Opel Insignia

Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel Insignia primește Apple Car Play și sistemul OnStar

Nemții de la Opel au anunțat introducerea sistemului OnStar în gama Insignia și oferirea suportului pentru Apple Car Play. Acesta din urmă este disponibil doar pe unitatea multimedia Navi 900 IntelliLink.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Tehnologie

Opel prezintă prototipul unui Insignia capabil să evite singur accidentele

Opel a modificat o Insignia pentru a putea evita singură accidentele. Mașina este în stadiul de prototip și a fost gândită pentru proiectul de cercetare UR:BAN.
Luni, 24 August 2015 | Autoipoteze

Opel Insignia primește în 2017 un succesor cu design inspirat de conceptul Monza

Opel lucrează la următoarea generație a lui Insignia. Noul model de clasă medie va fi mai ușor și va avea un design inspirat din cel al conceptului Monza, titrează englezii de la Car.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

Opel Insignia primește noi versiuni ale motorului 1.6 CDTI și conectivitate Apple CarPlay

Opel aduce noi îmbunătățiri actualului Insignia. Berlina germană va primi două versiuni de putere ale motorului diesel de 1.6 litri și un sistem multimedia actualizat.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Mokka şi Insignia primesc două diesel-uri noi: 1.6 CDTI de 136 CP, respectiv 2.0 CDTI de 170 CP

Opel a anunţat specificaţiile noilor motorizări diesel Euro 6 care vor fi disponibile comercial în gamele Mokka şi Insignia în cursul acestui an.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | Industrie

Opel Insignia a ajuns la 750.000 de unităţi fabricate

Opel a fabricat deja 750.000 de exemplare ale modelului Insignia. Înlocuitorul lui Vectra a debutat pe piaţă în 2008 şi a marcat introducerea de noi echipamente tehnologice şi de siguranţă în gama Opel.
Miercuri, 31 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Opel: "Viitoarea noastră navă amiral nu va fi o berlină"

Karl-Thomas Neumann, șeful GM Europe și al mărcii Opel, a declarat că Insignia va fi cea mai mare berlină a producătorului german, planurile sale pentru viitorul lor vârf de gamă implicând un alt tip de caroserie.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Modele noi

Designerul Opel: „Noul Insignia va fi cea mai frumoasă maşină din ultimii ani”

Viitoarea generaţie Opel Insignia este deja în lucru. Designerul şef al constructorului din Russelsheim susţine că va fi cea mai frumoasă maşină din ultimii ani şi va avea emisii de numai 75 g/km.
Luni, 26 Mai 2014 | Industrie

Opel a primit deja 100.000 de comenzi în 7 luni pentru Insignia facelift

Opel a anunţat că a trecut de 100.000 de comenzi pentru versiunea cu facelift a lui Insignia. Versiunea ante-facelift a modelului a fost vândută în peste 600.000 de unităţi.
Marti, 11 Martie 2014 | General

PUBLICUL A ALES: Skoda Octavia şi Audi A8 facelift sunt marii câştigători în AUTOVOT 2014

31 de dueluri fascinante, doi câştigători ai celor două mari categorii în AUTOVOT 2014: Skoda Octavia şi noul Audi A8 s-au impus în marile finale şi şi-au câştigat un loc în galeria marilor invingători ai competiţiei care de 8 ani îi acordă publicului puterea de a-şi alege maşinile favorite.
Luni, 03 Martie 2014 | General

Ziua marilor finale în Autovot 2014. Opel Insignia vs. Skoda Octavia la categoria Accesibile; Audi A8 facelift vs. Range Rover Sport la categoria Premium

Autovot 2014, singura competiție de popularitate în care se duelează mașinile lansate în România și în care voturile vin exclusiv din partea publicului, ajunge astăzi la ultima zi, cea a marilor finale. Iar cele mai bune modele își dispută trofeele la categoriile Mașini Accesibile și Mașini Premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Joi, 22 August 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia facelift a intrat în producţie

Opel a început să producă versiunea restilizată a lui Insignia. Modelul va debuta public la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 19 August 2013 | Modele noi

Opel Insignia devine cel mai aerodinamic model din segmentul său, cu un coeficient aerodinamic de doar 0.25

După ce a anunţat că noul 2.0 CDTi de 120 CP de pe modificatul Insignia va emite doar 99 de grame CO2/km şi va consuma 3.1 litri/100 km, Opel spune că măsurătorile pun modelul de clasă medie în fruntea aerodinamicii segmentului.
Luni, 29 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia primeşte la Frankfurt un nou sistem multimedia

Opel a prezentat primele imagini oficiale ale sistemului multimedia pe care îl va lansa alături de Insignia facelift şi noul Insignia Country Tourer.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Opel Insignia Country Tourer: a treia versiune de caroserie a lui Insignia

Familiştii cu spirit de aventură se vor putea baza din această toamnă pe o versiune cross a lui Opel Insignia. Aceasta poartă numele Insignia Country Tourer şi este un break înălţat şi "blindat" cu scuturi de protecţie.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | FRANKFURT 2013

Opel Insignia facelift - imagini şi informaţii oficiale

Opel i-a aplicat lui Insignia un facelift serios, care implică atât modificări estetice, cât şi îmbunătăţiri tehnice. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 14 August 2012 | Modele noi

Opel Insignia primeşte suspensia HiPerStrut şi pentru versiunile cu tracţiune faţă

Opel va oferi suspensia HiPerStrut şi în gama Insignia cu tracţiune faţă, ca dotare opţională, anunţă englezii de la Autocar.

Tag-uri similare

Volkswagen, Opel, VW, GM, vanzari, General Motors, productie, China, Daimler, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru