Porsche Macan

Vineri, 14 Aprilie 2017 | Industrie

Porsche accelerează: record absolut de vânzări în primele trei luni ale lui 2017

Porsche a reușit să vândă 60.000 de mașini la nivel mondial în perioada ianuarie-martie 2017, un record absolut în istoria companiei. SUV-ul Macan este factorul principal care a determinat această creștere.
Marti, 11 Aprilie 2017 | General

După ce au copiat designul lui Porsche Macan, chinezii ridică ștacheta: vor lansa un concept care seamănă cu Lamborghini Urus

Chinezii de la Zotye, deveniți celebri după copia lui Porsche Maacan, pregătesc un nou SUV în gamă. Acesta ar urma să fie o copie fidelă a viitorului Lamborghini Urus.
Duminica, 12 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Planurile Porsche pentru electrificare: versiune electrică pentru Macan și hibrizi pentru 911, Boxster și Cayman?

Porsche analizează posibilitatea de a oferi o versiune electrică pentru Macan, dar și variante hibride pentru 911, Boxster și Cayman.
Vineri, 03 Februarie 2017 | Modele noi

Seat pregătește cel mai important model din gamă: un SUV sportiv inspirat din Porsche Macan ar putea fi lansat în 2020

Seat a confirmat că ar putea lansa în preajma anului 2020 un crossover pe modelul lui Porsche Macan care să reprezinte o combinație între o spotivă și un SUV. Modelul ar urma să devină cel mai important din gama Seat.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Porsche vrea să își păstreze exclusivitatea: "Nu vom construi mașini mai mici sau mai ieftine decât Macan și Boxster"

Porsche promite că nu va face mașini mai ieftine sau mai mici decât Macan și Boxster de teamă ca exclusivitatea brandului să nu aibă de suferit.
Joi, 13 Octombrie 2016 | O lume nebuna

"Porsche-ul săracului" vine din China: Zotye SR9 este o copie aproape identică a lui Porsche Macan

Constructorul chinez Zotye merge pe linia bătătorită de producătorii auto compatrioți în ultimul deceniu și copiază Porsche Macan. Modelul rezultat, Zotye SR, este însă de 6 ori mai ieftin decât SUV-ul compact Porsche.
Joi, 17 Martie 2016 | O lume nebuna

Până unde merge tupeul copiatorilor chinezi: constructorul Zotye a clonat designul lui Porsche Macan

Plagiatul a fost ridicat la rang de artă în China. Producătorul Zotye a lansat o mașină care seamănă perfect cu Porsche Macan. Până și interiorul a fost copiat cu fidelitate.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Porsche actualizează gama Macan: faruri Full-LED, culori noi, dotări noi și multe altele

Porsche a decis să facă o mică actualizare în gama Macan odată cu generația 2016 a acestui model. Aceasta are suficiente elemente încât să fie considerată un facelift, dar nu a fost prezentată cu acest titlu.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Siguranta

Porsche face o rechemare în service pentru aproape 60.000 de unități Macan S și Macan Turbo

Porsche a anunțat demararea unei campanii de rechemare preventive în service pentru modelul Macan în variantele S și Turbo. Aproape 60.000 de mașini sunt așteptate în service-uri pentru înlocuirea preventivă a unor componente.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Lotus: ”SUV-ul nostru va sosi în 2019 și va fi mai agil decât Porsche Macan”

Lotus își pregătește cu grijă intrarea în segmentul SUV-urilor. Primul său model de acest tip se va lansa în anul 2019 și va fi gândit ca un rival al lui Porsche Macan.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Porsche confirmă extinderea gamei cu un al şaptelea model

Porsche îşi doreşte un nou model în gamă. Şeful constructorului german a confirmat intenţia de a lansa al şaptelea produs Porsche într-un viitor nu foarte îndepărtat.
Marti, 10 Martie 2015 | Tehnologie

Porsche introduce ecrane de 10 inch pentru locurile din spate ale modelelor Macan, Cayenne şi Panamera

Pentru 3000 de euro, Porsche oferă acum două ecrane de 10 inch pentru pasagerii de pe locurile din spate. Ele pot fi comandate pe modelele Panamera, Macan şi Cayenne.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche Cayman şi Boxster vor primi un motor boxer turbo cu patru cilindri

Porsche a confirmat oficial intenţia sa de a folosi noul motor cu patru cilindri şi pe viitoarele Boxster şi Cayman. Unitatea va fi introdusă odată cu faceliftul modelelor sportive.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche infirmă posibilitatea unor versiuni hibride ale lui 911 şi Macan

Manfred Schurmann, managerul departamentului de sisteme hibride de propulsie de la Porsche, a infirmat posibilitatea dezvoltării unor versiuni hibride ale lui Macan şi 911.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Siguranta

Porsche Macan reacţionează "ciudat" la Testul Elanului în Suedia. Reacţia Porsche: "E normal, maşina e construită astfel încât să nu se răstoarne"

Inginerii publicaţiei suedeze Teknikens Varld au descoperit faptul că Porsche Macan se comportă diferit decât alte maşini la testul elanului, blocând roata faţă stânga. Porsche a reacţionat imediat, explicând că e vorba de un comportament voit şi normal.
Vineri, 08 August 2014 | Modele noi

Porsche Exclusive a pregătit accesorii noi pentru Macan

Porsche a anunţat introducerea unei linii de accesorii pentru Macan. Ele au fost create de divizia de personalizare Porsche Exclusive şi oferă o notă distinctă crossover-ului german.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Economic

Panamera şi Macan aduc vânzări în creştere pentru Porsche în 2014

Porsche a anunţat vânzări în creştere cu 6% în intervalul ianuarie-mai 2014. Piaţa din Europa a adus o mare parte din clienţi, iar Panamera a bifat cea mai importantă creştere.
Marti, 03 Iunie 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea oferi trei versiuni ale viitorului motor cu patru cilindri, care să asigure între 210 şi 360 CP

Englezii de la Car au venit cu informaţii suplimentare despre motorizarea cu patru cilindri pregătită de Porsche. Aparent, motorul va fi oferit în trei versiuni diferite de putere, care vor avea o cilindree cuprinsă între 1.6 şi 2.5 litri.
Joi, 29 Mai 2014 | Siguranta

Porsche cheamă în service 2.500 de unităţi Macan pentru verificări la sistemul de frânare

Porsche a anunţat că va verifica 2.500 de unităţi Macan, majoritatea vândute în Europa, pentru a inspecta sistemul de frânare. Proprietarii vehiculelor vizate au fost deja contactaţi de reprezentanţii mărcii.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Ai urcat astăzi la volanul unui Porsche?

Pentru a înţelege ce înseamnă Porsche pentru lumea auto nu ai nevoie decât de o zi şi de câţiva kilometri în compania fiecărei maşini din gamă. Porsche numeşte acest eveniment "Porsche Road Tour" şi, deşi conducem săptămânal cele mai noi apariţii în lumea auto, ocazia nu se ratează niciodată.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Macan, Porsche Cajun, Porsche crossover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru