Jeep Grand Cherokee

Joi, 18 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Jeep Grand Cherokee facelift în România: start de la 54.000 euro

Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile lui Grand Cherokee facelift pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 54.000 de euro, pe când versiunea de performanţă, SRT8, pleacă de la 83.000 euro.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Jeep Grand Cherokee facelift a vrut să impresioneze europenii

Standul Jeep a atras audiența cu faceliftul aplicat noului Grand Cherokee și cu fete frumoase. A fost o mișcare inteligentă și rețeta a funcționat de minune.
Marti, 12 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Jeep Grand Cherokee facelift vine la Geneva

Jeep va prezenta versiunea europeană a lui Grand Cherokee facelift la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu cel de-al treilea sfert al anului.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee a primit un facelift

Jeep i-a aplicat lui Grand Cherokee un facelift subtil. Acesta implică blocuri optice noi, stopuri cu LED şi o nouă unitate multimedia.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Intern

Jeep Grand Cherokee SRT8, în România de la 76.000 de euro

Versiunea de performanţă a lui Jeep Grand Cherokee este disponibilă pe piaţa din România. Aceasta are un preţ de pornire de 76.000 de euro cu TVA inclus şi livrează un timp 0-100 km/h de cinci secunde.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: Testul Elanului

Testul Elanului - sau manevra de evitare a unui obstacol la viteză de şosea - a fost subiect de controversă în industria auto. Este motivul generalizării ESP-ului pe modelele noi şi unul dintre testele care generează întotdeauna discuţii aprinse între presă şi producătorii de maşini.
Miercuri, 14 Martie 2012 | General

Ferrari FF, California şi Jeep Grand Cherokee au acelaşi ecran multimedia

Nu este unul din jocurile ”Recunoaşte diferenţele”. Sunt cele două ecrane multimedia ale noului Ferrari F12 berlinetta şi al actualului Jeep Grand Cherokee. Sunt identice, dar vândute unui public diferit.
Vineri, 03 Februarie 2012 | General

Alonso şi Massa primesc fiecare un Jeep Grand Cherokee SRT8

Piloţii de Formula 1 Fernando Alonso şi Felipe Massa primesc din partea Jeep două exemplare speciale ale modelului Grand Cherokee SRT8, cu ocazia lansării modelului pe piaţa europeană.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Tuning

Hennessey pregăteşte un pachet de 800 CP pentru Jeep Grand Cherokee SRT8

Cei 470 CP ai lui Jeep Grand Cherokee nu sunt suficienţi? Nicio problemă, Hennessey Performance are soluţia: un kit de tuning care oferă 805 CP şi 1115 Nm.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 maşini noi testate de EuroNCAP. Doar 8 au primit cinci stele

EuroNCAP a publicat rezultatele sesiuni de crash-teste cu numărul şase din acest an. 15 maşini şi-au aflat scorul la siguranţă, iar 6 dintre acestea au primit doar patru stele din cinci.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automată cu opt trepte

Oficialii Jeep şi-au anunţat intenţia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automată cu opt trepte. Americanii investighează posibilitatea utilizării unei transmisii cu nouă rapoarte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Septembrie 2011 | Industrie

Lipsa covoraşelor dă peste cap producţia uzinelor Chrysler

Chrysler duce lipsă de covoraşe pentru mai multe dintre modelele sale, după e un furnizor a fost afectat de furtuna tropicală. Americanii au fost nevoiţi să reducă producţia.
Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Maserati SUV Concept, prima ipoteză

Unele zvonuri anunţă un SUV Maserati bazat pe o platformă de la Jeep. Conceptul care prefigurează respectivul model ar putea debuta la Frankfurt, iar modelul din imagini pare să fie exponatul în cauză.
Luni, 06 Iunie 2011 | Modele noi

Diesel de 240 cai putere pentru Jeep Grand Cherokee

Noul Jeep Grand Cherokee îşi diversifică gama de motorizări cu două dieseluri ce vor fi placul europenilor. Cel mai puternic oferă 240 de cai putere şi 550 de Nm.
Marti, 22 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Jeep Grand Cherokee vine la Geneva cu un motor Multijet de 3.0 litri

Concernul Chrysler începe să primească şi el tehnologie de la italienii de la Fiat. Primul pas este reprezentat de tehnologiile Multijet şi MultiAir, iar primul beneficiar este Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Premii auto

OFICIAL: Cei 10 nominalizaţi ai concursului World Car of the Year

Juriul World car of the Year a anunţat nominalizaţii la cel de-al doilea premiu important din industria auto. Câştigătorul va fi anunţat la mijlocul lunii aprilie.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa un SUV compact în 2012

Alfa Romeo ar putea lansa două SUV-uri în următorii trei ani, unul dintre acestea fiind prefigurat de conceptul Kamal, în timp ce al doilea este bazat pe Giulietta.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Modele noi

Marchionne: "Viitorul SUV Maserati va avea motoare de origine Ferrari"

Sergio Marchionne a anunţat că viitorul SUV creat în gama Maserati va adopta motoare de origine Ferrari, modificate pentru a satisface cerinţele segmentului.
Marti, 23 Noiembrie 2010 | Modele noi

Marchionne: "Maserati va crea un rival pentru Porsche Cayenne"

Sergio Marchionne, şeful Alianţei Fiat-Chrysler, a confirmat faptul că Maserati va dezvolta un SUV premium de performanţă. Viitorul SUV ar putea avea motoare din actuala gamă Maserati.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, Fiat 500, Jeep Grand Cherokee, Chrysler 300
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru