Modele electrice

Joi, 03 Februarie 2022 | Industrie

Jaguar va avea propria arhitectură pentru viitoarele modele cu zero emisii

Potrivit celor mai recente informații, viitoarele modele electrice Jaguar vor fi dezvoltate pe o platformă proprie. Din 2025, marca britanică intenționează să fie una pur electrică.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | Industrie

Viitoarele modele cu zero emisii Mercedes-Benz vor avea sisteme de propulsie dezvoltate de marca germană

Potrivit unui reprezentant al companiei, Mercedes-Benz intenționează ca din 2024 să dezvolte propriile sisteme electrice de propulsie. La fel se va întâmpla și cu viitoarele arhitecturi MMA și MB.EA.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Industrie

Volkswagen ID.3, cel mai vândut model electric din Europa, în luna august. Tesla Model 3, pe locul secund

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Volkswgen ID.3 a fost modelul electric preferat al europenilor în luna august. Pe locul secund s-a clasat Tesla Model 3.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Jaguar: “Viitoarele noastre modele electrice vor avea prețuri de pornire de 100.000 de lire sterline”

Șeful Jaguar spune că producătorul britanic trebuie să-și schimbe radical strategia și să se poziționeze într-un segment superior de preț la momentul lansării pe piață a viitoarelor sale modele electrice.
Joi, 17 Iunie 2021 | Industrie

Italia: Stellantis va produce 4 vehicule electrice, pentru branduri diferite, la fabrica din Melfi

Grupul Stellantis va produce 4 vehicule electrice din segmentul mediu, de branduri diferite, la fabrica italiană Melfi, începând din 2024, potrivit unui anunț făcut de sindicaliști.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Modele noi

Nissan ar putea lansa modele electrice sub brandul Infiniti: japonezii au înregistrat denumirea “I-Power”

Nissan a înregistrat denumirea “I-Power” în Statele Unite, ceea ce sugerează că niponii pregătesc lansarea unor modele electrice sub brandul premium Infiniti.
Vineri, 01 Ianuarie 2021 | Industrie

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Industrie

Audi sporește investițiile în electrificare la 15 miliarde de euro până în 2025: “Vom ajunge la 20 de modele electrice peste 5 ani”

Audi a mărit bugetul de investiții pentru electrificarea gamei la 15 miliarde de euro în următorii 5 ani și susține că va oferi circa 20 de modele electrice în 2025.
Duminica, 22 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo Giulia va concura în viitorul campionat dedicat turismelor electrice: modelul a fost pregătit de Romeo Ferraris și dezvoltă 670 CP

Casa Romeo Ferraris a prezentat Alfa Romeo Giulia ETCR, un model electric dedicat noului campionat de turisme electrice. Conform regulamentului, modelul este echipat cu un sistem electric de propulsie cu 670 CP, iar resursele sunt gestionate exclusiv de roțile de pe puntea spate.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian vrea să lanseze modele electrice în Europa: americanii iau în calcul și construcția unei fabrici pe Bătrânul Continent

Start-up-ul Rivian se gândește să lanseze modele electrice pentru piața din Europa. CEO-ul susține că există posibilitatea ca, pe viitor, americanii să construiască o fabrică de mașini electrice pe Bătrânul Continent.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes-Benz include primul Clasa G electric: alte patru modele electrice pe viitoarea platformă EVA, începând din 2021

Mercedes-Benz și-a prezentat noua strategie, iar electrificarea este prioritatea numărul unu. Nemții anunță că vor lansa primul Clasa G electric, dar și vehicule electrice sub brandurile AMG și Maybach. În plus, începând de anul viitor, Mercedes va lansa patru modele electrice pe noua platformă EVA, printre care și SUV-urile EQE și EQS.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

“Fulgerul” Maserati: italienii pregătesc 6 modele electrice în următorii 5 ani și anunță noul brand Folgore

Maserati va lansa 6 modele electrice în următorii 5 ani, toate sub un nou brand Folgore, ce înseamnă “fulger” în italiană. Pe listă se află GranTurismo, MC20, GranCabrio, Grecale, Quattroporte și Levante.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 August 2020 | Masini electrice si hibride

Americanii de la Bollinger caută parteneri pentru producția vehiculelor lor electrice: un vehicul de off-road și un pick-up ar urma să fie lansate în 2021

Start-up-ul american Bollinger anunță că, în curând, va semna contracte cu un constructor și cu un furnizor de baterii pentru ca producția vehiculelor sale electrice să înceapă. Este vorba despre B1 și B2, un vehicul de off-road și un pick-up care ar urma să fie lansate la sfârșitul lui 2021.
Marti, 04 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Audi ar putea relansa R8 și TT ca modele 100% electrice

Modelele Audi R8 și Audi TT ar putea fi relansate ca vehicule 100% electrice, potrivit surselor din cadrul companiei. Presa britanică susține că, într-un scenariu pesimist, Audi ar putea renunța definitiv la cele două modele în contextul reducerii costurilor.
Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Hyundai are un nou obiectiv pentru 2025: vânzări anuale de un milion de mașini electrice prin brandurile Hyundai și Kia

Grupul Hyundai are un nou obiectiv pentru 2025 și vrea să vândă anual un milion de mașini electrice prin brandurile sale. Până atunci, asiaticii plănuiesc să lanseze 16 modele electrice noi pentru Hyundai și Kia.
Sambata, 27 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Fabrica Volkswagen din Zwickau a încetat producția de mașini cu motoare termice, după 116 ani: începe era 100% electrică

Volkswagen a încheiat producția de mașini cu motoare termice la fabrica din Zwickau, după 116 ani de activitate. De acum înainte, grupul german va produce la Zwickau doar modele electrice pentru brandurile Volkswagen, Audi și Seat, cu o capacitate anuală de 330.000 de unități.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare Pininfarina Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: “Planurile noastre includ și alte modele electrice”

Noul CEO de la Pininfarina susține că primele exemplare ale hypercar-ului Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului. Constructorul italian are planuri și pentru alte modele electrice, iar primul dintre ele va fi SUV-ul bazat pe conceptul Pura Vision.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover pregătește trei modele electrice noi: grupul va investi un miliard de lire sterline în două fabrici din Marea Britanie

Jaguar Land Rover va lansa trei modele electrice noi până la sfârșitul lui 2021, potrivit unor surse din companie, respectiv noul XJ și SUV-urile J-Pace și Road Rover. Grupul britanic va investi un miliard de lire sterline pentru transformarea a două fabrici în “centre de producție a mașinilor electrice”.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie

Mercedes pregătește peste 30 de lansări până în 2022: modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, dar și hibrizi AMG

Mercedes pregătește peste 30 de lansări (modele noi și update-uri pentru modelele actuale) până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Pe listă se află 5 modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, hibrizi AMG, dar și o versiune de producție pentru hypercarul Project One.

Tag-uri similare

vehicule electrice, tehnologie, Brazilia, modele electrice, Eike Batista
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru