Modele noi Renault

Vineri, 17 Iunie 2011 | Industrie

Fabrica de baterii a celor de la Renault nu va fi gata până în 2014

O serie de constrângeri tehnice i-au făcut pe francezii de la Renault să amâne deschiderea fabricii de baterii pentru vehicule electrice cu cel puţin un an, termenul nou fiind în 2014.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Renault Duster - primele imagini

Un portal rusesc a prezentat versiunea Renault a lui Duster, care va fi echipată cu un motor 2.0 benzină, transmisie automată şi sistem de climatizare cu reglare automată.
Vineri, 13 Mai 2011 | Mediu

Renault va concura într-o competiţie de vehicule electrice cu Fluence Z.E.

Renault Fluence Z.E. va concura în Ediţia 2011 a Michelin Challenge Bibendum. Modelul francez se va întrece cu alte vehicule pe o distanţă de 300 kilometri şi îşi va schimba acumulatorii la jumătatea distanţei.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 | Modele noi

Renault Latitude este Maşina Oficială a Festivalului de la Cannes

Maşina oficială a Festivalului de Film de la Cannes din 2011 va fi Renault Latitude, noua berlină de segment D a francezilor.
Joi, 17 Martie 2011 | Modele noi

Renault: "Noul Clio va avea un design revoluţionar"

Renault va transforma conceptul DeZir în realitate prin prisma noului Clio. Modelul de serie va debuta în 2012 la Paris şi va reprezenta o revoluţie în design.
Joi, 03 Martie 2011 | Intern

OFICIAL: Renault Latitude costă 21.000 de euro în România

Noul Renault Latitude a debutat pe piaţa din România. Modelul nu a ajuns încă în reprezentanţele din ţara noastră, dar poate fi comandat de clienţii mărcii franţuzeşti.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Renault R-Space prefigurează viitoarele monovolume ale francezilor

Renault a prezentat un concept la Geneva care prefigurează direcţia de design pe care o vor urma toate monovolumele sale. Noua creaţie a departamentului de design al mărcii "în romb" se numeşte R-Space.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Renault prezintă Kangoo Maxi Z.E. cu ampatament mărit

Renault a realizat două versiuni cu ampatament mărit ale lui Kangoo Maxi Z.E. Modelul francez va fi disponibil pe piaţa din Europa la un preţ de pornire de 21.200 de euro şi este 100% electric.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Joi, 10 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Renault Captur Concept

Standul Renault de la Geneva îi va face loc unui nou concept, pe nume Captur. Acesta va fi echipat cu un motor diesel experimental, care oferă 160 CP şi 380 Nm dintr-o unitate de 1.6 litri.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Industrie

Renault îşi schimbă strategia în Europa şi se concentează pe pieţele emergente

Renault a anunţat că noile Laguna şi Espace vor debuta în 2014, în timp ce anul 2013 va marca schimbări importante în producţia fabricilor sale din Europa, care se vor orienta spre modele mai ecologice şi vehicule electrice.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Renault Espace facelift se prezintă

Renault i-a aplicat lui Espace un facelift care va debuta în 2011. Acesta include lumini de poziţie cu LED-uri, motoare Euro 5 şi materiale noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Renault Laguna facelift şi-a făcut debutul la Paris

Laguna facelift a debutat la Salonul Auto de la Paris. Modelul este deja oferit spre vânzare de reprezentanţii mărcii în Europa.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Intern

Renault a lansat noul Megane RS în România

Renault România a lansat astăzi versiunea Renault Sport a celei de-a treia generaţie Megane. Preţul de lansare este de 23.600 de euro cu toate taxele incluse.
Miercuri, 18 August 2010 | Modele noi

Angajaţii Renault din Franţa vor să protesteze împotriva noului Latitude

Importul noului Renault Latitude din Coreea de Sud i-a supărat pe salariaţii constructorului francez de automobile, care vor să protesteze în faţa Salonului Auto de la Paris.

Tag-uri similare

Renault, modele noi Renault, Coreea, Renault Latitude, fabrica Renault, Latitude, protest, angajati Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru