Următorul model hibrid Chevrolet ar putea fi Orlando

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Chevrolet va căuta extinderea gamei sale de vehicule ecologice odată cu lansarea pe piaţă a mult aşteptatului Volt. Primul candidat la preluarea arhitecturii hibride ar putea fi Orlando.

Capitalul investit de General Motors în dezvoltarea noului Chevrolet Volt trebuie amortizat în următorii ani prin implementarea trenului de propulsie hibrid şi pe alte modele ale grupului. Surse neoficiale vorbesc despre un frate hibrid pentru Volt, în persoana proaspătului Orlando, MPV-ul americanilor, destinat pieţei europene şi nu numai.

Speculaţiile se bazează pe uşurinţa adaptării arhitecturii hibride, Orlando având la bază aceeaşi platformă cu cea a modelului Cruze, care la rândul său este frate cu Volt şi europenii Opel Astra şi Ampera. În aceste condiţii, motorul electric şi pachetul de baterii ar putea fi uşor de implementat.

Mai mult decât atât, în trecut GM a susţinut că diferenţa între Chevrolet Volt şi Opel Ampera, programate să debuteze în acelaşi moment, se va trasa atunci când gama de vehicule hibride se va extinde.

Faptul că Chevrolet se gândeşte la o versiune cu propulsie alternativă a lui Orlando este anticipată şi de conceptul MPV5, prezentat în luna aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Beijing.

via | autoweek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru