Montezemolo

Marti, 05 Iunie 2012 | Formula 1

Montezemolo: "Perez nu are experienţă pentru a concura pentru Ferrari"

Luca di Montezemolo a exclus posibilitatea ca Sergio Perez să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari, din cauza lipsei de experienţă a mexicanului.
Luni, 21 Mai 2012 | Formula 1

Montezemolo: "Titlul este în mâinile noastre"

Luca di Montezemolo este convins că Ferrari este capabilă să obţină titlul mondial în acest sezon, însă îl avertizează pe Felipe Massa că trebuie să obţină rezultatele pe care le aşteaptă.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Formula 1

Montezemolo, încrezător că Ferrari va progresa în Spania

Luca di Montezemolo şi-a exprimat speranţa că Ferrari va înregistra progrese semnificative în Spania datorită update-urilor pregătite pentru monopost.
Joi, 29 Martie 2012 | Formula 1

Montezemolo: "Ferrari are încredere în Massa"

Luca di Montezemolo i-a acordat un vot de încredere lui Felipe Massa, însă a admis că unul dintre motive este că în prezent nu există mulţi piloţi "remarcabili" care să fie disponibili.
Miercuri, 07 Martie 2012 | Formula 1

Montezemolo, îngrijorat de comentariile pesimiste ale lui Alonso

Luca di Montezemolo şi-a exprimat îngrijorarea după declaraţiile pesimiste ale lui Fernando Alonso cu privire la şansele Scuderiei Ferrari de a termina pe podium primele curse ale sezonului.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Formula 1

Montezemolo nominalizează posibilii înlocuitori ai lui Massa

Luca di Montezemolo a dezvăluit o listă cu nu mai puţin de patru piloţi care l-ar putea înlocui pe Felipe Massa la Ferrari în sezonul 2013.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Formula 1

Ferrari confirmă interesul pentru Rosberg şi Kubica

Luca di Montezemolo a confirmat că Ferrari este interesată de serviciile lui Nico Rosberg şi Robert Kubica, adăugând că pe listă se află alţi doi piloţi germani.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Formula 1

Ferrari va lansa noul monopost în 3 februarie

Luca di Montezemolo a dezvăluit că Ferrari va prezenta oficial noul monopost în 3 februarie, într-un loc care nu a fost încă dezvăluit.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Formula 1

Montezemolo se va implica în politica italiană în 2013

Luca di Montezemolo a anunţat oficial că se va implica în alegerile din Italia din 2013. În urma acestei decizii, nu este exclus ca italianul să renunţe la funcţia de preşedinte al Scuderiei Ferrari.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Formula 1

Ferrari: "Avem tot ce ne trebuie pentru a câştiga în 2012"

Luca di Montezemolo consideră că Ferrari deţine toate ingredientele pentru a câştiga titlul în sezonul 2012 după un an în care a obţinut o singură victorie.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Formula 1

Ferrari: "Massa trebuie să demonstreze că merită prelungirea contractului"

Luca di Montezemolo l-a avertizat din nou pe Felipe Massa că anul viitor trebuie să demonstreze că merită să primească o prelungire a contractului cu Ferrari scadent în 2012.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Formula 1

Ferrari va introduce sistemul KERS pe maşinile de serie

Luca di Montezemolo a dezvăluit că Ferrari va implementa sistemul KERS utilizat în Formula 1 şi pe maşinile de serie, însă critică schimbarea regulamentului pentru motoare planificată în 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Formula 1

Montezemolo: "Ferrari va rămâne în F1 doar dacă se schimbă regulamentul"

Luca di Montezemolo a avertizat din nou că Ferrari se va retrage din Formula 1 dacă regulamentul tehnic nu va fi modificat şi face un nou apel pentru introducerea unui al treilea monopost.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | Formula 1

Brawn şi Briatore, două soluţii inoportune pentru Ferrari

Ferrari a exclus posibilitatea de a-l aduce înapoi la echipă pe Ross Brawn, în timp ce Flavio Briatore a negat zvonurile privind o potenţială înţelegere cu Scuderia.
Marti, 13 Septembrie 2011 | Formula 1

Ferrari insistă pe introducerea unui al treilea monopost de echipă în F1

Luca di Montezemolo continuă să propună ca echipele de top să utilizeze un al treilea monopost pentru a oferi tinerilor piloţi şansa să capete experienţă în Formula 1.
Marti, 13 Septembrie 2011 | Formula 1

Ferrari renunţă la îmbunătăţirea monopostului pentru 2011

Fernando Alonso şi Luca di Montezemolo au confirmat că Ferrari nu va mai introduce update-uri pentru monopostul 150 Italia, întrucât echipa are şanse minime la titlul mondial.
Luni, 12 Septembrie 2011 | Formula 1

Ferrari: "Formula 1 nu trebuie să devină 100% electrică"

Luca di Montezemolo consideră că Formula 1 nu trebuie să devină un sport 100% electric şi spune că Marele Circ este un centru de dezvoltare pentru maşinile de serie.
Sambata, 10 Septembrie 2011 | Formula 1

Ferrari: "Îl vrem pe Newey, dar ne descurcăm şi fără el!"

Luca di Montezemolo a admis că doreşte să-l recruteze pe Adrian Newey de la Red Bull, însă este convins că Ferrari poate reveni în fruntea Formulei 1 şi fără inginerul britanic.
Miercuri, 03 August 2011 | Formula 1

Montezemolo anticipează mai multe victorii pentru Ferrari în 2011

Luca di Montezemolo este convins că Ferrari va mai câştiga curse în 2011 după progresele înregistrate în ultima perioadă.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Formula 1

Montezemolo: "Ferrari trebuie să rămână cu picioarele pe pământ"

Luca di Montezemolo avertizează că Ferrari trebuie să rămână cu picioarele pe pământ după prima victorie a sezonului dacă vrea să lupte de la egal la egal cu Red Bull Racing.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, regulament, Hamilton, FIA, Alonso, Schumacher
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru