Modele noi Renault

Marti, 05 Iunie 2012 | Autoipoteze

Renault ar putea lansa o marcă premium în 2015

Renault ia în considerare lansarea unei mărci premium, numită "Initiale Paris", anunţă Autocar citând o publicaţie din Franţa. Dacă va fi aprobată noua marcă, primul model va fi lansat în 2015.
Vineri, 25 Mai 2012 | Concepte

Renault Alpine A110-50, primele imagini şi informaţii oficiale

Renault a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului Alpine A110-50. Conceptul aniversar marchează 50 de ani de la debutul lui Alpine Berlinette.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Modele noi

Renault Twingo RS va primi o ediţie specială Red Bull Racing RB7

Renault a anunţat o ediţie specială a lui Twingo RS în cinstea parteneriatului cu Red Bull. Modelul rezultat se numeşte Twingo R.S. Red Bull Racing RB7.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Franţa: Renault Laguna primeşte o ediţie limitată - Nervasport

Renault Laguna a primit o ediţie limitată, numită Nervasport. Aceasta versiune este o evoluţie a lui Laguna Black Edition şi oferă o serie de elemente suplimentare faţă de nivelul de echipare menţionat.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va avea un motor TCe de 899 cmc şi 90 CP

Cea de-a patra generaţie a lui Clio va fi oferită şi cu un motor TCe cu trei cilindri care va dezvolta 90 CP. Unitatea va înlocui treptat TCe-ul de 1.2 litri şi 100 CP.
Marti, 21 Februarie 2012 | Modele noi

Renault confirmă un vârf de gamă bazat pe o platformă Mercedes

Peste doi ani, Renault ar putea lansa un model de lux bazat pe o platformă Mercedes-Benz, anunţă Bloomberg. Modelul a fost confirmat de Carlos Tavares şi de Carlos Ghosn.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

Succesorul lui Renault Latitude va fi dezvoltat alături de Mercedes-Benz

Nava amiral a mărcii Renault va fi dezvoltată alături de specialiştii de la Mercedes-Benz, anunţă Calos Ghosn într-un interviu acordat celor de la Automotive News.
Joi, 02 Februarie 2012 | Fotospion

FOTO SPION: Renault testează un model nou prin România

Un cititor Automarket a surprins un prototip Renault în timpul testelor prin România. Silueta modelului din imagini ne duce cu gândul la cea de-a patra generaţie a lui Clio sau la noul Zoe.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un facelift

Renault le-a aplicat lui Scenic şi Grand Scenic un facelift. Versiunile restilizate ale celor două monovolume vor debuta în ianuarie 2012.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Kangoo Z.E. este Van of The Year 2012

Renault Kangoo Z.E. a fost ales vehiculul comercial al anului 2012. Kangoo Z.E. este primul model electric ce obţine această distincţie.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Renault lucrează la o maşină de 2.500 de euro pentru pieţele emergente

Publicaţia franceză La Tribune anunţă că Renault-Nissan lucrează la un automobil de 2.500 de euro, care va fi oferit doar pe pieţele emergente. Lucrările la noul model demarează în ianuarie 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Clio a primit o versiune diesel ecologică: 89 grame CO2 pe kilometru

Renault l-a dotat pe Clio 1.5 dCi 90 CP cu un catalizator mai performant şi a redus consumul de carburant al modelului la 3.4 litri la sută în regim mixt şi emisiile la 89 grame CO2 pe kilometru.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Mediu

Franţa: Renault îi vinde statului 15.600 de vehicule electrice

Guvernul francez va cumpăra 15.600 de vehicule electrice de la Renault şi 3.9000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot-Citroen dintr-un total de 25.000 de vehicule necesare în următorii ani.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Renault vrea să reinventeze marca Alpine

Pe lângă anunţul legat de intenţiile de înfiinţare a mărcii de nişă Alpine, cei de la Renault au dezvăluit faptul că Megane şi Scenic vor primi un facelift în următorul an, iar înlocuitorul lui Laguna debutează în termen de trei ani.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Industrie

Renault ia în considerare renaşterea mărcii Alpine

Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault, a declarat că echipa sa pregăteşte întoarcerea mărcii Alpine sub forma unei divizii premium. Modelele Alpine vor da dovadă de eleganţă franţuzească şi vor avea şi o tentă sportivă.
Vineri, 22 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini ale lui Renault Scenic facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului lui Renault Scenic facelift.
Luni, 18 Iulie 2011 | Mediu

FRANŢA: Renault şi Vinci pregătesc infrastructura pentru vehiculele electrice

Renault şi Vinci Autoroutes vor construi 738 de locuri de parcare cu prize de încărcare pentru vehiculele electrice în termen de doi ani, iar unele staţii de alimentare cu carburant vor fi echipate cu sistemul QuickDrop.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Modele noi

Renault Twingo va primi un facelift în toamnă

Gama Renault Twingo va primi un plus de personalitate graţie unui facelift care va fi prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 23 Iunie 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Noul Renault Koleos se prezintă

Renault a publicat primele imagini oficiale ale lui Koleos facelift şi a anunţat informaţii despre motorizările acestui model.

Tag-uri similare

Renault, modele noi Renault, Coreea, Renault Latitude, fabrica Renault, Latitude, protest, angajati Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru