Monte Carlo

Miercuri, 21 Septembrie 2022 | F1 TOP

Monaco rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2025

Reprezentanții Formulei 1 au prelungit contractul cu organizatorul Marelui Premiu din Monaco până în 2025. Așadar, cursa din principat mai rămâne încă 3 ani în calendarul oficial.
Marti, 15 Februarie 2022 | Modele noi

Skoda prezintă noua Fabia Monte Carlo: elemente sportive și până la 150 de cai putere

Constructorul ceh de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua Fabia Monte Carlo. Vârful de gamă al modelului compact este disponibil cu până la 150 de cai putere.
Marti, 08 Februarie 2022 | Modele noi

Teaser nou cu viitoarea Skoda Fabia Monte Carlo. Prezentare în 15 februarie

Skoda a publicat un nou teaser cu viitoarea Fabia Monte Carlo. Nivelul de top al actualei generații Fabia va fi prezentat în 15 februarie cu o serie de modificări estetice și, desigur, mai multe dotări în standard.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Modele noi

Primele schițe de design cu noua Skoda Fabia Monte Carlo

Actuala generație Skoda Fabia va primi, în curând, o versiune de top Monte Carlo în Europa. Constructorul ceh de automobile a publicat acum primele schițe de design cu aceasta.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: în urmă cu 10 ani, cehii au lansat nivelul de echipare Monte Carlo

În urmă cu un deceniu, constructorul ceh de automobile a lansat nivelul de echipare Monte Carlo. Inițial, acesta a fost disponibil pe modelul Fabia, dar mai apoi a debutat și pe Citigo, Yeti, Rapid Spaceback, Scala și Kamiq.
Vineri, 20 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Skoda Fabia Monte Carlo, o variantă distinctă a modelului de clasă mică, debutează în martie

Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva varianta Monte Carlo a lui Fabia și Fabia Combi. Aceasta constă într-un pachet estetic interior și exterior, nefiind o variantă sportivă.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Skoda îşi extinde gama de modele în ediţie Monte Carlo

Skoda a adus la Geneva gamă completă de versiuni Monte Carlo. Avem acum Citigo, Rapid Spaceback, Yeti, dar şi Fabia în echipare Monte Carlo.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | General

Mini vrea să obţină un record mondial cu o expediţie la Cercul Polar

Mini pregăteşte un record trăznit - cea mai lungă listă de cadouri pentru Moş Crăciun. Scrisorile vor fi livrate de o flotă de modele Mini care va călători până la Cercul Polar.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | General

Prinţul Albert de Monaco vinde la licitaţie 38 de automobile clasice din colecţia tatălui său

Prinţiul Rainer III de Monaco a strâns de-a lungul anilor o colecţie impresionantă de automobile clasice. Însă fiul său, Albert are o altă viziune şi a decis să vândă 38 de exemplare la o licitaţie ce va avea loc pe 26 iulie.
Luni, 26 Martie 2012 | General

Opel Ampera a câştigat Raliul Monte Carlo pentru vehicule cu propulsie alternativă

Opel Ampera a câştigat ediţia 2012 a Raliului Monte Carlo - secţiunea vehicule cu propulsie alternativă. Patru exemplare Ampera s-au clasat în Top 10 la categoria "propulsie alternativă".
Duminica, 22 Ianuarie 2012 | WRC

Loeb a câştigat fără emoţii Raliul Monte Carlo!

Sebastien Loeb a început sezonul 2012 din WRC cu o victorie facilă pentru Citroen în Raliul Monte Carlo. Podiumul a fost completat de Mini şi Ford prin Dani Sordo şi Petter Solberg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Ianuarie 2012 | WRC

Raliul Monte Carlo, PS 16-17/18: Solberg domină probele nocturne

Petter Solberg a câştigat ambele probe de sâmbătă seară din Raliul Monte Carlo, însă Sebastien Loeb este la un pas de victorie.
Sambata, 21 Ianuarie 2012 | WRC

Raliul Monte Carlo, PS 14-15/18: Lupta pentru podium se încinge

Sebastien Loeb rămâne lider detaşat în Raliul Monte Carlo, însă lupta pentru ultimele două locuri pe podium s-a aprins din nou între Dani Sordo, Petter Solberg şi Mikko Hirvonen.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | WRC

Raliul Monte Carlo, PS 13/18: Loeb rămâne lider detaşat

Sebastien Loeb este lider detaşat în Raliul Monte Carlo la finalul unei zile de vineri dominată de coechipierul său de la Citroen, Mikko Hirvonen.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | WRC

Raliul Monte Carlo, PS 1-2/18: Latvala, liderul surpriză

Jari Matti Latvala este liderul surpriză în Raliul Monte Carlo cu un avans de peste 30 de secunde în faţa lui Sebastien Loeb după o performanţă impresionantă pe zăpadă în PS2.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | WRC

Raliul Monte Carlo: Novikov, cel mai bun timp în Shakedown

Rusul Evgeny Novikov a stabilit cel mai bun timp în Shakedown pentru Raliul Monte Carlo la volanul unui Ford Fiesta RS WRC. Sebastien Loeb a terminat pe locul trei.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Formula 1

VIDEO: Atmosfera de la cursa de F1 de la Monaco din anii '60

Un scurt material despre modul în care a fost realizat filmul "Grand Prix" dezvăluie atmosfera care înconjura Marele Premiu al statului Monaco în anii '60.
Luni, 26 Decembrie 2011 | WRC

Mini va concura la Monte Carlo cu Sordo şi cu doi piloţi privaţi

Mini va participa la Raliul Monte Carlo din luna ianuarie cu Dani Sordo ca pilot al echipei de uzină şi cu Pierre Campana şi Armindo Araujo ca piloţi privaţi.
Marti, 18 Octombrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 evenimente auto care nu trebuie ratate în 2012

2012 se anunţă a fi un an încărcat pentru industria auto, urmând să se desfăşoare multe evenimente care nu trebuie ratate. Automarket vă ofera lista acestora. Dacî veţi fi în zonă, nu le rataţi!

Tag-uri similare

top, Monte Carlo, Paddy Hopkirk, Rauno Aaltonen, Mini Cooper Cabrio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru