Porsche Macan

Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Moment istoric: Porsche revine la motorul cu patru cilindri cu noul Macan 2.0 litri benzină

Porsche reintroduce în gama sa un motor cu patru cilindri după 19 ani. Macan este modelul desemnat să se folosească de resursele unui nou propulsor de 2.0 litri şi 237 de cai putere.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

Porsche Macan a fost lansat oficial în România

Porsche a lansat primul său SUV compact şi în România. Noul Macan vine cu un preţ apropiat de cel al fratelui Cayenne şi cu trei versiuni de motorizare: două pe benzină şi un diesel.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche Macan e Sold Out în Germania, iar marca va creşte producţia pentru a face faţă cererilor

Noul Porsche Macan este un hit încă dinainte de apariţia sa pe străzi. În Germania, clienţii Porsche au cumpărat deja stocul rezervat acestei ţări pe 2014, astfel că marca creşte producţia.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche Panamera va avea un frate mai mic, rival pentru BMW Seria 5

Porsche îşi doreşte un model poziţionat sub Panamera. Acesta ar urma să preia designul şi performanţele fratelui mai mare pentru a se putea bate cu greii segmentului: BMW Seria 5 şi Mercedes E-Klasse.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa va debuta la Salonul Auto de la Detroit

Versiunea Targa a noului Porsche 911 va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit. Aceasta va avea un design inspirat din primul 911 Targa, lansat în 1965.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Intern

Preţuri Porsche Macan în România: start de la 64.600 euro

La doar o săptămână de la dezvelirea oficială, importatorul Porsche în România a publicat preţurile noului Macan. Fratele mai mic al lui Cayenne pleacă de la 64.593 euro cu TVA inclus pe piaţa din România.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: premieră mondială pentru "Baby Cayenne"

Dacă până astăzi vorbeam de un singur SUV în gama Porsche, noul Macan completează oferta germanilor cu un model compact şi extrem de performant. Cu o versiune Turbo care face 0-100 km/h în 4.6 secunde!
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: primul teaser video dezvăluie sunetul motorului

Porsche a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un teaser video care dezvăluie sunetul motorizării lui Macan, fără să precizeze despre ce propulsor este vorba.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan - imagini cu versiunea finală a crossover-ului

Porsche a publicat astăzi, pe contul său oficial de Facebook, o serie de imagini oficiale ale noului Macan, fratele mai mic al actualului Cayenne, aşteptat să debuteze în noiembrie.
Joi, 10 Octombrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: două noi imagini-teaser şi informaţii despre motorizări

Peste o lună vom vedea la faţă în fotografii oficiale noul Porsche Macan. Până atunci, SUV-ul compact al celor de la Porsche ni se dezvăluie în două noi fotografii-teaser.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Modele noi

770.000 de euro pentru Porsche 918 Spyder? Nicio problemă: 10 clienţi din Europa Centrală şi de Est au comandat deja maşina

Preţul de aproape 800.000 de euro al lui Porsche 918 Spyder nu îi sperie pe est-europenii care-şi doresc cea mai dorită maşină sport a anului. 10 clienţi din zona central-est europeană şi-au comandat deja maşina care va fi produsă în doar 918 exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 August 2013 | Economic

Viitorul SUV compact Macan va ajuta Porsche să treacă de 200.000 de unităţi vândute pe an

Porsche Macan va impulsiona considerabil vânzările constructorului german, fiind cel mai ieftin model din gamă. Cu ajutorul său, Porsche va depăşi pragul de 200.000 de unităţi pe an mai devreme decât prognozase.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Tehnologie

Porsche: ”Lucrăm la un motor cu patru cilindri care va debuta în 2016”

Porsche a clarificat astăzi informaţiile despre viitorul său motor cu patru cilindri. Unitatea se află în curs de dezvoltare, însă debutul oficial nu este programat mai devreme de anul 2016.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea un design inspirat din cel al lui Evoque

Porsche a decis să modifice design-ul lui Macan după apariţia pe piaţă a lui Range Rover Evoque, anunţă Automotive News. În ciuda inspiraţiei venite de la modelul britanic, Macan nu va fi o copie de Evoque, spun reprezentanţii mărcii.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche a înregistrat un nume nou pentru un model viitor: 919

Porsche a înregistrat indicativul numeric 919. Acesta ar putea fi folosit pentru a da naştere unui nou models sportiv, cel mai probabil poziţionat între 911 şi 918 Spyder.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Cayman va avea şi o versiune Turbo de 350 cai putere

Porsche va lansa în toamna anului viitor un motor nou, cu patru cilindri de 350 de cai putere, disponibil pe Cayman Turbo. De asemenea, Matthias Mueller, CEOo-ul Porsche a confirmat 4 modele noi până în 2018.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea şi un motor cu patru cilindri în linie

Macan, fratele mai mic al lui Cayenne, va fi echipat şi cu un motor cu patru cilindri în linie, anunţă reprezentanţii Porsche.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Concepte

Şeful Porsche confirmă: liniile conceptului Panamera Sport Turismo se vor regăsi pe viitoarele modele Porsche

Într-un interviu acordat publicaţiei americane Motor Trend, şeful Porsche a anunţat că farurile şi stopurile conceptului prezentat de marca germană la Paris vor putea fi admirate şi pe viitoarele modele ale brandului din Stuttgart.
Luni, 10 Septembrie 2012 | Modele noi

Porsche se aşteaptă la cereri-record pentru SUV-ul compact Macan

După ce iniţial anunţaseră că vor produce 45.000 de unităţi Macan în 2013, cei de la Porsche au revizuit pozitiv cifra datorită potenţialului enorm pe care îl are modelul german.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Macan, Porsche Cajun, Porsche crossover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru