Lexus IS

Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat noul IS: sedanul premium primește modificări de design și suspensii îmbunătățite, dar nu va mai fi disponibil și în Europa

Lexus a prezentat noua generație IS. Modelul de clasă medie mizează pe o serie de noutăți la exterior, pe o suspensie ceva mai rigidă și pe câteva îmbunătățiri la nivelul sistemelor de siguranță și asistență. Cu toate acestea, noul Lexus IS nu va mai fi disponibil și în Europa.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Lexus IS: modelul va fi prezentat în 16 iunie

Lexus a publicat primul teaser video dedicat viitorului IS. Sedanul de clasă medie va fi prezentat în 16 iunie, însă conform unor surse apropiate companiei, modelul nu va fi comercializat și în Europa.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: noua generație Lexus IS nu va fi comercializată în Europa

Noua generație Lexus IS nu va fi disponibilă în Europa din cauza vânzărilor slabe înregistrate de sedanuri pe Bătrânul Continent, potrivit presei internaționale.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu noua generație Lexus IS: sedanul premium va fi prezentat în 9 iunie

Lexus a publicat un teaser pentru noua generație a sedanului premium IS, iar prezentarea oficială a fost programată pentru 9 iunie.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Intern

Toyota recheamă în service 25.000 de mașini din România cu airbag-uri Takata: procedura completă pentru proprietari

25.000 de unități Toyota Avensis Verso, Corolla, Yaris și Auris și Lexus SC430 și IS sunt rechemate în service din cauza problemelor întâmpinate la airbag-urile Takata.
Luni, 25 Aprilie 2016 | Modele noi

Mica retuşare: Lexus IS primeşte un facelift minor la Beijing

Lexus IS beneficiază de un facelift care aduce schimbări minore la partea frontală a modelului, în timp ce motorizările rămân identice.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Modele noi

Lexus IS și CT Sport Edition: versiuni cu look sportiv pentru modelele constructorului japonez premium

Lexus lansează versiuni cu look sportiv pentru modelele IS și CT. Noile versiuni Sport Edition vor primi o serie de modificări vizuale, dar la nivel tehnic cele două modele rămân neschimbate.
Joi, 31 Iulie 2014 | Economic

Vechiul Lexus IS F se retrage după şapte ani de carieră şi doar 11.000 de unităţi vândute

Lexus a confirmat oficial retragerea de pe piaţă a modelului de performanţă IS F. Sedanul a fost lansat în urmă cu şapte ani, dar nu s-a bucurat de un succes foarte mare.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | General

World Car of The Year 2014: 12 modele se luptă pentru prestigiosul titlu

Juriul care decernează premiul World Car of The Year a anunţat lista modelelor eligibile pentru ediţia 2014 a concursului. Câştigătorii vor fi anunţaţi la Salonul Auto de la New York, pe 17 aprilie.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Economic

Toyota profită de apetitul europenilor pentru hibrizi şi vinde peste 150.000 de astfel de maşini în 2013

Grupul Toyota a raportat vânzări record pentru divizia sa de vehicule hibride în Europa. Comparativ cu 2012, numărul maşinilor hibride vândute în Europa a crescut cu 43 de procente.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cinci stele pentru noua Corolla, Mazda6 şi Lexus IS, doar patru stele pentru Opel Adam şi Mitsubishi Space Star

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele unei noi sesiuni de teste. În timp ce Adam şi Space Star au obţinut patru stele de siguranţă, modele precum Mazda6, Corolla şi Lexus IS 300h au obţinut cinci stele.
Joi, 30 Mai 2013 | Modele noi

Noul Lexus IS îţi arată locurile de parcare libere din jurul maşinii

Lexus a încheiat un parteneriat cu startup-ul britanic Parkopedia, iar noua generaţie IS le oferă europenilor informaţii despre locurile de parcare libere disponibile în oraş.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Automarket revine astăzi cu noi propuneri de tuning pentru săptămâna care a trecut. Îşi fac apariţia mai multe modele Range rover, Ferrari 458 Italia Spider şi chiar Volkswagen Golf 7 GTD.
Sambata, 18 Mai 2013 | Tuning

Noul Lexus IS a fost modificat de specialiștii de la TRD

Noul Lexus IS este un automobil cu un look impresionant, dar asta nu i-a împiedicat pe specialiștii în tuning de la TRD să modifice deja acest model.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Lexus IS a ajuns și în Europa și și-a privit în ochi rivalii germani

Lupta în segmentul mediu premim se ascute. Lexus a adus la Salonul de la Geneva noua generație IS, arma cu care speră să detroneze BMW Seria 3.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Siguranta

Toyota recheamă 1.292.000 unităţi în SUA

Toyota a anunţat un nou recall pe piaţa din SUA, în care sunt implicate 1.292.000, acestea având probleme fie la airbag-uri, fie la ştergătoarele de parbriz.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Modele noi

Lexus: ”Noul IS trebuie să fie mai bun decât BMW Seria 3”

Inginerul care a coordonat dezvoltarea noului Lexus IS a declarat că modelul îşi propune să fie mai bun decât actualul BMW Seria 3. Tot el recunoaşte că vechea generaţie IS era cu mult în urma rivalilor germani.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Lexus IS - primele imagini şi detalii oficiale ale noii generaţii

BMW Seria 3 şi Audi A4 au de astăzi un nou rival de temut în segmentul premium. Este vorba despre noua generaţie Lexus IS, dezvăluită oficial de constructorul japonez, chiar înainte de un debut public în cadrul Salonului de la Detroit.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Modele noi

Lexus IS - un nou teaser înaintea dezvăluirii complete

Lexus va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Detroit noua generaţie a modelului IS, rivalul lui BMW Seria 3. Până atunci însă, japonezii au pregătit un nou teaser.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, Toyota Prius, BMW Seria 3, Mercedes C-Klasse, Lexus IS, Toyota recall, BMW Seria 3 Touring, Toyota Camry, Lexus ES
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru