Lexus IS

Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Lexus IS se lansează anul viitor cu designul conceptului LF-CC

Lexus lucrează în prezent la noua generaţie a modelului IS. Sedanul de clasă medie va sosi anul viitor şi va împrumuta designul conceptului LF-CC, dezvăluit anul acesta la Paris.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Autoipoteze

Lexus pregăteşte un motor turbo de 200 CP pentru viitorul IS hibrid

Lexus îşi doreşte ca următoarea generaţie a modelului IS să ofere publicului şi o versiune hibridă. Aceasta va beneficia de sprijinul unui motor turbo de 200 de cai puter
Marti, 14 August 2012 | Siguranta

Mercedes, Lexus şi Audi au obţinut rezultate slabe la noul test de siguranţă al institutului american IIHS

Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 şi Lexus IS au obţinut cele mai proaste rezultate din primul lot de automobile testate în baza noii proceduri a americanilor de la IIHS. În contrast, Acura TL, Volvo S60 şi Infiniti G au fost singurele care au obţinut calificative bune.
Marti, 07 August 2012 | Modele noi

Lexus are în plan modele noi: LFA Roadster, noul IS şi un rival pentru BMW X1

Lexus are planuri mari pentru următorii patru ani. Vrea să dea naştere unui LFA decapotabil, unui crossover care să rivalizeze cu BMW X1 şi unui coupe (LF-LC) care să se bată Porsche 911.
Luni, 09 Iulie 2012 | Autoipoteze

Viitorul Lexus IS va avea un design agresiv şi un şasiu sportiv

Noua generaţie a modelului IS, aşteptată pe piaţă în 2014, va adopta un design mult mai agresiv, în ton cu ţinuta de drum, creat special pentru cei care preferă sportivitatea.
Vineri, 27 Mai 2011 | Industrie

Lexus, liderul satisfacţiei în Marea Britanie pentru al 11-lea an consecutiv

Lexus IS este cea mai satisfăcătoare maşină nouă oferită în Marea Britanie, anunţă clasamentul JD Power 2011. Modelul RX al aceluiaşi constructor a obţinut cea de-a treia poziţie în clasamentul general.
Marti, 12 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Reclama noului Lexus IS atacă rivalii Mercedes, Audi şi BMW

Spotul publicitar care promovează noul Lexus IS pe piaţa americană face referire directă la rivalii germani din segment: Audi A4, Mercedes C-Klasse şi BMW Seria 3.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Reclamă în ritm de tobe pentru noul Lexus IS

Ultimul spot publicitar Lexus IS ni-l prezintă pe modelul japonez într-o postură interesantă de star rock.
Joi, 26 August 2010 | Modele noi

Lexus IS primeşte un facelift minor la Paris

Salonul Auto de la Paris va marca debutul unui facelift extrem de subtil pentru Lexus IS. Toate motorizările din gamă au primit mici modificări, dar dezvoltă aceleaşi niveluri de putere şi cuplu.
Vineri, 12 Martie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Lexus IS va avea si o varianta break

Lexus se gandeste sa exploateze mai bine generatia viitorului model IS. Japonezii vor lansa si o varianta break a acestuia, pentru a se putea bate cu A4 Avant si Seria 3 Touring pe Batranul Continent.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Industrie

Toyota face un recall de 3.8 milioane de unitati in SUA

O serie de accidente din SUA i-au facut pe cei de la Toyota sa porneasca un recall, care va schimba presul de la sofer pentru 3.8 milioane de unitati. Acesta este cel mai mare recall al constructorului japonez de pe piata din SUA.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, Toyota Prius, BMW Seria 3, Mercedes C-Klasse, Lexus IS, Toyota recall, BMW Seria 3 Touring, Toyota Camry, Lexus ES
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru