Opel Insignia

Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Industrie

Italiano Vero: Succesorul lui Opel Insignia va fi produs în Italia

Potrivit unor informații oficiale apărute în presă, înlocuitorul lui Opel Insignia urmează să fie produs în Italia, la uzina de la Melfi. Tot acolo vor fi produse și modele Jeep, DS și chiar Lancia.
Joi, 23 Iulie 2020 | Intern

Prețuri Opel Insignia facelift în România: modelul producătorului german pornește de la 25.000 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru Insignia facelift. Pe piața din România, modelul producătorului german are un preț de pornire de 25.000 de euro pentru versiunea echipată cu motorul pe benzină de 1.4 litri cu 145 de cai putere.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Opel Insignia facelift a fost prezentat la Bruxelles: motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 122 și 200 CP. Versiunea GSi propune 230 CP și cutie automată cu 9 trepte

Opel a pregătit o serie de informații noi referitoare la motorizările disponibile pe Insignia facelift. Versiunea Insignia GSi facelift va fi echipată cu un motor pe benzină de 230 CP, transmisie automată și sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii despre Opel Insignia facelift: modificări minore de design

Opel a publicat primele imagini și informații despre Insignia facelift, care primește modificări subtile de design. Detaliile despre motorizări vor fi anunțate în ianuarie.
Marti, 05 Iunie 2018 | Tehnologie

Opel pregătește îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment: informații live din trafic, rute personalizate și interfață nouă

Opel anunță o serie de îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment. Informații live din trafic, prețul carburanților, locuri de parcare din zona selectată, rute personalizate și interfață nouă. Insignia este primul model care va beneficia de aceste îmbunătățiri.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Intern

Prețuri pentru Opel Insignia GSi: versiunea pe benzină pleacă de la 32.900 de euro, iar dieselul este mai scump cu 1.100 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru noul Insignia GSi. Versiunea pe benzină de 260 de cai putere are un preț de pornire de 32.900 de euro, în timp ce varianta diesel de 210 cai pleacă de la 34.000 de euro.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Modele noi

Opel lansează Insignia GSi Sports Tourer: break-ul german vine cu motoare de top și spațiu generos pentru toți pasagerii

Opel anunță un nou membru în gama GSi: Insignia GSi Sports Tourer. Break-ul constructorului german va putea fi comandat fie cu unitatea pe benzină de 2.0 litri și 260 de cai, fie cu cea diesel biturbo de 2.0 litri și 210 cai.
Marti, 05 Septembrie 2017 | Modele noi

Opel Insignia primește un nou motor: unitatea diesel biturbo de 2.0 litri are 210 CP și un cuplu de 480 Nm

Opel Insignia va fi disponibil în toate versiunile sale cu o nouă motorizare diesel, care va deveni și cea mai puternică din gamă. Unitatea biturbo de 2.0 litri generează 210 cai putere și un cuplu de 480 Nm.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Joi, 15 Iunie 2017 | Industrie

Opel își simplifică logo-ul și are un nou motto: "Viitorul aparține tuturor"

Lansarea noii generații Insignia le prilejuiește celor de la Opel o modificare de viziune care include simplificarea logo-ului și apariția unui nou mesaj de marcă care promite acces ușor la tehnologii de ultimă oră pentru toți clienții mărcii.
Joi, 30 Martie 2017 | Modele noi

Oficialii Opel privesc îndrăzneți către Audi A4 și BMW Seria 3: „Noul Insignia poate seduce clienții din segmentul premium”

Opel este de părere că noua generație Insignia ar urma să facă o impresie foarte bună în segmentul său. Atât de bună încât modelele din segmentul premium ar putea pierde clienți.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 20 modele de serie care vor fi lansate în România în acest an. Galerie foto de la standuri

Alpine A110, DS7 Crossback și Volkswagen Arteon se numără printre noile modele care au ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Geneva din acest an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Februarie 2017 | Modele noi

Opel nu renunță la mașinile de familie: primele imagini cu noul Insignia Sports Tourer

Opel va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva primul derivat de caroserie al noii generații Insignia: este vorba despre break-ul Insignia Sports Tourer.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Modele noi

Promisiuni sportive: Opel ne anunță că viitorul Insignia Grand Sport a fost dezvoltat pe circuitul de la Nurburgring

Opel a publicat noi informații despre viitorul Insignia Grand Sport, urmașul actualului Insignia. Se pare că mașina va oferi una dintre cele mai bune ținute de drum din segment, fiind dezvoltată pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Modele noi

Îți face cu ochiul? Noua generație Opel Insignia își prezintă nouile faruri LED, botezate IntelliLux

Opel a prezentat două teasere foto în care avem în față pentru prima dată noiel lumini LED ale celei de-a doua generații Insignia. Modelul german va oferi faruri avansate cu 32 de elemente LED pe versiunile de top.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Noua generație Opel Insignia vine în 2017. Mai mare, mai ușoară și cu un nume ușor schimbat: Insignia Grand Sport

Opel a publicat astăzi primele imagini cu noua generație Insignia. Deși mașina este camuflată, descifrăm o siluetă sportivă evident modificată față de generația actuală și aflăm informații interesante despre noul model.
Miercuri, 18 Mai 2016 | Industrie

Șefii Opel sunt categorici: "Nu am folosit software pentru manipularea emisiilor"

Opel a respins categoric speculaţiile că modelele Insignia şi Zafira utilizează software care opresc dispozitivele de control ale emisiilor la viteze mai mari de 145 km/h.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Modele noi

Noul Opel Insignia va împrumuta elemente de design de la Astra şi conceptul Monza şi va avea un nou motor diesel de 160 CP

Noul Opel Insignia va fi prezentat în octombrie şi va împrumuta elemente de design de la Astra şi conceptul Monza, în timp ce propulsia va fi asigurată de un nou motor diesel de până la 160 CP.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Concepte

Buick Avista se joacă cu imaginația noastră: așa ar trebui să arate Opel Insignia Coupe?

Buick a dezvăluit la Salonul de la Detroit conceptul Avista, un coupe cu patru locuri, de dimensiuni generoase, care ar putea anticipa un Opel Insignia Coupe.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | General

Mașinile cititorilor Automarket: de vorbă cu familia care a făcut o pasiune pentru Opel

Opel Insignia facelift este actuala mașină a familiei Palamariu. Până aici a fost însă un drum lung, presărat cu un Corsa, un Meriva și chiar un Chevrolet Orlando.

Tag-uri similare

Volkswagen, Opel, VW, GM, vanzari, General Motors, productie, China, Daimler, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru