Porsche Cayenne

Joi, 19 Februarie 2015 | General

Provocările de azi în Autovot 2015: Nissan X-Trail vs. Mazda6 şi Jaguar F-Type vs. Porsche Cayenne

Două SUV-uri caută să se califice în semifinalele Autovot. Sferturile le pun însă faţă în faţă cu doi adversari redutabili.
Sambata, 14 Februarie 2015 | General

Duel fratricid în Autovot: Nissan X-Trail şi Nissan Pulsar se bat pentru voturile publicului

Weekendul debutează cu un duel intern între două modele Nissan în categoria Maşinilor Accesibile, în timp ce la Maşini Premium, Porsche Cayenne intră în ring alături de Lexus CT.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche Cayenne Turbo S: faceliftul ne aduce şi cel mai rapid SUV de pe Nurburgring

Porsche a aplicat faceliftul modelului cayenne şi pe versiunea Turbo S. A ieşit un SUV de 570 de cai putere, capabil să stabilească un nou record de timp pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 07 Octombrie 2014 | General

Automarket reprezintă România în Porsche Performance Drive 2014: ne aşteaptă 1500 de kilometri între Marea Neagră şi Marea Caspică

Automarket participă şi în acest an la competiţia internaţională Porsche Performance Drive. Vom străbate 1500 de kilometri între Marea Neagră şi Marea Caspică la volanul unui Porsche Cayenne S.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Porsche Cayenne S E-Hybrid - primul SUV premium alimentat la priză din lume are 416 cai putere

Porsche a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Paris versiunea hibridă, alimentată la priză, a noului Cayenne facelift. Modelul este al treilea de acest tip din gama Porsche şi garantează un total de 416 cai putere.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Ai urcat astăzi la volanul unui Porsche?

Pentru a înţelege ce înseamnă Porsche pentru lumea auto nu ai nevoie decât de o zi şi de câţiva kilometri în compania fiecărei maşini din gamă. Porsche numeşte acest eveniment "Porsche Road Tour" şi, deşi conducem săptămânal cele mai noi apariţii în lumea auto, ocazia nu se ratează niciodată.
Luni, 05 Mai 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvolta o versiune coupé a lui Cayenne

Porsche ar putea să-şi extindă portofoliul cu o versiune coupé cu cinci uşi a lui Cayenne, spun englezii de la Autocar. Modelul respectiv ar putea fi lansat în 2018, spun sursele citate.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Hyundai ix35, clonat de chinezi sub numele de Hawtai Shengdafei

După ce a clonat Porsche Cayenne în urmă cu patru ani, constructorul chinez Hawtai recidivează. De această dată cu un crossover inspirat de Hyundai ix35.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Modele noi

Maserati: „SUV-ul nostru nu se va bate cu versiunile de volum ale lui Porsche Cayenne”

Maserati Levante, primul SUV din istoria constructorului italian va avea o poziţionare exclusivistă, superioară actualului Porsche Cayenne. Oficialii Tridentului vor să evite comparaţiile cu un model „de volum”.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

Porsche Macan a fost lansat oficial în România

Porsche a lansat primul său SUV compact şi în România. Noul Macan vine cu un preţ apropiat de cel al fratelui Cayenne şi cu trei versiuni de motorizare: două pe benzină şi un diesel.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa va debuta la Salonul Auto de la Detroit

Versiunea Targa a noului Porsche 911 va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit. Aceasta va avea un design inspirat din primul 911 Targa, lansat în 1965.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (17)

Săptămâna aceasta avem pentur voi o nouă colecţie de maşini modificate. Am putea numi ediţia de astăzi drept invazia Audi-Porsche, însă premiul pentru culoare aparţine noului Lexus IS.
Vineri, 09 August 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (14)

Automarket a adunat pentru voi cele mai incitante pachete de tuning ale momentului. Veţi avea ocazia să faceţi cunoştinţă cu un Ferrari, dar şi cu un Mercedes G65 AMG al cărui interior a fost îmbrăcat în piele de crocodil.
Miercuri, 07 August 2013 | Tuning

Porsche Cayenne primeşte un nou pachet de tuning de la Wald

Japonezii de la Wald lucrează la un nou pachet pentru Porsche Cayenne. Acesta se numeşte Sports Line Black Bison Edition şi vine cu un aspect impunător.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (12)

Automarket vă aduce şi la acest sfârşit de săptămână cele mai atrăgătoare propuneri din lumea tuningului. Răspund la apel multe modele germane, dar şi noul coupe Alfa Romeo 4C.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Feature

Aventuri în Europa de Est: 1500 de kilometri cu un Cayenne Diesel S în Porsche Performance Drive 2013

Porsche Performance Drive este un eveniment cu care te întâlneşti rar. Iar dacă ai şansa să participi, nu vei uita prea uşor aventurile trăite timp de o săptămână.
Marti, 11 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013: Ziua a doua - offroad cu Porsche Cayenne S Diesel

După cei primii 500 km din Porsche Performance Drive, organizatorii au hotărât că în a doua zi vom pune la încercare calitățile de off-roader ale modelului Porsche Cayenne S Diesel.
Luni, 10 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013: urmează 1.500 km în Europa de Est cu Porsche Cayenne S Diesel

Chișinău-Bratislava. 1.500 km parcurși de nouă echipe de jurnaliști din Europa de Est la volanul modelului Porsche Cayenne S Diesel. Automarket face parte din echipa României.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Porsche, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, tuning, Salonul Auto Geneva, Porsche 911, 911
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru