britanie, potrivit unor informații neoficiale. La uzina din Castle Bromwich ar urma să fie construite viitoarea generație XJ, doar cu versiuni electrice, și un nou SUV.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă: un sedan cu autonomie de 470 de kilometri și un SUV, primele pe listă

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă dedicată. Primul model va fi un sedan care va înlocui Jaguar XJ și va avea o autonomie de 470 de kilometri.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Industrie

BMW și Jaguar Land Rover vor dezvolta împreună motoare pentru mașini electrice: parteneriatul începe după lansarea SUV-ului electric BMW iX3 în 2020

BMW și Jaguar Land Rover au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea în comun a sistemelor de propulsie pentru mașinile electrice pe care le vor lansa în viitor.

Tag-uri similare

Jaguar, Land Rover, Jaguar Land Rover, Tata, profit, Tata Motors, crestere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru