Modele noi Audi

Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Audi A3 e-tron, primul hibrid plug-in al mărcii, a fost lansat în Europa

Primul hibrid plug-in al gamei Audi este disponibil pentru comandă pe anumite pieţe. În Germania, unde sunt deja 105 dealeri acreditaţi pentru vânzarea lui A3 Sportback e-tron, preţul de pornire este de 37.900 de euro.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Modele noi

Audi A8 va primi o versiune hibridă diesel-electric în 2015

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului tehnic de la Audi, a confirmat faptul că A8 va primi o versiune hibridă diesel-electric, care va include noul motor diesel V6 de 3.0 litri.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Audi vrea să transforme amortizoarele modelelor sale în generatoare de curent electric

Dr Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare de la Audi, le-a declarat englezilor de la Auto Express că inginerii săi lucrează la un sistem de amortizoare hibride, care să obţină curent electric în timpul funcţionării.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Modele noi

Audi pregăteşte o gamă de vehicule electrice

Nemţii de la Audi pregătesc o gamă întreagă de modele electrice pentru momentul în care acestea vor fi populare pe piaţă, spun surse din cadrul mărcii pentru Reuters.
Luni, 02 Iunie 2014 | Modele noi

Audi RS7 Sportback facelift: restilizarea lui A7 a ajuns şi la versiunea de performanţă

Cel mai puternic model din gama A7, RS7 Sportback, a primit o restilizare subtilă, inspirată din cea aplicată gamei pe care este bazată.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Conceptul Audi A3 clubsport quattro prefigurează viitorul RS3 Sedan

Un manager de produs al mărcii Audi a confirmat dezvoltarea unei versiuni sedan al viitorului RS3. Aceasta va primi câteva tuşe estetice de la conceptul A3 clubsport quattro, prezentat la Worthersee.
Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Audi A7 Sportback a primit un facelift

Audi a aplicat un facelift în gama A7 Sportback. Modelul german a primit motorizări mai puternice, noi blocuri optice şi o gamă actualizată de sisteme multimedia.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Audi A3 clubsport quattro concept: 525 CP pentru berlina compactă

Audi vine la Worthersee cu un concept bazat pe S3 Sedan. Exponatul se numeşte A3 clubsport quattro şi are un motor TFSI de 525 CP.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Modele noi

Dunlop introduce în producţia de serie anvelopele cu spumă interioară pentru reducerea zgomotului

Dunlop a anunţat introducerea în producţia de serie a anvelopelor cu tehnologia Noise Shield, care reduce zgomotul pneurilor perceput la interior cu 4 dBA. Noile anvelope vor fi echipare de fabrică pentru Audi RS6, RS7 şi A8.
Luni, 12 Mai 2014 | Intern

Promoţie la Porsche Inter Auto România: Casco gratuit timp de un an la achiziţia prin Rabla

Reprezentanţii Porsche Inter Auto România au anunţat că vor derula o promoţie începând de astăzi pentru clienţii care îşi cumpără o maşină de la ei prin programul Rabla 2014. Aceştia vor primi asigurare CASCO gratuită timp de un an, prin Porsche Casco, tipul poliţei fiind diferit în funcţie de metoda de plată aleasă de client.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi nu pregăteşte un model mai mic decât A1, dar ar putea construi un SUV numit Q9

Nemţii de la Audi nu vor oferi în gamă un model mai mic decât A1, dar există posibilitatea dezvoltării unui model mai mare decât Q7. Vorbim despre SUV-ul Q9, care are potenţialul de a deveni viitorul vârf de gamă al nemţilor.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Industrie

Bentley va avea un nou CEO - Wolfgang Dürheimer, fostul şef al departamentului de dezvoltare al mărcii Audi

Wolfgang Dürheimer, fostul şef al departamentului de cercetare şi dezvoltare al mărcii Audi, va fi CEO-ul Bentley de la 1 iunie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi Q4 - schiţele care prezintă viitorul SUV al nemţilor

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Beijing un concept numit Q4. Acesta prefigurează un SUV care va lupta în segmentul lui BMW X4, spun englezii de la Autocar.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Modele noi

Audi Q5 va primi o generaţie cu 100 de kilograme mai uşoară în 2016

Audi lucrează deja la noua generaţie a lui Q5. Modelul german este aşteptat să debuteze până la finele anului 2016 şi va beneficia de o platformă nouă, care îi va reduce masa totală cu aproximativ 100 kilograme.
Vineri, 28 Martie 2014 | Modele noi

Audi Q7 va primi o nouă generaţie până la sfârşitul anului viitor

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a anunţat că debutul noii generaţii a lui Q7 este programat pentru anul 2015 şi că modelul va primi o nouă platformă.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Industrie

Audi vrea să-şi mărească gama la 60 de modele până în 2020

Audi intenţionează să crească producţia la două milioane de unităţi pe an până în 2020 şi să-şi mărească portofoliul cu încă zece modele noi până atunci în vederea atingerii primei poziţii în clasamentul de vânzări al segmentului premium.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Industrie

Audi a surclasat BMW la vânzări în primele două luni ale anului

În primele două luni ale anului, Audi a reuşit să depăşească BMW în clasamentul global de vânzări al mărcilor premium, ocupând temporar poziţia de lider, potrivit datelor oficiale anunţate de ambele companii.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Audi: sistemul de recunoaştere a semafoarelor poate să reducă emisiile de CO2 cu 15%

Audi a dezvoltat un sistem care citeşte semafoarele şi comunică în ambele sensuri cu acestea pentru a afla îşi vor schimba culoarea. În funcţie de rezultat, sistemul decide cât timp va rămâne motorul oprit şi îi indică şoferului când să accelereze şi când să frâneze.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Fotospion

Fotospion: Viitorul Audi TT a fost surprins în timpul testelor de pe autostrăzile din Germania

Un cititor Automarket a fotografiat un prototip al viitorului Audi TT pe o autostradă din Germania. Versiunea de serie debutează la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, Audi A1, A1, concept Audi, A2, Audi A2, A1 e-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru