TEASER: Opel pregăteşte un model electric de oraş

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 01.09.2011
Opel va aduce la Frankfurt un concept care prefigurează un viitor model electric de oraş. Deocmadată, acesta ne este prezentat într-un teaser.

Modelul de oraş cu care cei de la Opel ameninţă piaţa încă de acum doi ani se pregăteşte încet-încet de lansare. Constructorul german a prezentat astăzi un teaser al conceptului din care va deriva acesta. Prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmând ca modelul de serie să apară pe piaţă cel mai devreme în cursul anului 2013.

Marea noutate faţă de informaţiile deja existente la această oră în presa internaţională este reprezentată de faptul că modelul Opel pare să fie unul electric. Deşi fotografia-teaser nu anunţă niciun detaliu legat de modul de propulsie al modelului său, acesta este aşezat - "ascuns" sub un cearşaf - lângă Ampera, vârful de lance al gamei ecologice Opel. Mai mult, germanii anunţă că noul concept este "o maşină experimentală dedicată mobilităţii urbane fără emisii".

Vă reamintim că celelalte mari premiere mondiale pe care Opel le va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt sunt noul Zafira Tourer, Combo şi mai ales Astra GTC, versiunea coupe a actualului Astra.

via | Turbo

Comentarii (1)

  • Zoe Z.E.
    mai bine mai tarziu decat niciodata...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru