Noutati Renault

Joi, 22 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault va creşte producţia la fabricile din Spania, introducând patru modele noi

Renault a anunţat că va introduce modele noi în producţie la uzina sa din Palencia, Spania, urmând să crească producţia totală cu 40.000 de unităţi pe an şi să creeze 1.300 de locuri noi de muncă.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Modele noi

RenaultSport Megane Estate GT, o versiune de 220 CP a break-ului compact

Francezii de la RenaultSport au dezvoltat o versiune limitată a lui Megane Estate GT Line, oferită cu motorul 2.0 Turbo al lui Megane RS. Ediţia specială va fi oferită pe numeroase pieţe din Europa.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault: "Suntem dezamăgiţi de rezultatele de vânzări ale modelelor electrice"

Francezii de la Renault au recunoscut că nu sunt mulţumiţi de rezultatele de vânzări înregistrate de modelele electrice din gamă.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault Fluence a primit un facelift

Renault a prezentat primele imagini ale lui Fluence facelift, model pe care îl va lansa la Salonul Auto de la Istanbul. Modelul debutează în 2013 şi primeşte sistemul multimedia R-Link.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Autoipoteze

Renault Clio Williams s-ar putea întoarce în 2014

Renault Clio Williams ar putea să renască la două decenii de la debutul primei generaţii. Modelul va debuta în 2014, spun surse din cadrul mărcii.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Renault Clio RS, primele imagini şi informaţii oficiale

Renault a prezentat noul Clio RS la Salonul Auto de la Paris. Noua generaţie renunţă la propulsorul aspirat în favoarea unui 1.6 Turbo de 200 CP şi la transmisia manuală pentru un EDC cu două ambreiaje.
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Renault Clio, în Romania de la 10.200 euro

La doar două săptămâni de la primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Clio, importatorul mărcii pe piaţa din România a publicat şi preţul de pornire al noii subcompacte franţuzeşti.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Renault vrea să vândă mai multe maşini în afara Europei

Francezii de la Renault vor să-şi reducă depdendenţa de piaţa fragilă din Uniunea Europeană, plănuind să vândă mai mult de 50% din producţie pe pieţele din afara Europei.
Marti, 12 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Renault Clio a fost surprinsă pentru prima dată fără camuflaj. Modelul a fost pozat înainte de a intra într-o facilitate de testare a siguranţei, anunţă olandezii de la AutoWeek.
Marti, 05 Iunie 2012 | Autoipoteze

Renault ar putea lansa o marcă premium în 2015

Renault ia în considerare lansarea unei mărci premium, numită "Initiale Paris", anunţă Autocar citând o publicaţie din Franţa. Dacă va fi aprobată noua marcă, primul model va fi lansat în 2015.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Modele noi

Renault Twingo RS va primi o ediţie specială Red Bull Racing RB7

Renault a anunţat o ediţie specială a lui Twingo RS în cinstea parteneriatului cu Red Bull. Modelul rezultat se numeşte Twingo R.S. Red Bull Racing RB7.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Aprilie 2012 | Modele noi

Renault Laguna Coupe primeşte motorul 1.5 dCi de 110 CP

Gama Renault Laguna Coupe a primit o nouă motorizare entry-level, un 1.5 dCi de 110 CP. Unitatea de 110 CP ar putea fi oferită doar pe unele pieţe.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va avea un motor TCe de 899 cmc şi 90 CP

Cea de-a patra generaţie a lui Clio va fi oferită şi cu un motor TCe cu trei cilindri care va dezvolta 90 CP. Unitatea va înlocui treptat TCe-ul de 1.2 litri şi 100 CP.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Surprizele standului Renault: Megane facelift şi electricul Zoe

La standul Renault a fost mare agitaţie. Sutele de jurnalişti au putut vedea astăzi electricul Zoe în versiune de serie. Alături de modelul urban, francezii au adus şi faceliftul lui Megane.
Marti, 21 Februarie 2012 | Modele noi

Renault confirmă un vârf de gamă bazat pe o platformă Mercedes

Peste doi ani, Renault ar putea lansa un model de lux bazat pe o platformă Mercedes-Benz, anunţă Bloomberg. Modelul a fost confirmat de Carlos Tavares şi de Carlos Ghosn.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

Succesorul lui Renault Latitude va fi dezvoltat alături de Mercedes-Benz

Nava amiral a mărcii Renault va fi dezvoltată alături de specialiştii de la Mercedes-Benz, anunţă Calos Ghosn într-un interviu acordat celor de la Automotive News.
Joi, 02 Februarie 2012 | Fotospion

FOTO SPION: Renault testează un model nou prin România

Un cititor Automarket a surprins un prototip Renault în timpul testelor prin România. Silueta modelului din imagini ne duce cu gândul la cea de-a patra generaţie a lui Clio sau la noul Zoe.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Intern

Renault Twingo facelift pleacă de la 9.300 euro în România

Facelift-ul lui Renault Twingo a debutat pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune a lui Twingo costă 9.300 euro cu TVA inclus, la fel ca modelul pre-facelift.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".

Tag-uri similare

Renault, Romania, Megane, modele noi Renault, noutati Renault, Renault Megane, Renault Megane RS, Megane RS, Renault Romania, Megane RenaultSport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru