Masina electrica china

Marti, 28 Noiembrie | Modele noi

O nouă berlină electrică din China: televizor pentru pasagerii din spate și sistem de depistare a problemelor de sănătate

Compania chineză Skyworth a dezvăluit un nou model electric pentru piața locală. Acesta este un sedan premium de clasă medie care vine echipat cu un televizor pentru pasagerii din spate, dar și cu un sistem inteligent care poate depista problemele de sănătate ale ocupanților.
Luni, 20 Noiembrie | Masini electrice si hibride

O nouă electrică venită din China: sedan cu 1.287 CP și 3 motoare

Chinezii de la HiPhi au publicat primele imagini și informații despre sedanul A. Acesta va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto Guangzhou.
Miercuri, 06 Septembrie | Modele noi

Chinezii au prezentat la Munchen un model electric dezvoltat împreună cu Huawei: autonomie de 700 km

Compania chineză Avatr a dezvăluit oficial modelul electric Avatr 12 în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Noul model este dezvoltat împreună cu Huawei și CATL, iar acesta oferă propulsoare electrice cu puteri până la 578 de cai putere.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Concepte

Chinezii prezintă un rival pentru Porsche Taycan

Compania chineză BeyonCa a publicat primele imagini cu primul său model electric de lux, numit Optus 1. Noul model promite să fie un rival direct pentru Porsche Taycan.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.

Tag-uri similare

Renault, VW, China, electric, Zoe, Volkswagen Beetle, Beetle, masina chinezeasca, masina electrica china, cat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru