Motoare Honda

Luni, 06 Martie 2023 | Industrie

Honda va continua să producă motoare termice până în 2040

Potrivit spuselor lui Toshihiro Mibe, CEO-ul Honda, marca japoneză dorește să producă motoare cu ardere internă cel puțin până în 2040. Honda vrea să păstreze astfel de motoare pentru vehiculele grele și pentru modelele de performanță cu ajutorul combustibililor sintetici.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda începe downsizing-ul: japonezii vor face motoare VTEC Turbo de 1.0 și 1.5 litri

Honda va lansa două noi motorizări VTEC Turbo în Europa peste doi ani. Primul model care le va primi este a zecea generație a lui Civic, programată pentru lansare în 2017.
Vineri, 11 Septembrie 2015 | Formula 1

Honda ar putea testa motorul pe un monopost de Super Formula Japonia

Honda intenţionează să testeze motorul pentru Formula 1 pe un monopost de Super Formula Japonia cu scopul de a dezvolta mai uşor unitatea de propulsie.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Modele noi

Honda Civic Type R a intrat în producție

Honda a demarat producția noului Civic Type R. Modelul este construit în Regatul Unit, dar motorul său este importat din SUA.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda CR-V facelift debutează cu schimbări estetice şi un nou motor 1.6 diesel

Honda a lansat la Salonul de la Paris versiunea restilizată a lui CR-V. Modelul a primit o serie de schimbări estetice şi o nouă motorizare de top, un 1.6 diesel de 160 CP în locul motorului de 2.2 litri.
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Colaborare istorică în Japonia: Honda, Nissan, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Mazda şi Suzuki vor dezvolta împreună motoare

Toţi producătorii mari de automobile din Japonia au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta noi tehnologii pentru motoarele cu combustie internă, menite să le aducă un avantaj în faţa rivalilor din Europa şi SUA.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Ariel Atom 3.5R, o nouă versiune a supercarului minimalist: 0-100km/h în 2.6 secunde

Ariel Atom, modelul sportiv construit de un producător britanic independent, a primit o nouă versiuneă, 3.5R, capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.6 secunde.
Vineri, 08 Martie 2013 | Modele noi

Honda Civic Type R va primi un motor turbo şi va dezvolta peste 260 CP

Noua generaţie a lui Civic va primi şi o versiune Type R, care se va îndepărta de tradiţie şi va avea un motor turbo. Testele pe Nurburgring vor începe în decursul anului curent.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Modele noi

Ariel Atom 3.5, versiunea actualizată a supercarului britanic

Ariel i-a aplicat lui Atom o actualizare, botezată Atom 3.5. Aceasta prezintă o versiune modificată a şasiului lui Atom V8 şi are alte modificări care îi sporesc confortul.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | Modele noi

Honda: "Noul nostru motor diesel le va da nopţi albe celor de la Volkswagen"

Honda va lansa un motor diesel de 1.6 litri, care va dezvolta un cuplu de 300 Nm şi va emite mai puţin de 100 de grame de CO2 pe kilometru.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Honda şi-a prezentat noile motoare şi transmisii la Tokyo

Honda a adus la Salonul Auto de la Tokyo noua gamă de motoare şi transmisii pe care le va lansa în următorii doi ani. Acestea sunt cu 10% mai economice decât actualele unităţi şi dezvoltă mai multă putere.
Marti, 10 August 2010 | Intern

Normele de poluare ucid Honda Civic Type R în România

Obligativitatea normelor de mediu Euro 5 i-a făcut pe cei de la Honda Europe să ia decizia de a opri vânzările lui Civic Type R începând cu anul 2011. Modelul este disponibil în România în stoc limitat.

Tag-uri similare

Honda, Honda Civic, Civic, Honda Civic Type R, hot hatch, Civic Type R, motoare Honda, Euro 5, modele Honda, pret Honda Civic Type R
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru