Modele electrice

Marti, 28 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors confirmă lansarea unor SUV-uri și pick-up-uri electrice: producția va începe în 2021

General Motors a anunțat oficial că va lansa o serie de SUV-uri și pick-up-uri 100% electrice. Primul model electric GM va fi un pick-up, a cărui producție va începe în 2021 la uzina din Detroit-Hamtramck. Americanii au confirmat și producția lui Cruise Origin, vehiculul electric și autonom dezvoltat împrenă cu Honda.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

SsangYong pregătește o nouă platformă pentru vehicule electrice: primele modele vor fi lansate în 2024

SsangYong a anunțat că dezvoltă o nouă platformă pentru viitoarele sale vehicule electrice, iar primele modele vor fi lansate în 2024. Până atunci, sud-coreenii pregătesc o versiune electrică pentru modelul Korando în 2021.
Duminica, 06 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi lucrează la 3 modele electrice pe platforma MEB a grupului VW: pe listă sunt două SUV-uri și un sedan

Audi va dezvolta cel puțin 3 modele electrice pe platforma MEB a grupului VW, potrivit oficialilor constructorului. Pe listă se află viitorul Audi Q4 e-tron, o versiune sportivă a lui Q4, dar și un sedan electric.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru modelele de oraș: gama va fi formată doar din mașini electrice după anul 2023

Modele de oraș Volkswagen Up, Skoda Citigo și Seat Mii vor fi înlocuite începând din 2023 cu modele electrice cu prețuri de până în 20.000 de euro dezvoltate pe o versiune mai mică a platformei MEB.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Seat pregătește două modele electrice până în 2020: unul dintre ele va folosi platforma modulară MEB de la Volkswagen

Seat a anunțat că va lansa două modele electrice până în 2020. Unul dintre cele două va fi primul model Seat ce va folosi noua platformă modulară MEB de la Volkswagen. Spaniolii promit că va fi o mașină “de familie, cu autonomie de circa 500 de kilometri.”
Vineri, 03 August 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia Volkswagen R se gândește la un vehicul electric de performanță: “Ideea există, dar nu avem o dată stabilită pentru lansare”

Volkswagen ia în calcul lansarea unui vehicul electric de performanță cu ajutorul diviziei sale R. Noul model ar urma să facă parte din familia de vehicule electrice ID, însă Volkswagen R nu a fixat o dată exactă pentru lansare.
Marti, 24 Iulie 2018 | Intern

Porsche România a avut vânzări în creștere pe primele 6 luni: “Clienții pun accentul tot mai mult pe modelele electrice și hibride”

Porsche România, unul dintre cei mai mari importatori auto din țară, a încheiat prima jumătate a anului cu o creștere de 16% a vânzărilor, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Oficialii companiei susțin că mașinile electrice și hibride sunt tot mai căutate de către clienții români.
Luni, 14 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

BMW a confirmat discuțiile privind producția în China a modelelor electrice de la Mini: “În toamnă vom avea mai multe informații”

BMW a confirmat planurile pentru ca producția viitoarelor modele electrice de la Mini să fie făcută și în China, în parteneriat cu Great Wall. Nemții spun că negocierile sunt pe drumul cel bun, urmând ca mai multe informații să fie disponibile în toamna lui 2018.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Audi vrea să vândă anual 800.000 de hibrizi plug-in și mașini electrice: nemții speră ca vehiculele electrificate să reprezinte 30% din vânzări în 2025

Audi vrea să ajungă la vânzări anuale de 800.000 de unități pe segmentul hibrizilor plug-in și al mașinilor electrice. Nemții speră că acest obiectiv va fi atins până în 2025, moment în care o treime din vânzările sale să fie asigurate de vehiculele electrificate.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

Francezii de la DS vor lansa doar modele electrice și hibride din 2025: brandul premium pregătește surprize pentru Salonul Auto de la Paris

Brandul premium DS al grupului PSA a anunțat că va construi doar modele electrice și hibride începând cu anul 2025. Primul model 100% electric de la DS va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din luna octombrie a acestui an.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Industrie

Cadillac are planuri mari pentru Europa: americanii vor să atace piața cu mai multe modele electrice

Compania americană Cadillac pregătește o strategie pe termen lung pentru relansarea brandului la nivel global. Constructorul plănuiește să atace și piața europeană, urmând să se concentreze pe lansarea unor modele electrice în viitor.
Marti, 13 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes a înregistrat mai multe nume pentru viitoarele sale modele electrice

Mercedes a depus documentele de înregistrare pentru mai multe nume, precum EQA 250 sau EQB 250, care ar putea fi folosite pe viitoarele sale modele electrice din gama EQ.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 August 2016 | Economic

Renault Zoe și BMW i3 intră în clubul select al celor mai populare mașini electrice din lume

Renault Zoe și BMW i3 au reușit să depășească pragul de 50.000 de unități vândute la nivel global. În plus, Zoe este cel mai vândut model electric în prima parte a anului.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Ecotichetul de 12.000 de RON, acordat la achiziţia unei maşini electrice

Odată cu noul timbru de mediu, Guvernul a anunţat că va acorda un Ecotichet de 12.000 RON celor care achiziţionează un vehicul electric nou, anunţă Gândul. Valoarea ecotichetului va fi dedusă din preţul de achiziţie al vehiculului.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Concepte

Infiniti LE, primele imagini ale conceptului care prefigurează prima electrică de serie a japonezilor

Infiniti a dezvoltat un model bazat pe Nissan Leaf, numit LE. Pentru moment, vorbim de un concept, dar Infiniti LE va avea şi o versiune de serie, care va păstra sistemul de propulsie.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Industrie

Dacia nu va face vehicule electrice, dar lucrează la o cutie automată

Dacia a dezminţit zvonurile care anunţau un model electric de oraş în portofoliul său. Constructorul a subliniat faptul că un asemenea model este prea costisitor şi incompatibil cu filozofia mărcii.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

Un multimiliardar brazilian vrea să-şi deschidă propria marcă de automobile

Al optulea cel mai bogat om din lume va deschide în 2013 o fabrică de vehicule electrice care va produce 100.000 de unităţi pe an. Numele său este Eike Batista şi este brazilian.

Tag-uri similare

vehicule electrice, tehnologie, Brazilia, modele electrice, Eike Batista
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru