Opel Ampera

Luni, 16 Ianuarie 2012 | Modele noi

Opel provoacă studenţii să deseneze viitorul Ampera

Opel vrea să deseneze generaţia 2020 a lui Ampera cu ajutorul studenţilor europeni. Competiţia a început deja, iar proiectele câştigătoare vor fi alese în luna mai.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Premii auto

OFICIAL: Panda, Up, Evoque, DS5, Focus, Yaris şi Ampera/Volt sunt finaliştii Car of the Year 2012

Juriul Car of the Year a stabilit cei şapte finalişti ai celei mai importante competiţii de acest tip care are loc anual în Europa.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Siguranta

Opel întârzie livrările europene ale lui Ampera din cauza problemelor lui Chevrolet Volt

Investigaţiile care vizează riscurile de incendiu la nivelul bateriilor lui Volt în SUA au făcut ca livrărie lui Opel Ampera să fie întârziate în Europa.
Luni, 19 Septembrie 2011 | General

FEATURE: Opel Ampera a sosit oficial în România

Opel Ampera, automobilul electric cu autonomie extinsă, a sosit oficial în România. Şi pentru a îl întâlni, Opel ne-a chemat la şcoală, mai precis la Politehnică.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Astra GTC a electrizat standul Opel

Versiunea coupe a lui Opel Astra arată bine în poze, iar în realitate e demenţială. Noul GTC a făcut lumină la standul Opel, alături de noul Zafira Tourer şi de Ampera.
Joi, 01 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TEASER: Opel pregăteşte un model electric de oraş

Opel va aduce la Frankfurt un concept care prefigurează un viitor model electric de oraş. Deocmadată, acesta ne este prezentat într-un teaser.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Viitorul Opel Ampera va fi mai ieftin şi mai atractiv

Oficialii Opel au făcut primele declaraţii despre următoarea generaţie a lui Ampera. Modelul va fi mai ieftin şi mai atragător din punct de vedere estetic, spune Nick Reilly.
Marti, 12 Iulie 2011 | Industrie

Opel Ampera intră în flotele companiei de închirieri Europcar

Cel mai avansat tehnologic model al celor de la Opel va putea fi închiriat începând cu această toamnă de germani, olandezi şi belgieni. Aria va fi extinsă în 2012.
Luni, 11 Iulie 2011 | Industrie

Opel se aşteaptă la un profit substanţial în 2012

Conducerea Opel se aşteaptă la creşterea profiturilor în 2012, ţinta fiind o valoare cu trei cifre în milioane de euro. Şeful Opel nu a confirmat informaţia, dar a declarat că este încrezător.
Marti, 17 Mai 2011 | Modele noi

Opel pregăteşte un model premium mai mare decât Insignia

Insignia nu va mai fi cel mai mare model din gama Opel. Germanii vor să se extindă printr-un crossover premium de segment superior.
Joi, 03 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 5 maşini hibride şi electrice

Constructorii auto de renume mondial au folosit Salonul de la Geneva pentru a-şi desfăşura ultimele noutăţi în materie de tehnologii eceologice. Vă prezentăm cele mai interesante cinci apariţii.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Premierele de la standul Opel

Pe lângă versiunea finală de serie a lui Ampera, Opel a adus la Salonul de la Geneva conceptul din care va lua naştere viitoarea generaţie Zafira.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Opel Ampera de serie vine la Geneva

Opel a publicat prima fotografie oficială cu versiunea de serie a lui Ampera. Modelul electric/hibrid cu autonomie extinsă va fi prezentat în premieră mondială la Geneva.
Sambata, 05 Februarie 2011 | General

Opel a creat un blog dedicat modelului Ampera

Opel a dat naştere unui blog dedicat modelului electric Ampera. Cei care îşi doresc să afle mai multe despre modul în care funcţionează modelul german sau despre impactul pe care îl are asupra mediului pot accesa pagina creată de germani.
Miercuri, 08 Decembrie 2010 | Modele noi

Opel Ampera va da naştere unei familii de modele electrice

Opel va lansa o familie de modele electrice bazate pe Ampera. Platforma modelului electric va da naştere altor trei modele: un compact, un monovolum şi un sedan.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | General

Katie Melua şi Opel Ampera vor călători anul viitor prin Europa

Opel a semnat un parteneriat de imagine cu celebra cântăreaţă Katie Melua. Colaboararea va începe de anul viitor şi va avea în prim plan modelul Ampera, alături de care Katie va susţine un tur european.
Joi, 11 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Opel Ampera va costa 44.702 de euro cu TVA

Oficialii Opel au anunţat astăzi preţul lui Ampera în Europa. Rezervările sunt deschise de astăzi, iar clienţii din România pot face o pre-comandă pentru un asemenea model. Debutul livrărilor nu a fost încă anunţat.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Următorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando

Chevrolet va căuta extinderea gamei sale de vehicule ecologice odată cu lansarea pe piaţă a mult aşteptatului Volt. Primul candidat la preluarea arhitecturii hibride ar putea fi Orlando.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Modele noi

Şeful Opel: "Ignoraţi vehiculele electrice pe riscul vostru"

Şeful Opel i-a prevenit pe ceilalţi producători de automobile din Europa să nu ignore vehiculele electrice deoarece riscă să piardă cursa cu americanii şi cu japonezii la acest capitol.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Opel GTC Paris anunţă viitorul Astra coupe

Standul Opel a expus la Salonul Auto de la Paris conceptul GTC Paris şi derivatul break al modelului Astra, botezat Sports Tourer. Nu a lipsit nici electricul Ampera.

Tag-uri similare

Opel, GM, Chevrolet, General Motors, Chevrolet Volt, Opel Ampera, Ampera, Nick Reilly, Cadillac Converj, EcoFlex
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru