Jaguar Land Rover

Luni, 06 August 2018 | Modele noi

Revoluție la Jaguar Land Rover: fiecare model al grupului va primi o nouă generație până în 2024. Britanicii pregătesc 4 modele noi în 5 ani

Jaguar Land Rover pregătește un plan de investiții masive în următoarea perioadă. Britanicii vor să lanseze 4 modele noi în 5 ani și, în plus, fiecare model din grup ar urma să primească o generație nouă până în 2024.
Joi, 02 August 2018 | Economic

Grupul Jaguar Land Rover, afectat de scăderea vânzărilor diesel în Europa: pierderi de 236 de milioane de euro în ultimele 3 luni

Jaguar Land Rover a raportat pierderi semnificative în ultimele trei luni, unul dintre motivele invocate fiind scăderea vânzărilor diesel în Europa. Astfel, grupul britanic a pierdut circa 236 de milioane de euro în trimestrul precedent.
Marti, 26 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover vrea versiuni electrice pentru fiecare model din grup: investiții de 18 miliarde de dolari în următorii 3 ani

Jaguar Land Rover a anunțat investiții de 18 miliarde de dolari, pentru următorii 3 ani, astfel încât fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover continuă reorganizarea în Marea Britanie: producția Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia

Producția modelului Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia, unde costurile sunt mai scăzute decât în Marea Britanie, potrivit unei decizii a Jaguar Land Rover. Grupul britanic continuă astfel reorganizarea și plănuiește noi concedieri ale angajaților.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini autonome

Google vrea să-și aducă mașinile autonome în Europa: Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover, posibili parteneri pentru divizia Waymo

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, vrea să-și extindă activitatea în afara Statelor Unite. Americanii caută parteneri în Europa astfel încât să ofere servicii de mobilitate cu mașini “care se conduc singure”.
Luni, 04 Iunie 2018 | Masini autonome

Jaguar Land Rover vrea mașini autonome cu abilități off-road: “Tehnologia va fi disponibilă după 2025”

Jaguar Land Rover susține că lucrează la o nouă tehnologie prin care mașinile autonome vor fi capabile să se descurce în off-road și indiferent de vremea de afară. Proiectul de aproape 5 milioane de dolari este așteptat să livreze primele rezultate undeva după anul 2025.
Joi, 24 Mai 2018 | Economic

Jaguar Land Rover mărește investițiile și vrea să lanseze noi modele: grupul va cheltui peste 5 miliarde de dolari pentru revitalizarea vânzărilor

Jaguar Land Rover a anunțat că va cheltui aproximativ 5.3 miliarde de dolari, în următoarele 12 luni, pentru dezvoltarea tehnologică și lansarea unor modele noi care să revitalizeze vânzările grupului.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Proiectul Ionity se extinde: Volvo, Tesla, FCA, PSA și Jaguar vor să intre în rețeaua europeană de stații de încărcare pentru mașinile electrice

După BMW, Daimler, Volkswagen și Ford, au apărut alți producători auto care vor să contribuie la dezvoltarea celei mai mari rețele europene de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Volvo, Tesla, Fiat-Chrysler, Peugeot-Citroen și Jaguar Land Rover poartă discuții pentru intrarea în proiectul Ionity.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover, gata să reducă producția și să dea afară 1.000 de angajați: britanicii se confruntă cu scăderea dramatică a vânzărilor

Grupul Jaguar Land Rover este pe punctul să taie 1.000 de joburi și să reducă producția la două dintre fabricile sale din Marea Britanie, din cauza vânzărilor foarte slabe și a incertitudinii provocate de Brexit.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini autonome

Jaguar Land Rover vrea să testeze mașini autonome care se parchează singure: tehnologia va fi pusă la încercare într-un oraș din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover a prezentat o tehnologie care permite mașinilor autonome să caute un loc de parcare și să parcheze singure. Compania spune că testele vor avea loc în orașul britanic Milton Keynes.
Joi, 22 Martie 2018 | Tehnologie

Parteneriat: Jaguar Land Rover și BlackBerry vor lucra la un soft nou pentru viitoarele mașini ale grupului

Jaguar Land Rover și BlackBerry vor colabora pentru dezvoltarea unui nou soft care să fie folosit pe viitoarele modele din grupul auto. Într-o primă fază a parteneriatului, cele două companii vor introduce un nou sistem de infotainment.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover va reduce temporar producția din Anglia: constructorul dă vina pe incertitudinea creată de Brexit

Jaguar Land Rover (JLR) a anunțat reducerea temporară a producției la fabrica engleză din Halewood (Liverpool) în acest an, ca urmare a vânzărilor slabe puse pe seama votului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană și a taxelor mărite pentru motoarele diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Industrie

Gânduri mari: Grupul Jaguar Land Rover plănuiește mai multe modele SVX pentru pasionații de off-road

Grupul Jaguar Land Rover vrea să lanseze mai multe modele cu sigla SVX pentru iubitorii de experiențe off-road.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | General

Posibile schimbări în denumirea modelelor Jaguar Land Rover: britanicii vor adăuga tipul carburantului folosit și puterea motorului

Modelele Jaguar Land Rover ar urma să primească o serie de modificări în ceea ce privește denumirea. Astfel, sub numele produsului am putea vedea tipul carburantului folosit și puterea generată de motor.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Industrie

Planuri de extindere: Jaguar Land Rover caută să cumpere un alt brand auto premium

Jaguar Land Rover (JLR), parte a grupului indian Tata Motors, ar căuta să cumpere un brand auto premium de pe piața internațională, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Modele noi

Familia se mărește: Land Rover vrea să lanseze o nouă gamă Road Rover până în 2020

Jaguar Land Rover intenționează să lanseze o nouă gamă de modele, cu numele Road Rover, până în anul 2020.
Sambata, 23 Septembrie 2017 | General

Posibilă schimbare în fruntea Bentley: Wolfgang Durheimer, CEO-ul brandului britanic, înlocuit de directorul de strategie din cadrul Jaguar Land Rover

Wolfgang Durheimer, CEO-ul Bentley, ar urma să fie înlocuit de Adrian Hallmark, actualul director de strategie din cadrul Jaguar Land Rover. Zvonurile spun că britanicii mai pregătesc și alte modificări la nivelul conducerii.
Vineri, 28 Aprilie 2017 | Intern

Showroom nou în București pentru clienții Jaguar și Land Rover

Grupul Țiriac Auto a inaugurat un showroom modernizat pentru modelele Jaguar și Land Rover în București. Acesta vine cu o experiență virtuală inedită și reunește ambele mărci britanice.
Luni, 06 Februarie 2017 | O lume nebuna

Jaf ca în filme: mai mulți infractori au furat motoare Jaguar și Land Rover în valoare de 3.5 milioane de euro

Mai mulți hoți au sustras motoare Jaguar și Land Rover din interiorul unei fabrici după un scenariu demn de filmele de acțiune.

Tag-uri similare

Jaguar, Land Rover, Jaguar Land Rover, Tata, profit, Tata Motors, crestere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru