Modele noi Renault

Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Renault a deschis o nouă fabrică în Algeria unde produce modelul Symbol, fratele lui Logan 2, cu piese din România

Grupul Renault a deschis prima sa uzină în Algeria, a doua cea mai mare piaţă auto din Africa. În cadrul noii uzine, unde lucrează angajaţi care au trecut prin stagii de pregătire şi la Mioveni, este produs modelul Renault Symbol, fratele cu alt design al lui Dacia Logan, asamblat cu piese din România.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Oficial Renault: "Dacă am face o versiune de serie a lui Eolab, nu ar fi mai scumpă decât un Clio diesel"

Thierry Bollore, un oficial Renault responsabil de competitivitatea modelelor mărcii, a declarat într-un interviu că o versiune de serie a conceptului Eolab, un model care consuma un litru la sută în regim mixt, nu ar fi mai scumpă decât un Clio cu motorizare diesel.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Eolab concept: consum de 1 litru la sută pentru maşina viitorului în viziunea francezilor

Renault a expus la Paris noul Eolab concept, o maşină care consumă un litru la sută în regim mixt şi va debuta pe piaţă în termen de zece ani.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Renault Sport R.S. 01, noul model de circuit al mărcii franţuzeşti

Divizia RenaultSport a dezvoltat un nou model de competiţie pentru sezonul 2015 al campionatului Renault Sport Trophy. Acesta preia trăsăturile lui DeZir, conceptul care a lansat actuala direcţie estetică a mărcii Renault.
Joi, 03 Iulie 2014 | Industrie

Renault Espace va primi platforma lui Qashqai în 2015

Francezii de la Renault vor folosi platforma modulară a lui Qashqai şi X-Trail pentru următoarea generaţie a lui Espace. Cu ajutorul acestei platforme, concernul franco-japonez a reuşi deja să-şi mărească economiile cu 7%.
Luni, 16 Iunie 2014 | General

Renault Megane RS şi-a recuperat coroana la Nurburgring: compacta este din nou lider al clasamentului modelelor cu tracţiune faţă

Renault a reuşit să-şi recupereze primul loc în clasamentul modelelor cu tracţiune faţă la Nurburgring cu o ediţie specială a lui Megane RS, care poartă sufixul 275 Trophy-R.
Luni, 02 Iunie 2014 | Intern

Preţuri Renault Twizy în România: modelul electric cu două locuri pleacă de la 7.000 de euro

Renault oferă modelul Twizy în România, vehiculul electric costând 7.000 de euro cu TVA inclus, plus chiria acumulatorului.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Renault vine la Festivalul de la Cannes cu patru prototipuri bazate pe Twingo şi cu o flotă de 225 vehicule

Francezii de la Renault vor fi parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes şi în 2014. Pentru a celebra parteneriatul semnat în urmă cu 31 de ani, Renault aduce patru prototipuri bazate pe Twingo la prestigiosul eveniment.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Intern

Renault este Maşina Oficială a celei de-a VIII-a ediţii a "Cu bicicleta la mare"

Renault România şi-a anunţat sprijinul pentru iniţiativa "Cu bicicleta la mare", oferind o flotă de maşini pentru organizatorii evenimentului, cel mai mare de acest gen din ţară.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Renault ne promite un model capabil să parcurgă un tur de Nurburgring în mai puţin de 8 minute

Divizia de performanţă a mărcii Renault se pregăteşte să lanseze un nou model, care promite să recâştige prima poziţie în clasamentul maşinilor de serie cu tracţiune faţă pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Industrie

Renault va disponibiliza 7.500 de angajaţi în Franţa până în 2016, dar nu închide nicio fabrică

Francezii de la Renault au executat deja prima fază a planului lor de reducere a costurilor stabilit cu reprezentanţii sindicatelor care le reprezintă angajaţii. Până în 2016, concernul va disponibiliza 7.500 de angajaţi, dar îşi va conserva fabricile din Franţa.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Renault Megane facelift a fost lansat în România alături de noul format de showroom

Renault Megane facelift a sosit în România. Alături de el, importatorul mărcii franţuzeşti a prezentat noul concept de showroom, numit Renault Store, care prezintă o nouă experienţă pentru client.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Trafic - noua generaţie se prezintă

Renault a prezentat noua generaţie a lui Trafic. Modelul va putea fi configurat în aproximativ 270 de versiuni şi este oferit cu un motor 1.6 dCi, disponibil în mai multe versiuni de putere.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Standurile Renault, Peugeot şi Citroen, presărate cu modele noi de oraş

Francezii de la Renault, Peugeot şi Citroen au adus numeroase exponate la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai multe noutăţi au venit de la Citroen.
Joi, 13 Februarie 2014 | Industrie

Renault în 2013: profitul operaţional a crescut cu 59% datorită Dacia

Francezii de la Renault şi-au prezentat astăzi rezultatele financiare pe anul 2013. Concernul din Paris a înregistrat o creştere a profitului operaţional de 59%, atât datorită succesului Dacia, cât şi datorită reducerilor de costuri realizate intern.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

Renault Twingo ajunge la a treia generaţie în martie

Renault a confirmat lansarea celei de-a treia generaţie a lui Twingo în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul va trece prin cea mai importantă transformare din cariera sa, renunţând la platforma cu tracţiune faţă şi la caroseria cu trei uşi.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Tehnologie

Renault: "Vom avea o maşină autonomă de serie până în 2020"

Renault lucrează la un automobil autonom, urmând să prezinte un prototip la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea de serie va debuta până în anul 2020.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

Renault Megane CC a primit un facelift şi sistemul R-Link

Renault a aplicat noua identitate estetică a mărcii şi pe versiunea decapotabilă a lui Megane. Pe lângă asta, cabrioletul compact a primit şi sistemul R-Link în standard.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Electrica Renault Zoe nu-şi va atinge ţintele de vânzări planificate

Analiştii din industrie spun că Zoe nu va reuşi să atingă rezultatele de vânzări aşteptate de conducerea Renault. Estimările plasează hatchback-ul electric cu mult sub aşteptările companiei.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Concepte

Duster Detour, conceptul care marchează debutul SUV-ului pe piaţa din Africa de Sud

Renault a prezentat astăzi imaginile oficiale ale conceptului Duster Detour. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Johannesburg şi marchează debutul lui Duster pe piaţa din Africa de Sud.

Tag-uri similare

Renault, modele noi Renault, Coreea, Renault Latitude, fabrica Renault, Latitude, protest, angajati Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru