Katie Melua şi Opel Ampera vor călători anul viitor prin Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.11.2010
Opel a semnat un parteneriat de imagine cu celebra cântăreaţă Katie Melua. Colaboararea va începe de anul viitor şi va avea în prim plan modelul Ampera, alături de care Katie va susţine un tur european.

Opel anunţă astăzi semnarea unui nou parteneriat de imagine cu celebra cântăreaţă şi compozitoare Katie Melua, recunoscută drept un avocat internaţional pentru acţiunile de protecţie a mediului şi de caritate.

Autoarea celebrei piese "Nine Million Bicycles in Beijing" şi Opel îşi vor uni forţele pentru promovarea modelului Ampera, constructorul german urmând să sprijine la rândul său turneul pe care Melua îl va susţine în peste 50 de oraşe.

Parteneriatul va debuta oficial în primăvara anului viitor, Katie Melua urmând să fie însoţită în turneul său european de noul Opel Ampera, modelul ecologic ale cărui comenzi au fost deschise chiar săptămâna trecută.

Alain Visser, vicepreşedintele departamentelor de Vânzări, Marketing şi Aftersales din cadrul Opel, a declarat “Suntem încântaţi să lucrăm cu Katie Melua, care este o persoană remarcabilă şi un artist fantastic. Suntem foarte bucuroşi că va fi una dintre imaginile mărcii noastre în viitor.

Valorile cheie ale brandului din strategia noastră sunt inovaţie, dinamică şi design emoţional, precum şi conştientizarea problemelor mediului şi responsabilitatea socială. Suntem angajaţi faţă de aceste valori, iar Katie Melua le susţine într-o manieră credibilă şi autentică”, a concluzionat Visser.

La rândul ei, Katie Melua se arată încântată de parteneriat: “Ma simt foarte confortabil, este o potrivire foarte bună. Îmi place felul în care Opel abordează subiecte precum protecţia mediului şi sustenabilitatea, în timp ce comunică emoţie şi entuziasm pentru viaţă. Ieri am avut şansa să conduc Ampera în Londra – şi a fost grozav!”, a declarat Katie.

via | Opel România

Comentarii (3)

  • Si Katie o sa cante "There are 9 million Opel Ampera in Europe" ? :)
    5 2
  • tur european compus din 4000 de reprize a 150km separate intre ele de 12 ore de concerte :)
    6 3
  • e draguta Melua!
    Iar Opel cred că a fost foarte inspirat de asocierea cu ea. :)
    Aştept şi în România noul model.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru