Noutati Renault

Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

Renault Megane CC a primit un facelift şi sistemul R-Link

Renault a aplicat noua identitate estetică a mărcii şi pe versiunea decapotabilă a lui Megane. Pe lângă asta, cabrioletul compact a primit şi sistemul R-Link în standard.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Concepte

Renault pregăteşte un concept hibrid plug-in pentru Geneva 2014

Renault va aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept hibrid plug-in care va avea un consum mediu de doi litri la sută, titrează englezii de la Auto Express.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Electrica Renault Zoe nu-şi va atinge ţintele de vânzări planificate

Analiştii din industrie spun că Zoe nu va reuşi să atingă rezultatele de vânzări aşteptate de conducerea Renault. Estimările plasează hatchback-ul electric cu mult sub aşteptările companiei.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Concepte

Duster Detour, conceptul care marchează debutul SUV-ului pe piaţa din Africa de Sud

Renault a prezentat astăzi imaginile oficiale ale conceptului Duster Detour. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Johannesburg şi marchează debutul lui Duster pe piaţa din Africa de Sud.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Intern

Renault Trucks a lansat noua sa gamă în România

Renault Trucks a lansat noua lor gamă de camioane pe piaţa din România. În premieră pentru această ramură a industriei, vorbim despre înnoirea concomitentă a fiecărui model din gamă.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Initiale Paris, surpriza francezilor pentru Salonul de la Frankfurt

Francezii de la Renault vin la Frankfurt cu conceptul Initiale Paris. Acesta anticipează viitorul Espace şi prezintă o nouă latură a limbajului de design al mărcii.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Megane vine la Frankfurt cu un nou facelift

Gama Renault Megane a primit un nou facelift, mai pronunţat decât cel aplicat anterior. Restilizarea aplică noua identitate de design a mărcii şi pe gama de hatchback-uri compacte.
Marti, 20 August 2013 | Modele noi

Dacia Duster s-a transformat în Nissan Terrano în India

Versiunea Nissan a lui Duster se numeşte Terrano şi debutează pe piaţa din India cu un design schimbat şi cu un interior modificat.
Marti, 13 August 2013 | Intern

Preţuri Renault Grand Scenic facelift în România: start de la 19.096 euro

Renault a anunţat preţurile în România ale lui Grand Scenic Facelift şi Scenic XMOD. Monovolumul compact al francezilor pleacă de la 19.096 euro cu TVA inclus în versiunea 1.2 TCe, fără oferte speciale. Scenic XMOD pleacă de la 24.561 euro.
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii ale versiunii de competiţie a lui Clio RS

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja o versiune de competiţie a noului Clio RS. Vorbim despre Clio 4 Cup, model care debutează la Frankfurt şi este gata să concureze în etapele sancţionate de FIA.
Joi, 04 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Renault Kangoo facelift în România: start de la 15.810 euro

Renault România a anunţat preţurile lui Kangoo facelift pe piaţa internă. Modelul utilitar pleacă de la 15.810 euro cu TVA inclus pentru versiunea 1.5 dCi de 75 CP.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Următorul Renault Twingo va fi oferit doar într-o versiune cu cinci uşi

Renault a decis să-i adauge două uşi noii generaţii a lui Twingo. Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault-Nissan, susţine că acest pas va ajuta la atingerea adevăratului potenţial al modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Iunie 2013 | Modele noi

Renault Twizy Cargo, versiunea comercială a celui mai mic model al francezilor

Renault a dezvoltat o versiune ”Cargo” a lui Twizy. Modelul renunţă la locul din spate în favoarea unui spaţiu de depozitare relativ generos.
Joi, 20 Iunie 2013 | Modele noi

Renault şi Nissan vor folosi o platformă modulară pentru viitoarele modele

Reprezentanţii alianţei Renault-Nissan au anunţat că vor utiliza o platformă modulară pentru viitoarele lor modele. Aceasta se numeşte CMF şi va fi utilizată de 11 modele Renault şi de trei modele Nissan, care vor fi lansate în următorii şapte ani.
Joi, 20 Iunie 2013 | Modele noi

Renault Koleos, al doilea facelift pentru SUV-ul franţuzesc

Renault i-a aplicat un nou facelift lui Koleos. Modelul a primit o parte frontală inspirată de la Clio 4, sistemul R-Link, un nou sistem de siguranţă şi o nouă nuanţă exterioară.
Luni, 10 Iunie 2013 | Modele noi

Carlos Tavares: "Laguna are nevoie de mai multă emoţie"

Carlos Tavares, COO-ul Renault, spune că noua generaţie a lui Laguna va trebui să ofere mai multă emoţie şi mai mult caracter, fără să devină un model ciudat.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Tehnologie

Renault R-Link, disponibil şi pentru Megane şi Latitude

Renault a anunţat că va oferi sistemul multimedia R-Link şi în gamele Megane şi Latitude. Pentru versiunea RS a lui Megane şi toate versiunile lui Latitude, sistemul va fi standard.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Renault vrea să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover

Laurens van den Acker, şeful de design al Renault, intenţionează să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover cu design de SUV, pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Renault Captur şi Chevrolet Trax au primit cinci stele la testele EuroNCAP

Renault Captur şi Chevrolet Trax, noile apariţii pe piaţa SUV-urilor de segment B, au obţinut cinci stele de siguranţă la ultima sesiune de testare organizată de EuroNCAP.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Renault a primit un împrumut de 400 milioane de euro pentru a dezvolta noul Twingo

Francezii de la Renault au primit un împrumut de la Banca Europeană pentru Investiţii pentru dezvoltarea noii generaţii a lui Twingo. Modelul va fi inspirat din conceptul Twin'Run, expus weekend-ul trecut la Monaco.

Tag-uri similare

Renault, Romania, Megane, modele noi Renault, noutati Renault, Renault Megane, Renault Megane RS, Megane RS, Renault Romania, Megane RenaultSport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru