Modele noi Renault

Joi, 14 Februarie 2013 | Economic

Grupul Renault va miza pe Clio şi Logan pentru a obţine profit în 2013

Francezii de la Renault mizează pe noile generaţii ale lui Clio şi Logan pentru a creşte vânzările în 2013, sperând să obţină profit în raport cu anul precedent.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un nou facelift

Francezii de la Renault au aplicat un facelift în gama lor de monovolume compacte. Astfel, Scenic şi Grand Scenic au primit o restilizare şi un "frate" crossover, numit Scenic XMOD.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault va construi un hatchback Nissan în Franţa

Publicaţia franceză Les Echos anunţă intenţiile Nissan de a produce un hatchback într-o fabrică Renault din Franţa. Cota de producţie anuală va fi de aproximativ 80.000 de unităţi.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault Zoe primeşte o nouă "lovitură": nu poate fi încărcat de la o priză standard

Vânzările lui Renault Zoe ar putea primi o nouă lovitură, pe lângă cererea slabă înregistrată de până acum: modelul nu poate fi încărcat de la o priză standard, necesitând un încărcător de 1.000 de euro.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Intern

Renault Fluence facelift, în România de la 14.900 euro

Renault a anunţat că versiunea cu facelift a lui Fluence este disponibilă pentru comandă în România. Modelul pleacă de la 14.900 euro cu TVA inclus.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Autoipoteze

Renault Captur, prima imagine prelucrată digital a viitorului crossover mic

Prima imagine prelucrată digital a noului Renault Captur a fost realizată de cei de la Indian Autos Blog, aceasta fiind publicată cu o zi înainte de dezvelirea oficială a modelului franţuzesc.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Industrie

Renault va construi o fabrică în Algeria

Renault a semnat un acord pentru construcţia unei fabrici în Algeria. Această uzină va produce modelul Renault Symbol, unităţile rezultate fiind destinate pieţei interne.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault amână lansarea lui Zoe pentru a-l favoriza pe Clio

Francezii de la Renault se tem că lansarea lui Zoe la scurtă vreme de la debutul lui Clio ar putea penaliza vânzările modelului echipat doar cu motoare cu ardere internă, aşa că au decis amânarea debutului lui Zoe.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault va creşte producţia la fabricile din Spania, introducând patru modele noi

Renault a anunţat că va introduce modele noi în producţie la uzina sa din Palencia, Spania, urmând să crească producţia totală cu 40.000 de unităţi pe an şi să creeze 1.300 de locuri noi de muncă.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Modele noi

RenaultSport Megane Estate GT, o versiune de 220 CP a break-ului compact

Francezii de la RenaultSport au dezvoltat o versiune limitată a lui Megane Estate GT Line, oferită cu motorul 2.0 Turbo al lui Megane RS. Ediţia specială va fi oferită pe numeroase pieţe din Europa.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault Fluence a primit un facelift

Renault a prezentat primele imagini ale lui Fluence facelift, model pe care îl va lansa la Salonul Auto de la Istanbul. Modelul debutează în 2013 şi primeşte sistemul multimedia R-Link.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii oficiale

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja prima versiune Cup a noului Clio RS. Modelul este destinat competiţiilor, are 220 CP şi pleacă de la 37.800 euro fără taxe.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Autoipoteze

Renault Clio Williams s-ar putea întoarce în 2014

Renault Clio Williams ar putea să renască la două decenii de la debutul primei generaţii. Modelul va debuta în 2014, spun surse din cadrul mărcii.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio Estate a debutat la Paris

Renault a prezentat versiunea Estate a noului Clio la Salonul Auto de la Paris. Debutul comercial are loc în prima parte a anului viitor.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio RS, primele imagini şi informaţii oficiale

Renault a prezentat noul Clio RS la Salonul Auto de la Paris. Noua generaţie renunţă la propulsorul aspirat în favoarea unui 1.6 Turbo de 200 CP şi la transmisia manuală pentru un EDC cu două ambreiaje.
Marti, 03 Iulie 2012 | Intern

Renault Megane Olympic debutează în România alături de un concurs

Renault lansează un concurs alături de noua serie limitată Megane Olympic. Astfel, importatorul mărcii franţuzeşti pune la bătaie trei excursii la Londra pentru cei care se înscriu în concurs.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Renault vrea să vândă mai multe maşini în afara Europei

Francezii de la Renault vor să-şi reducă depdendenţa de piaţa fragilă din Uniunea Europeană, plănuind să vândă mai mult de 50% din producţie pe pieţele din afara Europei.
Marti, 12 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Renault Clio a fost surprinsă pentru prima dată fără camuflaj. Modelul a fost pozat înainte de a intra într-o facilitate de testare a siguranţei, anunţă olandezii de la AutoWeek.

Tag-uri similare

Renault, modele noi Renault, Coreea, Renault Latitude, fabrica Renault, Latitude, protest, angajati Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru