Modele noi Audi

Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Modele noi

Audi pregăteşte o nouă navă amiral, SUV-ul Q8, programat să debuteze până în 2020

Audi vrea să lanseze un SUV numit Q8 până la finalul acestui deceniu. Vestea vine de la Rupert Stadler, şeful mărcii din Ingolstadt.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Intern

Preţuri Audi A6 facelift în România: rivalul lui BMW Seria 5 pleacă de la 43.900 de euro cu TVA inclus

Gama Audi A6 facelift este disponibilă pentru comandă pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 43.900 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | GENEVA 2015

Audi RS3 Sportback anunţă un motor de 367 CP şi un timp 0-100 km/h de 4.3 secunde

Audi a prezentat astăzi primele imagini şi specificaţii ale lui RS3 Sportback. Modelul se anunţă a fi cel mai puternic hot-hatch al segmentului compact, fiind echipat cu un propulsor de 367 CP şi 465 Nm.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi se pregăteşte să lanseze un crossover compact bazat pe TT

Şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi a confirmat faptul că a treia versiune de caroserie a gamei TT, un crossover, va fi lansată cel mai devreme în 2015.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi vrea să reducă la minimum numărul de butoane fizice din maşinile viitorului

Audi Prologue Concept, modelul care va dicta viitoarea direcţie estetică a mărcii germane, va inspira şi interioarele modelelor pe care le va lansa constructorul în anii următorii, fiind pregătite ecrane tactile în locul butoanelor fizice.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q8, o variantă mai sportivă a viitorului Q7, confirmat pentru producţie

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat lansarea unui model de producţie numit Q8, care va fi o variantă mai sportivă a viitorului Q7.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi A7 Sportback h-tron Concept, un model alimentat cu hidrogen cu o autonomie de 500 kilometri

Audi a prezentat la Los Angeles conceptul A7 Sportback h-tron. Deşi nu arată diferit de un model de serie, acesta prezintă un sistem inedit de propulsie cu pile de combustibil şi acumulator încărcabil de la priză, care îi asigură o autonomie totală de 500 de kilometri.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi Prologue Concept prefigurează viitorul Audi A8

Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q3 facelift: consum redus cu până la 17% şi un design nou pentru SUV-ul din Ingolstadt

Audi a aplicat o restilizare în gama Q3. În baza restilizării, SUV-ul german a primit motoare mai eficiente, un design diferit şi mai multe dotări în lista de opţionale. Debutul comercial al lui Q3 facelift are loc în februarie 2015.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | General

Audi aniversează 20 de ani de la lansarea lui A4 şi confirmă lansarea următoarei generaţii pentru 2015

La 20 de ani de la lansarea primei generaţii a lui Audi A4, nemţii confirmă următoarea generaţie a celui mai de succes model al mărcii, programat să debuteze în 2015.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi A6 Hybrid a fost scos din producţie pe fondul vânzărilor slabe

După trei ani şi doar 4.000 de unităţi vândute, Audi a decis să-l scoată din producţie pe A6 Hybrid, spun americanii de la Car&Driver.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Siguranta

Audi va rechema 850.000 de unităţi A4 la nivel global

Audi a anunţat că va demara o campanie de rechemare în service pentru 850.000 de unităţi A4 şi derivatele acestuia la nivel global. Aceasta vizează modelele livrate după 2012 şi rechemarea implică schimbarea software-ului care controlează airbag-urile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Octombrie 2014 | Concepte

Audi prezintă primul teaser al conceptului care îi dictează noua direcţie de design

Audi a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles. Pentru moment, nu ştim numele exponatului, dar acesta va marca începutul unei noi direcţii de design pentru marca germană.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi ar putea lansa o gamă de diesel-uri de performanţă care să nu poarte denumirea RS

Odată cu prezentarea lui RS5 TDI Concept, zvonurile privind o gamă de diesel-uri de performanţă de la Audi au început să se intensifice. Reprezentanţii constructorului au răspuns voalat, explicând că o asemenea gamă nu va purta denumirea RS, dacă va exista.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: R8 la persoana întâi

Audi are mai multe programe care le permit clienţilor sau potenţialilor clienţi să testeze pe circuit modelele sportive din gamă. Printre acestea este şi Sportscar Experience, la care am participat şi noi şi unde am putut să conducem un R8 V10 pe circuitul Bilster Berg din Germania.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Audi TT Sportback Concept prefigurează o nouă caroserie în gama sportivă a nemților

Audi a publicat primele imagini ale celei de-a treia versiuni de caroserie din gama TT. Prezentată la Paris, a treia caroserie din gama TT este numită Sportback și este, deocamdată, un concept.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Modele noi

Audi va lansa o nouă variantă de caroserie în gama TT, după Coupe şi Roadster

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare de la Audi, a anunţat în cadrul unui interviu pregătirea celei de-a treia versiuni de caroserie în gama TT, care va fi inspirată din aspectul conceptului TT offroad.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Concepte

Audi va prezenta o nouă direcţie de design în noiembrie

Audi va prezenta un concept la Salonul Auto de la Los Angeles care va expune noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, conceptul ar putea să dea naştere unui coupe cu patru uşi pe nume A9.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Audi vrea să folosească sistemul hibrid al lui RS 5 TDI, singurul echipat cu instalaţie electrică de 48V, şi pe modelele de serie

Cei de la Audi vor să dezvolte o versiune de serie a sistemului electric a lui RS 5 TDI. Aceasta va avea o instalaţie electrică separată pentru sistemul hibrid, care va funţiona la 48V.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Audi Q3 va primi un facelift în 2015

Q3, cel mai mic SUV din portofoliul Audi, va primi un facelift în 2015. Modelul german va beneficia de bordul digital al lui TT, alături de câteva schimbări estetice, titrează englezii de la Autocar.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, Audi A1, A1, concept Audi, A2, Audi A2, A1 e-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru