Noutati Renault

Luni, 27 Mai 2013 | Industrie

Lovitură pentru maşinile electrice: Better Place, realizatorul unui lanţ de staţii de încărcare, a cerut lichidarea în instanţă

Better Place, un partener al celor de la Renault pe partea de infrastructură pentru vehicule electrice, a solicitat lichidarea într-un tribunal din Israel. Producătorul francez spune că nu este afectat de acest incident.
Vineri, 24 Mai 2013 | Concepte

Renault a construit un Twingo de 320 CP: Twin'Run Concept

Renault va aduce la Marele Premiu de la Monaco o versiune V6 a lui Twingo. Motorul de 320 CP, inspirat din cel al lui Megane Trophy, este montat central şi animează conceptul Twin'Run.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Concepte

Twizy Renault Sport F1 Concept, surpriza electrică a francezilor

Diviza Renault Sport a mărcii franţuzeşti a dezvoltat un concept bazat pe Twizy. Acesta este mai puternic şi mai rapid, fiind echipat şi cu un sistem KERS.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Renault Laguna, facelift pentru toată gama

Gama Renault Laguna a primit un facelift discret, care va debuta comercial în vara anului curent. Modelul vine cu mici modificări stilistice, un interior îmbunătăţit, motoare mai economice şi sistemul R-Link.
Vineri, 22 Martie 2013 | Motorsport

Alpine revine: acesta e prototipul pregătit pentru Le Mans 2013

Francezii de la Alpine au prezentat prototipul cu care vor alerga în 2013 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi în campionatul European Le Mans Series. Modelul marchează întoarcerea mărcii Alpine în lumea auto.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Renault Sport va lansa până la trei modele noi în următorii cinci ani

Reprezentanţii diviziei Renault Sport spun că pregătesc o gamă care să includă patru sau chiar cinci modele.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Clio Estate GT, surpriza de 120 CP a francezilor

Francezii de la Renault au adus la Geneva o versiune GT a lui Clio Estate. Ornamentele din pachetul GT oferit în gama Clio îi conferă un aspect deosebit break-ului franţuzesc.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Scenic XMOD, infuzia de dinamism în gama Scenic

Renault Scenic a primit la Geneva o versiune crossover numită XMOD. Aceasta a fost expusă în "prima linie" a standului pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Captur, SUV-ul de segment B al francezilor

Renault a adus la Geneva versiunea de serie a lui Captur, SUV-ul său de segment B. Modelul se mândreşte cu un interior spaţios şi cu o echipare standard generoasă.
Marti, 26 Februarie 2013 | Modele noi

Renault: "Zoe va fi lansat în Europa în următoarele luni"

Renault a anunţat debutul comercial al lui Zoe pe piaţa din Europa. În prezent, modelul electric este oferit doar în Franţa, dar clienţii din alte ţări îl vor putea comanda în următoarele luni.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Renault Clio RS, imagini şi informaţii complete

Renault a prezentat o galerie foto completă a noului Clio RS, alături de informaţiile tehnice complete ale noului model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Februarie 2013 | Economic

Grupul Renault va miza pe Clio şi Logan pentru a obţine profit în 2013

Francezii de la Renault mizează pe noile generaţii ale lui Clio şi Logan pentru a creşte vânzările în 2013, sperând să obţină profit în raport cu anul precedent.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault Zoe primeşte o nouă "lovitură": nu poate fi încărcat de la o priză standard

Vânzările lui Renault Zoe ar putea primi o nouă lovitură, pe lângă cererea slabă înregistrată de până acum: modelul nu poate fi încărcat de la o priză standard, necesitând un încărcător de 1.000 de euro.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Intern

Renault Fluence facelift, în România de la 14.900 euro

Renault a anunţat că versiunea cu facelift a lui Fluence este disponibilă pentru comandă în România. Modelul pleacă de la 14.900 euro cu TVA inclus.
Joi, 20 Decembrie 2012 | Motorsport

OFICIAL: Duster va concura în Raliul Dakar 2013!

Două echipe argentiniene vor concura în ediţia 2013 a Raliului Dakar alături de două exemplare Duster. Acestea au sigla Renault, cea sub care SUV-ul este vândut în America de Sud.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Industrie

Renault va construi o fabrică în Algeria

Renault a semnat un acord pentru construcţia unei fabrici în Algeria. Această uzină va produce modelul Renault Symbol, unităţile rezultate fiind destinate pieţei interne.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault se pregăteşte să intre pe piaţa din China

Renault este pe cale să deschidă un joint-venture în China alături de cei de la Dongfeng. Parteneriatul va implica o fabrică în care se vor face investiţii de 800 milioane de euro.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault amână lansarea lui Zoe pentru a-l favoriza pe Clio

Francezii de la Renault se tem că lansarea lui Zoe la scurtă vreme de la debutul lui Clio ar putea penaliza vânzările modelului echipat doar cu motoare cu ardere internă, aşa că au decis amânarea debutului lui Zoe.

Tag-uri similare

Renault, Romania, Megane, modele noi Renault, noutati Renault, Renault Megane, Renault Megane RS, Megane RS, Renault Romania, Megane RenaultSport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru