Lucid

Miercuri, 17 Iulie | Masini electrice si hibride

Actualizări pentru Lucid Air: baterii mai mici, dar mai eficiente

Lucid Motors a pregătit câteva actualizări minore pentru modelul său electric Air. Acestea constau în baterii mai mici, care sunt mai eficiente și care oferă mai multă autonomie.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Lucid Gravity, primul SUV electric al mărcii: autonomie de 708 kilometri

Lucid Motors a prezentat oficial noul Gravity, primul său SUV electric. Noul model va fi disponibil la finalul lui 2024, iar versiunea de top va avea o autonomie de 708 kilometri.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Lucid Motors încheie un parteneriat cu Panasonic pentru furnizarea de celule de acumulatori

Compania americană Lucid Motors a bătut palma cu Panasonic pentru furnizarea de celule de acumulatori destinate modelelor sale electrice. Celulele vor fi livrate din Japonia, urmând ca acestea să fie produse, ulterior, în Statele Unite.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Modele noi

Versiuni entry-level noi pentru Lucid Air: Pure și Touring. 487 CP și preț de 92.000 de dolari

Lucid Motors a lansat două versiuni entry-level noi pentru modelul electric Air. Cea mai accesibilă versiune se numește Pure, iar următoarea echipare în ierarhie poartă numele Touring. Versiunea Pure aduce un propulsor de 487 de cai putere și pleacă de la 92.900 de dolari.
Luni, 22 August 2022 | Modele noi

Acesta este noul Lucid Air Sapphire, cel mai puternic sedan electric din lume: peste 1200 de cai putere

Lucid Motors a lansat cea mai puternică versiune a modelului electric Air, numită Sapphire. Noul model este propulsat de 3 motoare electrice care dezvoltă împreună peste 1200 de cai putere. Totodată, constructorul înființează și noua divizie de performanță a sa, numită Sapphire.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Industrie

Lucid Air va ajunge în Europa în vara acestui an

Lucid Motors a anunțat, oficial, că va aduce modelul său electric, Air, în Europa din vara acestui an. Modelul electric va fi comercializat în țări precum Germania, Italia și Norvegia, iar constructorul va mai fi prezent în Orientul Mijlociu și în China.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Modele noi

Lucid Air Grand Touring Performance debutează cu 1050 de cai putere și autonomie de 717 kilometri

Lucid Motors, unul dintre rivalii Tesla în segmentul mașinilor electrice premium, a lansat oficial modelul Air Grand Touring Performance. Noul model dezvoltă 1050 de cai putere, fiind unul dintre cele mai puternice modele electrice de serie oferite în America de Nord. Prețul lui Grand Touring Performance este echivalentul a 165.000 de euro.
Marti, 30 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Lucid Motors, sedanul electric de 1065 de cai putere, primul pas al companiei către modele accesibile

Directorul executiv al companiei Lucid Motors are în plan să intre pe piața mașinilor electrice accesibile, însă totul se va întâmpla treptat. Lansarea primei lor mașini va avea loc în a doua jumătate a acestui an și va reprezenta punctul de plecare în acest proiect.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Mediu

Tesla, Lucid Motors și Rivian au format un grup care propune interzicerea vânzărilor de mașini diesel și pe benzină după 2030

Tesla, Lucid Motors, Rivian și alte 25 de companii din industria auto și-au unit forțele într-un grup de lobby care susține interzicerea vânzărilor de mașini cu motoare cu combustie internă în Statele Unite după 2030.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Sedanul electric Lucid Air, disponibil într-o versiune mai accesibilă cu autonomie de 650 de kilometri: Tesla reacționează și reduce prețul lui Model S

Lucid Motors a lansat o versiune de 77.400 de dolari pentru sedanul electric Lucid Air, care oferă o autonomie de 650 de kilometri. Reacția Tesla a venit imediat: prețul de bază al lui Model S a scăzut la 69.400 de dolari.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu SUV-ul electric Lucid Project Gravity: al doilea model al mărcii va fi lansat în următorii doi ani

Lucid Motors a prezentat primele imagini cu SUV-ul electric Project Gravity, care va fi dezvoltat pe aceeași platformă ca sedanul electric Lucid Air dezvăluit în această săptămână.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Modele noi

Sedanul electric Lucid Air a fost prezentat: rivalul lui Tesla Model S are până la 1.080 de cai putere și autonomie de până la 827 de kilometri

Lucid Motors a prezentat sedanul electric Lucid Air, care are o versiune de top de 1.080 de cai putere, o autonomie maximă de 827 de kilometri și un ecran curbat de 34 inch la interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride

Lucid Motors sugerează că sedanul electric Lucid Air va doborî recordul pe sfertul de milă: prezentarea va avea loc în 9 septembrie

Lucid Motors a publicat un teaser care sugerează că sedanul electric Lucid Air va doborî recordul pe sfertul de milă.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Noi detalii despre sedanul electric Lucid Air: o încărcare de 20 de minute va genera o autonomie de 480 de kilometri

Lucid Motors susține că o încărcare de numai 20 de minute a viitorului sedan electric Lucid Air va genera o autonomie de 480 de kilometri, datorită unui sistem electric de 900 de volți și a vitezei de încărcare de peste 300 kW.
Vineri, 14 August 2020 | Modele noi

Constructorul american Lucid pregătește un SUV electric bazat pe platforma sedanului Lucid: producția va începe în 2023

Lucid Motors a anunțat că va lansa până în 2023 un SUV electric pe platforma sedanului Lucid Air, care va deveni în luna septembrie modelul electric cu cea mai mare autonomie, de peste 800 de kilometri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Lucid Air va fi primul model electric cu autonomie de peste 800 de kilometri: vânzările sedanului de lux vor începe în 2021

Sedanul Lucid Air va fi primul model electric cu autonomie de peste 800 de kilometri. Modelul de lux va fi prezentat în 9 septembrie și va costa peste 100.000 de dolari când va fi pus în vânzare în 2021.

Tag-uri similare

masini electrice, Lucid Air, Lucid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru